Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning. Vill du veta mer om företaget, klicka på namnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också söka dem i vårt Branschregister.

A Edberg Consulting AB

Företagskonsultationer, styrelseuppdrag, coachning, marknadsanalyser, förenlig verksamhet
Freija:

Agneta Edberg

A&O Human Resources AB

A&O Human Resources AB. Konsult inom Human Resources, det innebär att jag stöttar dig som chef och/eller egenföretagare som har medarbetare eller tänker anställa. Du får stöd i alla frågor kring personal, organisation, anställning och avslut av anställning, lönefrågor, fackliga och kollektivavtalsfrågor, arbetsmiljö etc. Jag bistår dig med vilka rättigheter, skyldigheter du har och ger …

A&O Human Resources AB Läs mer »

Freija:

Anna Lundberg

AB R.R Nittio

Redovisning
Freija:

Monica Fröling

Act and Grow

Act and Grow är ett mångsidigt bolag som drivs av mig Maria Gerlofson. Jag stöttar privatpersoner och organisationer till mer mod, ökad kreativitet och mindre stress genom coachning, workshops och utbildningar. Jag har skrivit flera böcker om de ämnen jag jobbar med och skriver även för olika tidningar, som Chef och Hälsa. Jag är bl …

Act and Grow Läs mer »

Freija:

Maria Gerlofson

Adamsberg Buffé

Vår stora specialitet är matbufféer. Andra specialiteter är bakverk, tårtor och pajer. Vi har även porslinsuthyrning och kylda leveranser.
Freija:

Elisabeth Ericson

Advokat Elisabeth Sandström

Familje- och arvsrätt. Målsägandebiträde. Brottmål. Tvistemål.
Freija:

Elisabeth Sandström

Advokatfirman Ann-Christin Danielsson

Advokatverksamhet
Freija:

Ann-Christin Danielsson

Advokatfirman Anna-Karin Sörman AB

Advokatfirma
Freija:

Anna-Karin Sörman

AKAB Bygg och Glas AB

Bedriver verksamhet inom Glasmästeri och Tavelinramning
Freija:

Katarina Vilhelmsson

Akeba AB

Möbler, inredningsdetaljer, inredningshjälp, färgsättning och styling. Hela sortimentet är noggrant genomtänkt, håller hög kvalitet och är i många stycken personligt och originellt.  Läckert designade möbler och inredningsdetaljer, genomgående i naturmaterial. Gärna svenskt så mycket som det är möjligt. Vi jobbar både med kända och helt okända leverantörer . En härlig mix. Vill du ha det …

Akeba AB Läs mer »

Freija:

Johanna Burell

AloeVeraKraft / Liboca HB

Egen företagare, återförsäljare (FBO) i Forever Living Products, Manager och Teamledare. Försäljning av Forevers produkter inom hälsa, friskvård, kroppsvård, hudvård och skönhet. De flesta produkter är baserade på naturlig egenodlad Aloe Vera. Jag ordnar tematräffar, ”hemma hos”-visningar med inriktning hälsa, träning, hudvård, skönhet, Spa mm. Vill du bli hälsosammare, få mer frihet, bättre livskvalitet, bättre ekonomi mm? Jag …

AloeVeraKraft / Liboca HB Läs mer »

Freija:

Catharina Hansen Lidholm

Alternativhälsa Norrtälje

Alternativ och holistisk hälsotjänst. Hälsoanalys Hårmineralanalys Kroppsscanning/Life-systemet
Freija:

Anne-Marie Eriksén

Anderssons Archipelago AB

Båttransporter. Konsulttjänster speciellt inom kompetensutveckling, företagsutveckling och organisation.
Freija:

Anngret Andersson

Anjou’s Catering

Vi fixar allt till festen! Att anordna kalas, bröllop eller student med mera tar tid, så låt oss ta hand om maten så att ni kan njuta av tillställningen.
Freija:

Pia Anjou

Anjous Kapellmakeri

Lagar båtkapell, kapellrutor & blixtlås mm…
Freija:

Therese Anjou

Ann Sofie Nylin

Medicinsk  Fotvårdsterapeut på Vedakliniken på Stora Brogatan 4 i Norrtälje.
Freija:

Ann-Sofie Nylin

Anne-May Pettersson – Individ och organisationskonsult

Individ-och organisationskonsult. Mindfulness instruktör.
Freija:

Anne-May Pettersson

Anneko Design Sweden AB

Vi designar och producerar miljövänliga hälsningskort som går att plantera, fina färgglada disktrasor, brickor, skärbrädor och mycket mer!
Freija:

Anneli Asplund

Anneli Blom

Massage, Laser, MediYoga. Försäljning av hälsoprodukter.
Freija:

Anneli Blom

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster.
Freija:

Margareta Femtvik

Arbetsprofilen

Hos oss hittar du ett brett sortiment med hållbara kläder, skor, handskar och skydd med god kvalité och funktion från kända varumärken som bland annat Blåkläder, HH Work Wear, Sievi och Texstar. Vill du profilera dina arbets- och profilkläder? Hos oss kan du få dina plagg och produkter tryckta eller broderade efter önskemål. Vi hjälper …

Arbetsprofilen Läs mer »

Freija:

Pernilla L Pierrou

Susanne Wennbom

ARKO Arell-Korpi AB / Kapell.nu

Vi har både nytillverkning och reparation av båtkapell, sprayhoods, dynor och stolar samt omklädsel av dynor och stolar. Du är också välkommen att fråga oss om pris på andra typer av specialbeställningar som skydd för badtunnan, täckning till trädgårdsmöbeln, kåpa till gasolgrillen, vindskydd för brygg- eller balkongräcket eller något annat.
Freija:

Laila Korpi

Åsa på Lilla Ekeby, Lilla Ekeby Naturhälsogård

Upplevelser, kurser och föreläsningar om natur, hälsa och livsstil. Stresshantering, sinnliga naturupplevelser, mindfulness, mindfulness i naturen, kostrådgivning individuellt och i grupp samt tovning.
Freija:

Åsa Nord

Ateljé Brodera Med Mera

Profilering/maskinbrodyr. Låt Ateljé Brodera Medmera hjälpa till att profilera ditt företag, din klubb eller förening, eller dig själv!
Freija:

Annette Bogefors-Roos

Åtellet

Hotell, Konferens och Restaurang.
Freija:

Susanna Fagerström

ATMAJALA Café-Yoga-SUP

Atmajala är samlingsplatsen som rymmer både Cafe, Yoga & SUP! Atmajala Café  erbjuder kaffe, fika och lättare vegetariska och vegan luncher i en behaglig miljö i centrala Norrtälje. Njut din mat dryck till ljudet av den porlande ån. Vi strävar även efter att ha gluten och mjölkfria alternativ till dig som önskar eller behöver det. Vi har …

ATMAJALA Café-Yoga-SUP Läs mer »

Freija:

Denise Keyser

Auktoriserad redovisningskonsult BF Bok

Auktoriserad redovisningskonsult
Freija:

Birgitta Björling

Auktoriserad translator Carina Fredlund

Facköversättare från italienska och engelska till svenska sedan 20 år tillbaka, specialiserad på ekonomiska och juridiska texter – finansiella rapporter, avtal, marknadsföringsmaterial och mycket annat..
Freija:

Carina Fredlund

Barnyoga.com

Barnyoga.com erbjuder utbildningar inom Barnyoga och Tonårsyoga för privatpersoner och företag, inspirationsföreläsningar och workshops. Egna utbildningstillfällen kan arrangeras efter önskemål.
Freija:

Angelica Henriksson

Beeyond

Beeyond – din tanke ger kraft Känner du att du vill må bättre genom att förändra dina invanda mönster och beteenden? Komma till insikt om vem du egentligen är och kunna leva livet fullt ut? Beeyond erbjuder flera lösningar där olika redskap och verktyg flätas samman till en helhet där du kan släppa gamla mönster …

Beeyond Läs mer »

Freija:

Ulla Alvarsdotter

BH-Lena

Hos mig kan du som behöver, få hjälp med att hitta bra underkläder i rätt storlek och med en fantastisk kvalitet. Jag jobbar som oberoende återförsäljare av PXC, ”Vackra under för alla stunder”. Jag kan även erbjuda dig att handla i din hemmamiljö utan stress och med professionell hjälp att få prova ut just dina ”vackra under”.
Freija:

Lena Forsberg

Birgitta Wanatowski KB

Redovisningstjänster. Ridlektioner, hästuppfödning och inackordering och därmed förenlig verksamhet
Freija:

Birgitta Wanatowski

Blidholm Trading AB

Försäljning av profilprodukter och textilier med reklamtryck eller brodyr för företag. Egen design och tillverkning av sportväskor, ryggsäckar, necessärer mm. Vi hjälper företag att vårda, förvalta och marknadsföra sina varumärken med högkvalitativa reklamprodukter.
Freija:

Catherine Blidholm

Brunells Event

Projektledare inom kategorin mässor
Freija:

Agneta Brunell

C Brodén Konsult

Städfirma-Hemstädning, Företag, Flytt, Storstäd och fönsterputsEn liten nisch ”Privat Hemtjänst. Gör det Hemtjänsten inte hinner/vill/får/kan” Jordbruksverksamhet Entreprenör i stort o smått!Hyr ut några bostäder
Freija:

Camilla Brodén

Callme Vård & Hälsa AB

Företaget erbjuder konsulttjänster som sjuksköterska. Utbildning i hjärt- och lungräddning. Försäljning av hälsoprodukter inom kost och näring för främjande av förebyggande hälsa.
Freija:

Maria Johansson

CAME Redovisningskonsult

Redovisningskonsult. Bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, redovisning moms, skatterådgivning mm.
Freija:

Annika Söderstedt

Claras hemmakrog/Claras mat och event

Claras hemmakrog är en unik liten restaurang med ett stort hjärta, i byn Torvalla. Där gästerna välkomnas hem till kocken för en genuin smakupplevelse med familjär känsla.
Freija:

Clara Häggqvist

Country House

På Country House hittar du möbler och inredningsdetaljer formgivna av Sveriges och Europas främsta formgivare, samt kläder från brittiska Barbour. Jag erbjuder hjälp med inredning, såväl med detaljer, enskilda rum eller totallösningar som möblering, färgsättning, tavelhängning eller belysningslösningar till privata hem eller offentlig miljö.
Freija:

Merike Ronéus

Din arborista

ArboristTrädbeskärningTrädgårdsskötsel
Freija:

Jeanette Lejon

Din Konsult i Roslagen AB

Bedriver byggnadsverksamhet, konsultation inom bygg och design, event med vin, mat och resor, konsult-och utbildningsverksamhet inom ledarskapsfrågor, import och försäljning av alkoholhaltiga drycker och viner, personaluthyrning inom äldreomsorg, hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Inga-Lill Andersson

Doft & Veke

Vi säljer allt den pysselsugne behöver för att tillverka egna ljus.
Freija:

Yvonne Medin

Dotra AB (Glädjesteget)

Vi är ett företag som gärna hjälper dig att hjälpa dig själv! I coachingen jobbar vi mot dina mål, du kanske känner att du står och trampar, inte kommer någonstans och har fastnat i en negativ spiral. Målet med coachingen är att vända dina hinder och negativa tankar till möjligheter och positivitet, för att du …

Dotra AB (Glädjesteget) Läs mer »

Freija:

Veronica Brishagen

Dr MariaSundberg

Livsstil- och hälsa. Företaget Dr MariaSundberg coachar dig att finna ditt starkaste, produktivaste, och friskaste jag.
Freija:

Maria Sundberg

Du Vinner

Får Du dåligt samvete när Du gör saker för din egen skull? Det behöver inte vara så! Med några enkla omprioriteringar kan du uppnå den förändring du faktiskt behöver för att må bra. Jag heter Karolina Kaplan och jag arbetade på ett jobb som dränerade mig på energi, jag fick inte tillräcklig tid för återhämtning …

Du Vinner Läs mer »

Freija:

Karolina Kaplan

Ecologica Care

Fastighetsskötsel Uppdragskonsult Uthyrning
Freija:

Ewa Sellin

EF, Madeleine Kelter

Massageterapeut, hudterapeut. Makepartist och hårstylist med inriktning på fest och bröllop.
Freija:

Madeleine Kelter

Ekonomi & Redovisningstjänst

Arbetar med bokföring, bokslut, deklarationer, skatterådgivning mm.
Freija:

Yvonne Lindroos-Andersson

Ekonomi Roslagen AB

Vi är redovisningsbyrån där våra kunder kan känna sig bekväma och få trygghet i sin ekonomi. Att vara kund hos oss innebär att du kan få ett heltäckande tjänsteutbud inom ekonomi och redovisning. Vi hjälper dig så att du får tiden att räcka till för dina affärer. Vi vill också vara ditt bollplank och kunna …

Ekonomi Roslagen AB Läs mer »

Freija:

Alexandra Wolk

Jennifer Gustavsson

Kristin Enlund Svensson

Lotta Rammus

Lotta Waldvik

Tina Parkedal

Ekonomiservice AB

Bokföring, bokslut och deklarationer för alla företagsformer samt ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar. Auktoriserade redovisningskonsulter.
Freija:

Monika Fritsche Karlsson

Eldfluga AB

SamtalsterapeutMLM med produkter från Nu Skin
Freija:

Käthe Rubensson

Elina, frisör & make up artist

Inriktar mig på bröllop, morgongåvor, bara bli extra vacker och sist men inte minst, ta hand om familjens frisyrer här i Norrtälje med omnejd.
Freija:

Elina Lundholm

Elton Revision AB

Revision, redovisning, skattefrågor och ekonomisk rådgivning.
Freija:

Annika Averland

ESB Design

Jag heter Elin och driver företaget ESB Design. Jag är: · Webdesigner · Grafisk designer · Virtuell assistent · Social media manager Jag frigör tid till dig som företagare så att du kan göra det du är bäst på. Jag tar hand om dina administrativa uppgifter som inte hinns med eller som du tycker är …

ESB Design Läs mer »

Freija:

Elin Bäck

Eva Allwin

Återförsäljare av Zinzinos hälsoprodukter.
Freija:

Eva Allwin

Eva Thorell

Psykoterapi/familjerådgivning med par och enskilda, handledning, utbildning
Freija:

Eva Thorell

Eva Wallén

Driver Salong Tant Grön, Ekologisk frisör med healing och själslig vägledning på köpet. Föreläser under temat N.J.U.T.A N= nu J= jag (kropp, själ, känslor och tankar U= universum T= tro A= acceptans Föreläser under temat Lucky Lady Från omedvetet olycklig till medvetet lycklig. Skrivit en bok N.J.U.T.A
Freija:

Eva Wallén

F:a Fia Nordström

Kroppsterapeut Medicinsk massageterapeut ArtNeuro terapeut Massör NBE radiofrekvens Koppning Yoga Grupper i Grisslehamn och i Täby och på företag.Anordnar YogaretreatUtbildad inom läkeörter
Freija:

Fia Nordström

Fastigenta AB, Norrtelje Nygammalt

Fastighets- samt auktionsverksamhet.
Freija:

Eva Wilén-Olsson

Formgiveriet

Frilansande Art Director, grafisk formgivare och fotograf.
Freija:

Frida Hermansson

Freinetskolan Mimer ek.f.

Friskola med verksamhet från förskola upp till årskurs 9. Vi har även ett skolkök som bedriver cateringverksamhet till andra skolor och förskolor. Den verksamheten bedrivs i ett dotterbolag som heter Norna Utbildning AB.
Freija:

Lotta Grahn

Frisk & Skön

Vi erbjuder många härliga terapeutiska behandlingar för ansikte, kropp & själ, händer & fötter för både kvinnor och män, ex.vis klassiska Ansiktsbehandlingar, Medicinsk hudvård, Massage, Akupunktur, Laser/IPL, Fotvård, Nagelvård mm.
Freija:

Sandra Illemann

Yvonne Jonasson

Furusunds Värdshus

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne. …

Furusunds Värdshus Läs mer »

Freija:

Malin Jönsson

GESON MÄKLARE AB

FASTIGHETSFÖRMEDLING GESON MÄKLARE AB är ett privatägt familjeföretag med lång erfarenhet av fastighetsaffärer. Vi förmedlar villor, gårdar, fritidshus, bostadsrätter, närings-, jord- och skogsfastigheter samt tomter. Inga geografiska gränser. Vårt normala arbetsområde sträcker sig från Stockholm i söder till Öregrund i norr. Ibland även i andra delar av Sverige. Norrtälje kommun är vårt huvudområde.
Freija:

Johanna Karlsson

Grannköket Catering AB

Catering till bröllop, fest. Jubileum, begravning, filminspelningar, middagar, event. Och företag. Mat till alla tillfällen!  Att planera fest, bröllop, dop, eller andra tillställningar kräver sin tid. Liksom matlagning. Låt oss leverera din festmat och du själv kan komma utvilad och njuta av festen! Vi finns utanför Norrtälje och kan leverera till Norrtälje, Rimbo, Hallstavik med …

Grannköket Catering AB Läs mer »

Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Grannköket Korv & sånt

Egen tillverkning av korv, ketchup, surkål, chark m.m. Korvmoj & butik.
Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Granström kommunikation

Jag coachar andra att må bättre, längre. Hållbart självledarskap.Hållbarhet kräver en bra grund och utifrån mitt perspektiv är den grunden människor. MITT VARFÖR är att bidra, att göra skillnad. När du går utanför din komfortzon, det är då du utvecklas och komfortzonen blir större och större för varje gång du tar dig utanför. Ett privilegium …

Granström kommunikation Läs mer »

Freija:

Susann Granström

Hagelin Form

Grafisk formgivning och illustrationer ritade för hand. Logotyper, design av broschyrer, flygblad, visitkort, material till sociala media. Webbutik med försäljning av egen design. Korrekturläsning (mest bokmanus åt Bonnier Fakta och texter för webb och företagsmaterial). Släktforskning på uppdrag samt formgivning av personliga släktträd för inramning.
Freija:

Ingela Hagelin

Hagsta Gård

VA-konsult.
Freija:

Eva Lundqvist

Hallstaviks Järnhandel AB, Skäret

Järn, sport och fritid, kläder, skor, färg, smink, hund- och kattillbehör.
Freija:

Carina Lundberg

Hälsa och helhet

Holistisk hälsa Personlig träning med holistisk inriktning för både kropp och själ.Utbildad hälsopedagog, FaR-ledare, kost- och hälsocoach.Samtalscoach där jag bland annat jobbar med kristaller och eteriska oljor.
Freija:

Jennie Björk

Hammarberg & Lindqvist Revision AB

Revisionsbyrå.
Freija:

Alexandra Lindqvist

Karin Hammarberg

Händel Jord och Skogsföretag

Jord och Skogsföretag. Medicinsk laserbehandling (mot smärta, inflammationer m.m.) massage, fibromassage.
Freija:

Barbro Händel

Happy Retreat

– event för glädje och energi, för goda vanor som kan följa med dig länge. Happy Retreat är en eventarrangör som bjuder på en mångfald av sätt att finna vägar till välbefinnande. Utifrån Happy Retreats fyra byggstenar mat, stillhet, rörelse och självkännedom bjuder eventen på allt från yoga till dans och hälsosam kost i en …

Happy Retreat Läs mer »

Freija:

Margaretha Lindbäck

Hårfixarna

Vi fixar allt inom hårvård. Vi jobbar med Rostedt (helt ekologiskt) och Grazette. Vi håller till i ”GAMLA STAN” mitt i centrala Norrtälje på Nygatan 8. Välkommen!
Freija:

Anette Magnusson

Monica Nystrand

Helen Sandberg Redovisningsbyrå AB

Redovisningsbyrå.
Freija:

Helen Sandberg

Helene Örtqvist AB

Redovisningskonsult
Freija:

Hélène Örtqvist

Helfigur

Personlig träning och kostrådgivning
Freija:

Johanna Edlund Lewell

Hudterapeut Marika Kyller AB

Hudterapeut inom skönhetsvård.
Freija:

Marika Kyller

Hvilan AB

Vandrarhem
Freija:

Irene Larsson

Incassator AB

Inkassotjänster för företag och privatpersoner.
Freija:

Anna Wicksell

Indoor Styling & Design

Certifierad Inredare Återförsäljare av Perfect Home Heminredning
Freija:

Pia Alm

Innerligt

Holistisk friskvård i fokus så som energiflöden, massage, yoga, terapeutisk laser och coaching.
Freija:

Mia Cedervall

InnerSpace

InnerSpace – unlimited power InnerSpace är namnet på samarbetet mellan Ulla Alvarsdotter på Beeyond och Kerstin ”Tetti” Frid på Amyris. Där erbjuder vi kurser, workshops och event i personlig andlig själslig utveckling. Helgkurserna ”Landa”, ”Lyft” och ”Flyg” är ett koncept som ger dig möjlighet till inre växande, expansion och utveckling i en inspirerande och glädjefylld …

InnerSpace Läs mer »

Freija:

Ulla Alvarsdotter

Irisro Trädgård

Vi erbjuder allt från idé, design, nyanläggning till hjälp med gott växtval, plantering, beskärning och skötsel. Små och stora projekt arbetas fram i samförstånd mellan oss och kunden för långlivade och vackra resultat och full förnöjsamhet. Ekologi och miljötänk är viktiga för oss. Vi tillhandahåller skalenliga ritningar och skötselmanualer.F-skatt och RUT-avdrag.
Freija:

Jessika Patek

J & W Ekonomi SW AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Redovisning, årsbokslut, deklarationer samt ekonomisk rådgivning.
Freija:

Susanne Wahlgren

J&W Ekonomi KJ AB

Redovisning, årsbokslut och deklarationer. Vårt kontor är beläget i Centrala Norrtälje men vi arbetar även på plats hos våra kunder. Vi arbetar enligt Reko, Svensk standard för redovisningstjänster.
Freija:

Karin Jansson

Janet Riben Lifestyle Coach (part of Riben Consulting AB)

Lifestyle Coach, Health Coach, Tranformational Coach, Dream BUilder Coach
Freija:

Janet Riben

Janssons Tobak

Tobaksaffär. ATG. Svenska Spel. Presentartiklar. Tidningar.
Freija:

Maria Jansson

Jättelångt ek. för.

Ett 68 km långt terrängultramarathon. Grisslehamn – Norrtälje.
Freija:

Maria Ek

Jennys Dagspa

Välkommen att besöka JENNY’S DAGSPA,  ett nytt skönhetscenter i Norrtälje stadskärna!  Ekologisk hudvård & make up. Behandlingar: Ansiktsbehandlingar,  massage, frans o brynbehandlingar, trådning, fransförlängning, hårextentions, make up. Varma hälsningar! Jenny, Therese, Jennifer, Annica, Kim, Signhild och Anna!  
Freija:

Jenny Westerlund

Jersö Gård

Uthyrning av stugor, bostäder och lagerlokaler för längre och kortare tid. Lantbruk. Kräftfiske och kräftskiva för företag samt företagsevent med olika teman.
Freija:

Lena Lindström

JILE-Konsult

Process- och projektledning, affärsutveckling, rådgivning och utbildning. Längre och kortare uppdrag. Specialitet samverkan och nätverkande.
Freija:

Lena Norrman

JKN Consulting

Konsult inom marknadsföring och affärsutveckling samt projektledning. Behöver du hjälp med att marknadsföra dig? Jag hjälper dig med allt ifrån att skapa en genomtänkt hemsida och ta fram enklare kommunikationsmaterial, till att sätta ramarna för hur du kommunicerar med dina kunder genom att skapa en strategisk varumärkesplattform och planera din kommunikation, med utgångspunkt i just din affärsidé och dina …

JKN Consulting Läs mer »

Freija:

Jenny Närfors

Kalka Form & Kommunikation AB

Med stort personligt engagemang hjälper Kalka företag att ta fram, utveckla och stärka sitt varumärke och på så sätt öka företagets trovärdighet – detta genom tilltalande grafisk form och copy, med kreativitet och lång erfarenhet som verktyg. Exempel: logotype, grafisk profil, folder, broschyr, magasin, annons, förpackning, illustration, bildbehandling och sociala medier.
Freija:

Annelie Sundgren Sjöberg

Kapellagning i Norrort och Horse & Hound

Jag bedriver sedan några år tillbaka ett företag med två inriktningar inom textil sömnad. Kapellagning i Norrort är inriktat på båtkapell, dyntillverkning, industriell sömnad och textil inredning. Horse & Hound är inriktat på tvätt och lagning av hästtäcken, brodyr och secondhand av hästartiklar.
Freija:

Francina Nylén

Kapellskärs camping, vandrarhem och gästhamn

Fritidsbyn Kapellskäret ligger vackert beläget i Riddersholms naturreservat. Här kan du bo på vårt vandrarhem där vi också har grupp- och konferenspaket. På vår intilliggande campingplats finns stugor, campingtomter, tältplats och ställplatser för husbil. I Södersundets småbåtshamn finns säsongs- och gästplatser.
Freija:

Lotta Unosson

Kerstin Samsoie Inredning AB

Inreder privata hem och offentliga miljöer. Konsult, färgsättning, möbleringsförslag, försäljning möbler, tyger. Sömnad, omklädsel mm
Freija:

Kerstin Samsioe

Kim Kultur & Nöje AB

Arrangör/Musik.  Att arrangera musik i olika former och ge människor möjlighet att, som publik; uppleva musiken direkt,  ta del av samspelet mellan musiker, känna energin mellan musiker och publik är en helhetsupplevelse som ger och förmedlar så mycket mer!
Freija:

Kim Alge Pennström

Kraftkällan i Hallstavik

Jag är massageterapeut och hudvårdsterapeut . Ger massagebehandlingar och hudvårdsbehandlingar. Även nagelvård och lackning av naglar med CND Shellac.
Freija:

Ann-Christin Sundell

Kröns Trädgård

Tillsammans med min man Gösta driver jag Kröns Trädgård på Väddö.Vi har allt en traditionell handelsträdgård kan erbjuda, från snittblommor till stora träd, jord, gödsel, krukor m.m. Vi har egen odling på sommarblommor, grönsaksplantor och vissa perenner. Trädgårdstjänster – Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten …

Kröns Trädgård Läs mer »

Freija:

Helena Krön

Kulturcenter Collage

Utbildad och verksam skrivpedagog driver kreativa skrivarkurser med fokus på skrivglädje och personlig utveckling. Företaget månar  om kulturella samarbeten över gränserna för gemenskap, utveckling och mångfald.
Freija:

Suzanne Berg

Kvisthamra Veterinärklinik

Veterinärverksamhet. Medicin och kirurgi, vaccinationer, besiktningar, hjärtundersökningar med EKG och ultraljud. Eget blodanalyslabb. Tandvård med ultraljud, anestesi. Försäljning av foder och tillbehör, Specific och Hill’s hund- och kattfoder.
Freija:

Gun-Britt Kvart

Tussi Malmquist

Länsförsäkringar i Roslagen

Försäkrings- och placeringsrådgivare för företagare.
Freija:

Lena Enggrön

LAREKO

Redovisningskonsult. Tar inte nya uppdrag.
Freija:

Louise Angleryd

LEVA Revision & Rådgivning i Roslagen AB

Auktoriserad revisor. Revision- och rådgivningstjänster.
Freija:

Lina Andersson

Lindek / Lind Ekonomi i Norrtälje AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Vi är den personliga redovisningsbyrån med lång erfarenhet och goda kunskaper. Vi använder den senaste tekniken som verktyg för att kunna ge en så bra och snabb hjälp som möjligt till Er och Ert företag. Vi finns sedan 1993 i kontorshuset Faktoriet på Faktorigatan 6 i Norrtälje. 
Freija:

Monica Lind

LinneasLada.se

Välkommen hem till Linneas säsongsbutik. Här finner du lite av allt som jag själv använder och tycker om. Tanken är att dela med mig av min känsla genom att visa och väcka kreativiteten i dig. Här finns det du söker, till dig, till ditt hem och din trädgård. Valet av miljöer och färger i butiken …

LinneasLada.se Läs mer »

Freija:

Elin Linnea Pettersson

Lisa Brown Yoga

Kan du andas kan du yoga! Med sin livserfarenhet, sin energi och sin humor delar Lisa friskt med sig av yogan. “Om de jag yogar med får med sig en härlig känsla av ny energi både i kropp och i knopp – då har jag nått fram!” säger Lisa med ett leende. ”Viryayogan ger mig …

Lisa Brown Yoga Läs mer »

Freija:

Lisa Brown

Livsauran

Jag arbetar med friskvård i helhetsperspektiv. Jag är sjuksköterska sen många år, och utbildade mig till massageterapeut i klassisk massage för 22 år sedan. Arbetar med Traditionell kinesisk medicin sen 2011 där kroppakupunktur, Kinesisk TuiNa massage, öronakupunktur, koppning mm ingår. Jag har kurser i Medicinsk Qigong vår och höst. Jag jobbar med att återskapa självläkning …

Livsauran Läs mer »

Freija:

Agneta Hammarberg

Livsfokus, Bäckström Group KB

Naturhälsa, personlig utveckling.
Freija:

Karin Bäckström

Ljusterö Gårdsbutik

Gårdsbutik och café med försäljning av lokalproducerat samt mathantverk. Tillverkning och försäljning av våra rekorderliga kolor och kolasås – certifierat mathantverk. Hos oss finner du även vår goda sylt, marmelad, härblandade te, och mycket annat gott. Sortimentet varierar över året, och under sommarsäsongen kan du även äta god lunch hos oss, samtidigt som du kikar …

Ljusterö Gårdsbutik Läs mer »

Freija:

Charlotta Andersson

LQ’s Holding AB

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, värdehandlingar och aktier samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Lotta Lundqvist

MagasinSkärgård

Ett gratis magasin med reportage om skärgård från Öregrund till Oxelösund och Åland. Det kommer ut tre utgåvor varje år. Vår, sommar och vinter. Upplaga 100 000 ex per år.
Freija:

Josefin Ekberg

Maramonti

Redovisning, löner, skatter, årsredovisningar, deklarationer
Freija:

Lotta Lennaárd

Mattssons Lamm

På Norr Malma gård i underbara Roslagen får ni massor av härliga upplevelser i en miljö nära djur och natur. Endast en mil norr om Norrtälje. Här kan du köpa lammkött från lamm som är uppfödda hos oss på vår gård! Lammen är Ekologiskt uppfödda och KRAV-märkta. Tackor och lamm har gått på naturbeten i …

Mattssons Lamm Läs mer »

Freija:

Carina Mattsson

Mia Lewell, foto och musik

Fotograf med bröllopsfotografering, barnfotografering och familjefotografering som huvudriktning. Arbetar även på uppdrag från företag med bl a personalporträtt och produkt- och eventfotografering. Musiker med piano och sång som huvudinstrument. Spelar och sjunger framförallt på bröllop, dop och begravningar.
Freija:

Mia Lewell

Mikaelas Friskvård och Yoga AB

Jag har ett SPA på Furusund Värdshus samt håller yogaklasser.
Freija:

Mikaela Baggström

Mörby Gård

Lantbruk
Freija:

Agneta Schmiterlöw

NA Consulting

Danslärare, kör danskurser.Löneekonom, auktoriserad lönekonsult och redovisningskonsult.
Freija:

Nisreen Alhabbash

Naprapat Maria Leveren

Naprapati och yoga
Freija:

Maria Leverén

Natural Help

Natural Help inspirerar och hjälper människor att göra skillnad i livet, med hälsa, ekonomi och personlig utveckling. Jag arbetar som oberoende återförsäljare av hälsoföretaget Forever Livings produkter där de flesta är baserade på naturligt odlad Aloe vera. I arbetet ingår försäljning, visningar, rådgivning inom hälsa, skönhet och träning, rekrytering och att leda team.  Direkthandelsbranschen är …

Natural Help Läs mer »

Freija:

Annelie Alegren

Nedergården Gammalt & Nytt

Mysigt Café med hembakat fika och enklare lunch och butiker med en härlig blandning av Gammalt & Nytt, stort som smått.
Freija:

Maria Jansson

Nektarinen AB

Konsultverksamhet inom byggbranschen. (Projekt- och byggledning). Huvudsakligen i Stockholm. Ej i Roslagen.
Freija:

Yvonne Gozzi

Norrtälje Hälsocenter

Välj Långtidsfrisk! När du har balans i ditt liv mår du som bäst. När energin dalar så gör symtomen sig påminda. Kost, näring och vatten. Familj, vänner, och fritid. Motion, arbete och återhämtning. Hur vi andas och vad vi tänker är alla viktiga delar av ett balanserat liv. Vi gör Hälsoanalyser, Frekvensterapi, Blodanalyser för fettsyrabalans, …

Norrtälje Hälsocenter Läs mer »

Freija:

Boel Norman Högberg

Norrtälje LPG

Mekanisk bindvävsmassage.
Freija:

Sissel Ohlsson

Norrtälje Sadelmakeri AB

Sadelmakeri med inriktning mot hästsport. Försäljning av nya och begagnade sadlar. Sadelinpassningar, reparationer av all hästutrustning, nytillverkning på beställning.
Freija:

Maxine Nilsson

Norrtelje Brenneri AB

Norrtelje Brenneri är ett av Sveriges första privata destillerier och startades av Kristina Anerfält Jansson med make Richard Jansson.  Det är beläget i Lohärad Söderby strax utanför Norrtälje.  Här destilleras frukt och bär som sedan blir ädla drycker så som, punsch, snaps, gin och whisky.  Under pandemin 2020/2021 startade även handspritstillverkning.  Norrtelje Brenneri anordnar visningar …

Norrtelje Brenneri AB Läs mer »

Freija:

Anna Eriksson

Cilla Wahlgren

Kristina Anerfält-Jansson

Norrtelje Musteri

Musteri som öppnade senhösten 2016 vid Storsten i Norrtälje. Vi gör vår äppelmust av svenska äpplen som kallpressas och pastöriseras för att bevara smak, färg och näringsämnen samt förlänga hållbarheten. Tillverkningen är hantverksmässig och produkterna är certifierade som äkta mathantverk av Eldrimner. I vår butik hittar du såklart äppelmust i många olika varianter. Vi har …

Norrtelje Musteri Läs mer »

Freija:

Katarina Holmberg

Norrtelje resebyrå

Resebyrå
Freija:

Eva Karlsson

Osas ITC

Uppdragskonsult som primärt arbetar med att utveckla informations- och webblösningar.
Freija:

Osa Albinson

Pålgårds Åkeri AB, Pålgård & Söner Kran AB

Pålgård & Sönder Kran AB utför lastnings- och lossningsarbeten med mobila hamnkranar samt timmerhantering på sågverk med truckar och hjullastare. Pålgårds Åkeri AB utför transporter av papper samt returpapper till dagstidningar och timmer till pappersbruk och sågverk.
Freija:

Carina Pålgård

Plagget i Norrtälje

Plagget är en klädbutik för flera generationer kvinnor med ett brett utbud av storlekar. Vi erbjuder personlig service med kunden i fokus.
Freija:

Annette Göthlin

Poraths Guldsmedsaffär

Försäljning av juvel-, guld- och silversmycken. Nytillverkning samt reparationer. Egen verkstad. Stor på doppresenter, bestick samt sportpriser. Hand- och maskingravyr. Specialitet: Gravyr på glas.
Freija:

Birgitta Porath

Prestationsbyrån Europa AB

Konsultföretag avseende organisationsutveckling
Freija:

Maria Ek

Prosalus AB, Rimbo/Norrtälje Hälsocentral

Rimbo och Norrtälje hälsocentraler är omtalade och välbemannade vårdcentraler i Roslagen med mycket hög kvalitetsnivå. Vi har en hög samlad kompetensnivå inom ett stort antal personalkategorier och kapacitet för avancerade utredningar. Vi driver hälsocentraler med fullt utrustade labb och psykosociala enheter. I Rimbo har vi även primärvårdsrehab med arbetsterapeut, sjukgymnaster och dietist samt barnavårdscentral. Vi …

Prosalus AB, Rimbo/Norrtälje Hälsocentral Läs mer »

Freija:

Anna Malvina Svennung

PT Roslagen

Personlig träning, kostrådgivning och hälsocoachning. Lic. uteledare, Friskis & Svettis. Liv. gyminstruktör, Friskis & Svettis. Certifierad FaR-ledare.
Freija:

Carina Åsman

PXC Underwear – Signhild

Vill du ha hjälp att hitta fina kvalitetsunderkläder till bra priser?Ring då 070-319 56 03 så bokar vi en tid som passar oss båda. PXC´s kollektion finns i många vackra färger och modeller med storlekar för Bhar 65a – 130n samt för underdelar 36-60. Välkommen att ringa och boka tid för gratis Bh-skola och inprovning.
Freija:

Signhild Örnberg

Quadrata HB

Quadrata är ett mångsidigt företag som arbetar med all form av grafisk design och kalligrafi. Quadratas kunskapsbank bygger på egna kunskaper om design, kalligrafi, illustration, kommunikation. Besöksadress: Karlavägen 5, Stockholm
Freija:

Marie A Györi

Qvinns AB

Qvinns är en träningsklubb för kvinnor i alla åldrar. Träningen består av styrka, kondition, förbränning och stretching i en effektiv kombination av cirkelträningsmaskiner och konditionsövningar i trettio minuter. Ingen tidsbokning kommer att krävas om du vill träna i cirkeln, du bestämmer själv vilken tid som passar. Om du föredrar att ta ett pass utan maskiner …

Qvinns AB Läs mer »

Freija:

Christina Sundman

Jessica Sundman

Rådmansö Kajak och Uteliv AB

Här kan du hyra havskajaker, gå en kurs eller delta i en guidad kajak tur. 2012 introducerade vi Stand Up Paddling och bedriver idag uthyrning av SUP-brädor och kurser i hur man paddlar. Sedan 2013 ingår även webbutiken kajaksaker i verksamheten. Kajaksaker säljer kajakrelaterade prylar på nätet.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Rallarbackens Islandshästar

Islandshästverksamhet i mindre skala, med både avel, inackorderingar och ridning. Turridning mm med islandshästar.
Freija:

Åsa Hall Bergström

Ratius Mässbyrå AB

Vi arbetar inom tre fokus områden varav vi är mest kända för grafisk profilering/produktion här i Norrtälje. Vi sitter i våra egna lokaler i Görla på Gösvägen 9. Hit är ni alltid välkomna. GRAFISK PROFILERINGDitt varumärke är din identitet och det är viktigt att du exponerar ditt varumärke på rätt sätt och på rätt plats. …

Ratius Mässbyrå AB Läs mer »

Freija:

Madeleine Norstedt

Redovisningskonsult Anna-Lena Konradsson

Bokslut, bokföring, deklarationer för jord- och skogsbruk och rörelser.
Freija:

Anna-Lena Konradsson

Renovia

Jag är konst- och kroppsterapeut och tränar grupper i meditation i rörelse. Anordnar workshops över dagen på en liten ö utanför Norrtälje. Där erbjuds även övernattningar med behandlingar och träning för exempelvis kick off eller tjejträffar.
Freija:

Marie-Louise Tarasky

Rickeby Gård

Jordbruk med djurskötsel, grön omvårdnad och pedagogisk verksamhet. Säljer produkter från det som produceras på gården; lammkött, lammskinn, garn, ägg, fläskkött, honung, mm. Tar emot ungdomar och vuxna i daglig verksamhet samt erbjuder skolbesök och undervisning inom naturbruksområdet. Konsulterande verksamhet inom häst och får. Id-kontroller och chipmärkning på häst.
Freija:

Åsa Wennerfors

Roselwan

Bemerbehandling och art neuro med integrerad massage. Konsultation och handledning inom pedagogik och skola. Skapande verksamhet.
Freija:

Elisabeth Wanselius

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen

Vi är en ideell förening och har en s.k året-runt-verkande-majblomma! Som stödjer barn/ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer, men endast i Norrtälje kommun. Se vidare på vår hemsida samt FB sida. Vi har verkat sedan 2013. Vi har även ett socialt företag, Resursen i Roslagen, där vi bla utför RUT-tjänster och jobbar med en liten konferensanläggning …

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen Läs mer »

Freija:

Marie Sandström

Roslagsliv AB / Mitt Roslagen

Utgivande av periodiska tidskrifter och kundtidningar samt eventuppdrag samt därmed förenlig verksamhet. Har drivit månadstidningen Roslagsliv som från och med den början av 2019 ersatts av MittRoslagen. Mitt Roslagen är en lokalproducerad gratistidning som delas ut i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Väddö. Från och med 20 mars 2019 delas den ut till samtliga fasta hushåll …

Roslagsliv AB / Mitt Roslagen Läs mer »

Freija:

Wilhelmina Eriksson

Roslagswestern

Ridskola med inriktning westernridning och horsemanship. Vi lär ut lugn och säker hantering och ridning med hästen i fokus. roslagswestern.se
Freija:

Marika Franzén

Roslidens massage och friskvård

Jag arbetar som massageterapeut, Personlig tränare och gruppträningsinstruktör.Vill man komma till mig och få massage så håller jag till på NTC gymmet. Där jag även tar emot träningskunder.Jag brinner för att träna utomhus, pt träning eller CrossNature.CrossNature är funktionell gruppträning utomhus året om.Vill man ha hjälp med gravidträning eller mammaträning så har jag MammaMage utbildning.Jag …

Roslidens massage och friskvård Läs mer »

Freija:

Sofia Andersson

Roxenmo Skincare

Här erbjuds det skönhetsbehandlingar från topp till tå i en lugn och harmonisk oas mitt i Norrtälje.
Freija:

Therese Roxenmo

Saltgruvan Norrtälje/Epsomsalt

Försäljning av salt (magnesiumsulfat). Magnesium och Sulfat förekommer naturligt i jorden, men är oftast utarmat av olika orsaker. Vi behöver magnesium, när man badar absorberar huden magnesium, sulfatet driver ut toxiner. Magnesiumsulfat används till: Växter inom- och utomhus, Bad, Floating, Fotbad, Massage, Omslag.
Freija:

Kristina Sagrén

Sättra Stålmekaniska AB

Laila och Micaela – byggdetaljer i tunnplåt. Sättra Stålmekaniska AB tillverkar byggdetaljer i tunnplåt till hantverkare, plåtslagare och byggvaruhus. Bland våra produkter hittar du vindskivor, fönsterbleck, tröskelbleck, fotplåtar, nockar, brytbleck, midjeplåt, snörasskydd, ränndal, vinkelplåt mm. Cirka 150 modeller tillverkas allt som allt i verkstaden som standarddetaljer. Därutöver kan kunderna specialbeställa i andra mått och utföranden.
Freija:

Laila Korpi

Service & Style

Sömnad och handskmakeri.
Freija:

Zumreta Dzonlic

Simskolor i Roslagen

Babysim och simskolor i Roslagen.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Spjutstenen AB

Konsultverksamhet inom forskningsadministration. Skrivbyrå.
Freija:

Kristina Glimsjö

Sportringen Norrtälje / Kullmans Lek & Sport AB

Norrtäljes mest välsorterade cykelhandlare. På Sportringen hittar du ett stort sortiment på cyklar och cykeltillbehör. Hos oss får du personlig hjälp att hitta rätt cykel för rätt ändamål.
Freija:

Anneli Kullman Eklund

STALL43

STALL43 är en ideell förening som vänder sig till barn och ungdomar med Autismspektrumtillstånd. Föreningen harfunnits i sju år. STALL43 startade på Solvalla men har sedan 2018 flyttat till en liten fin gård i Nyckelby/Lohärad. Föreningen tar emot barn och ungdomar från Norrtälje och hela Stockholms län, vi rekryterar bland annat via habiliteringen. Även gruppboenden …

STALL43 Läs mer »

Freija:

Cecilia Skogh

Stridsby Gård

Vi bedriver kursverksamhet bl.a. jägarexamen, hyggesfritt skogsbruk och ridhelger.Från sommaren 2021 kommer vi att hyra ut loge m.m. för bröllop och större fester.Sommarbutik med inredning, mathantverk och linneprodukter.Vi är KRAV-certifierade och har i dagsläget tio kvigor som ska bli köttlådor i november.Vi söker hästarrendator till vår hästanläggning.Vi hyr ut hus via AirBnB.
Freija:

Åsa Heimer

Studio Karma

Yogastudio, med ekologisk butik och behandlingar
Freija:

Sofia Dejke

Sundsta Säteri

Sundsta Säteri är en oas av både naturnära och fartfyllda upplevelser. Låt oss anordna din konferens, svensexa eller golfhelg – vi anpassar oss efter dina önskemål och vi garanterar att du åker här ifrån med ett leende på läpparna. Konferens, Restaurang (En liten smula på landet) & Viltbod, Folkrace, Boende, Golf, Jakt, Skytte, Jägarexamen, Paintball.
Freija:

Christina Baalack

Therese Baalack

Susanne Ytterberg

”Vill du börja din andliga resa?Jag ger dig verktygen på vägen”Susanne Ytterberg,Andlig vägledare Jag heter Susanne Ytterberg, en rospingla som bor och verkar i Norrtälje. Mitt största intresse i livet är människan! Jag har läst psykologi och även arbetat inom psykiatrin. Jag har sedan vidareutbildat mig till livscoach, Steg 1 utbildning inom KBT, ACT och …

Susanne Ytterberg Läs mer »

Freija:

Susanne Ytterberg

Syninge Relax

Cert. Massör/Dipl. Massageterapeut, Dipl. Ekologisk hudvårdsterapeut. Magic Pot behandling/Ekologisk ansiktsbehandling/Klassisk massage/Ekologisk pedikyr Säljer ekologiska produkter/vitalprodukter!
Freija:

Linda Andersson

Synskärpan Optik

Välkommen in till en fristående optiker, där du får ett personligt och professionellt bemötande av Legitimerad kontaktlinsoptiker och Optometritekniker. Vi erbjuder synundersökningar både för glasögon och linser, samt bågar för alla smaker.
Freija:

Anna Eriksson Burman

Tal- & skrivcoachen i Stockholm

Individuell coachning inom muntlig och skriftlig kommunikation på arbetsplatser.
Freija:

Elisabet Sjöö Pers

Tandläkare Lisbeth Hahr

Tandläkare
Freija:

Lisbeth Hahr

Tandläkare Malin Widerberg, Norrteljetandläkarna

Legitimerade tandläkare med stor erfarenhet av allmän-tandvård. Allmäntandvård, Laser, Tandblekning, Implantat, Anti-snark-skenor. Öppet 7-19.
Freija:

Malin Widerberg

Tanja Dyredand Stressaav.nu

Min mission är att sprida ljus och livsglädje. Att inspirera andra till stressfri livsstil. Det gör jag genom min breda utbildning inom holistisk och själslig hälsa, samtidigt som jag bjuder på mina bästa verktyg från min egen tillfrisknad från utbrändhet och stroke. Hos mig är du alltid är i fokus oavsett du kommer på min …

Tanja Dyredand Stressaav.nu Läs mer »

Freija:

Tanja Dyredand

Tapetserare Lotta Rinse – Stilar och Stolar

Möbeltapetserare och gardinateljé. Omklädning och renovering av stoppade möbler samt sömnad av olika typer av gardiner. Försäljning av inredningstyger.
Freija:

Lotta Rinse

Tårtstugan

Tårtstugan gör specialdesignade tårtor, cupcakes och macarons på beställning.
Freija:

Karin Beronius

Tullportsgatan 1

Roslagens skafferi & design. Presentbutiken i Norrtälje som fokuserar på de lokala företagen och produkterna i Roslagen.
Freija:

Anneli Asplund

Annika Ismarker

U-Con Måleri AB

Kvinnligt måleriföretag som utför alla sorters målerijobb.
Freija:

Felicia Sjöberg

Ida Rosman

U2U – Connecting you to you

U2U arbetar med att stärka människor i deras kontakt med sig själva, därav namnet, U2U – Connecting You to You. Att återkoppla till sig själv är som att komma hem, inte bara fysiskt utan även mentalt och själsligt. Det är väldigt stärkande men upplevs ofta som svårt att få till. Det finns mycket som drar …

U2U – Connecting you to you Läs mer »

Freija:

Solveig Andersson

V.D.F – Välj Din Framtid AB

Funderar du eller någon närstående till dig över sin framtid?Är det dags att ta nästa steg?Jag hjälper dig. Att fatta bra beslut om sin framtid handlar om att få syn på sig själv och utveckla sin Valkompetens. Och med studie- och yrkesvägledningen som en grund har jag utvecklat en metod som bygger på fem steg. …

V.D.F – Välj Din Framtid AB Läs mer »

Freija:

Monica Levin

Väddö Consulting AB

Utför uppdrag av alla möjliga slag. Behandlingar (Spa-terapeut), administrativa uppdrag, servering. Tidigare egen företagare i servicehandeln. Lång chefserfarenhet inom Barn-och skolförvaltning, focus på utvärdering och utveckling.
Freija:

Eva Lindén

VÄDDÖ hälsoträdgård

Väddö hälsoträdgård är en ny verksamhet på en gammal gård i vacker roslagsnatur. Verksamheten drivs enligt principen för idéburet, socialt företagande, med inriktningen arbetslivs-inriktad rehabilitering. Rehabiliteringsmodellen bygger på evidensbaserad forskning från Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarps Rehabiliteringsträdgård.
Freija:

Helene Rolandsdotter

Växande Närvaro

Växande Närvaro är ett livsstilsföretag med bas i socialt arbete och yoga. Denise Keyser är Socionom i botten med ledarskapskompetens. Bedriver främst grupphandledning, föreläser och tar uppdrag som syftar till att bevara och stärka hälsan i exempelvis arbetsgrupper men också i ledningsgrupper och på individnivå. Denise har ett holistiskt synsätt och jobbar med hela människan, …

Växande Närvaro Läs mer »

Freija:

Denise Keyser

Veda Kliniken

Behandlingar inom fot-, hud- och kroppsvård. Vi är specialister på  Hudvård, Massage, Zonterapi, Medicinsk Fotvård, Ayurvediska behandlingar. I butiken hittar du bla märken såsom: Lakhsmi, Exuviance, Saponi, Maria Åkerberg mm. Hud & fotvårdsprodukter. Teer, örter. …. och mycket annat.
Freija:

Jannica Kubel

Mia Favre

Verifikat EVH

Redovisningskonsult med egen verksamhet sedan 2008. För aktiebolag och enskilda firmor sköter jag det som behövs inom ekonomiområdet. Bokföring, moms- och skattedeklarationer, bokslut med årsredovisning och bolagsdeklaration och för dem som önskar fakturering, löneadministration, betalningar med mera… Effektivt och flexibelt samt enkelt och personligt brukar jag försöka jobba och bete mig. Det mesta av arbetet …

Verifikat EVH Läs mer »

Freija:

Emmalill Hector

Vinbaren 6808 AB

Vinbar
Freija:

Tina Adolfsson

Westerbloms Spillersboda AB

Heminredning Westerbloms Spillersboda tillverkar produkter till hemmet utifrån gamla mönster från det tidigare pensionatet i Spillersboda. SkärgårdscaféInför sommaren 2020 renoverade vi pensionatets gamla matsal och startade ett skärgårdscafé och en liten butik med våra produkter.
Freija:

Annika Ismarker

Wigges Fotvård

Här får du hjälp med problemfötter, råd för egenvård eller bara en avkopplande stund. Jag, Kerstin Wigge, är Medicinsk Fotterapeut, har erfarenhet och kunskap om bl.a. diabetes-, psoriasisfötter, förhårdnader, liktorn samt hur foten påverkas vid felbelastning.
Freija:

Kerstin Wigge

XL-Bygg Pousette

Hos oss på Pousette får du alltid god service och ett vänligt bemötande. 1946 grundade Stig Pousette sågen mitt i Edsbro centrum. Vi döttrar tog över efter Stig 1985 och idag är det damerna som styr på Pousette trä. Vi säljer även allt för huset. Det vi inte har på hyllorna eller i lager skaffar …

XL-Bygg Pousette Läs mer »

Freija:

Karin Pousette

Maria Pousette

YinYoga Roslagen

”Jag försöker leva medvetet närvarande. Och får allt som oftast utmaningar att träna på! När jag är där, där i min kärna är allt gott nog”. Tacksamhet. Genom yinyogan och mindfulness landar man in i sig själv, i sin kropp, vilar och har tillit till återhämtning.
Freija:

Susann Granström

Yogalini – Marie Håkansson Konsult AB

Yogaverksamhet-kundaliniyogalärare-healing Terapeut /familjebehandling Coaching Konsultverksamhet inom socialt arbete
Freija:

Marie Håkansson

YogaVis

När du går på Kundaliniyoga med Annette får du uppleva: Stärkande yogaövningar för dina muskler, inre organ, nervsystem och immunförsvar Djup avslappning till Gong för kroppens återhämtning och inre läkande Meditationer som skapar balans i ditt sinne Live mantrasång Inspirerande tips för din hälsa och välbefinnande Annette har lett yogaklasser på Atmajala i Norrtälje sedan …

YogaVis Läs mer »

Freija:

Annette Nilsson

Yvelis

Egen tillverkning av miljövänliga ljus av svenskt rapsvax och olivstearin, samt doftprodukter för hemmet under varumärket Yvelis. Vi säljer via webshop och återförsäljare över hela Sverige samt i vår lilla ljusbutik i Nysättra där vi även säljer utvalda inredningsdetaljer och olika sorters ljusstakar.
Freija:

Yvonne Medin

Scroll to Top