Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning. Vill du veta mer om företaget, klicka på namnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också söka dem i vårt Branschregister.

A Edberg Consulting AB

Företagskonsultationer, styrelseuppdrag, coachning, marknadsanalyser, förenlig verksamhet
Freija:

Agneta Edberg

A&O Human Resources AB

A&O Human Resources AB. Konsult inom Human Resources, det innebär att jag stöttar dig som chef och/eller egenföretagare som har medarbetare eller tänker anställa. Du får stöd i alla frågor kring personal, organisation, anställning och avslut av anställning, lönefrågor, fackliga och kollektivavtalsfrågor, arbetsmiljö etc. Jag bistår dig med vilka rättigheter, skyldigheter du har och ger …

A&O Human Resources AB Läs mer »

Freija:

Anna Lundberg

AB R.R Nittio

Redovisning
Freija:

Monica Fröling

Act and Grow

Act and Grow är ett mångsidigt bolag som drivs av mig Maria Gerlofson. Jag stöttar privatpersoner och organisationer till mer mod, ökad kreativitet och mindre stress genom coachning, workshops och utbildningar. Jag har skrivit flera böcker om de ämnen jag jobbar med och skriver även för olika tidningar, som Chef och Hälsa. Jag är bl …

Act and Grow Läs mer »

Freija:

Maria Gerlofson

Adamsberg Buffé

Vår stora specialitet är matbufféer. Andra specialiteter är bakverk, tårtor och pajer. Vi har även porslinsuthyrning och kylda leveranser.
Freija:

Elisabeth Ericson

Advokat Elisabeth Sandström

Familje- och arvsrätt. Målsägandebiträde. Brottmål. Tvistemål.
Freija:

Elisabeth Sandström

Advokatfirman Ann-Christin Danielsson

Advokatverksamhet
Freija:

Ann-Christin Danielsson

Advokatfirman Anna-Karin Sörman AB

Advokatfirma
Freija:

Anna-Karin Sörman

AKAB Bygg och Glas AB

Bedriver verksamhet inom Glasmästeri och Tavelinramning
Freija:

Katarina Vilhelmsson

Akeba AB

Möbler, inredningsdetaljer, inredningshjälp, färgsättning och styling. Hela sortimentet är noggrant genomtänkt, håller hög kvalitet och är i många stycken personligt och originellt.  Läckert designade möbler och inredningsdetaljer, genomgående i naturmaterial. Gärna svenskt så mycket som det är möjligt. Vi jobbar både med kända och helt okända leverantörer . En härlig mix. Vill du ha det …

Akeba AB Läs mer »

Freija:

Johanna Burell

AloeVeraKraft / Liboca HB

Egen företagare, återförsäljare (FBO) i Forever Living Products, Manager och Teamledare. Försäljning av Forevers produkter inom hälsa, friskvård, kroppsvård, hudvård och skönhet. De flesta produkter är baserade på naturlig egenodlad Aloe Vera. Jag ordnar tematräffar, ”hemma hos”-visningar med inriktning hälsa, träning, hudvård, skönhet, Spa mm. Vill du bli hälsosammare, få mer frihet, bättre livskvalitet, bättre ekonomi mm? Jag …

AloeVeraKraft / Liboca HB Läs mer »

Freija:

Catharina Hansen Lidholm

Anderssons Archipelago AB

Båttransporter. Konsulttjänster speciellt inom kompetensutveckling, företagsutveckling och organisation.
Freija:

Anngret Andersson

Anjous Catering

Catering
Freija:

Pia Anjou

Anjous Kapellmakeri

Lagar båtkapell, kapellrutor & blixtlås mm…
Freija:

Therese Anjou

AnlitaOss, Företagsnyttan AB

Vi driver lokala portaler för att konsument och företagare lättare ska hitta lokala förmågor istället för att anlita någon långt bort, för miljön, för trygghet, för enkelhet. Första portalen innehåller allt inom “Bo & Byggande”, den heter AnlitaOss.se. Den andra portalen Företagsnyttan.se vänder sig i första hand till företagare och är inriktad mot Business-to-Business. Båda …

AnlitaOss, Företagsnyttan AB Läs mer »

Freija:

Annika Eliasson

Maria Nilsson

Ann Sofie Nylin

Medicinsk  Fotvårdsterapeut på Vedakliniken på Stora Brogatan 4 i Norrtälje.
Freija:

Ann-Sofie Nylin

Anne-May Pettersson -Individ och organisationskonsult

Individ-och organisationskonsult. Mindfulness instruktör.
Freija:

Anne-May Pettersson

Anneko Design Sweden AB

Vi designar och producerar miljövänliga hälsningskort som går att plantera, fina färgglada disktrasor, brickor, skärbrädor och mycket mer!
Freija:

Anneli Asplund

Anneli Blom

Massage, Laser, MediYoga. Försäljning av hälsoprodukter.
Freija:

Anneli Blom

Annette Nilsson

Kundaliniyoga och Kundaliniyogaterapi
Freija:

Annette Nilsson

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster.
Freija:

Margareta Femtvik

Arbetsprofilen

Hos oss hittar du ett brett sortiment med hållbara kläder, skor, handskar och skydd med god kvalité och funktion från kända varumärken som bland annat Blåkläder, HH Work Wear, Sievi och Texstar. Vill du profilera dina arbets- och profilkläder? Hos oss kan du få dina plagg och produkter tryckta eller broderade efter önskemål. Vi hjälper …

Arbetsprofilen Läs mer »

Freija:

Susanne Wennbom

Pernilla L Pierrou

ARKO Arell-Korpi AB / Kapell.nu

Vi har både nytillverkning och reparation av båtkapell, sprayhoods, dynor och stolar samt omklädsel av dynor och stolar. Du är också välkommen att fråga oss om pris på andra typer av specialbeställningar som skydd för badtunnan, täckning till trädgårdsmöbeln, kåpa till gasolgrillen, vindskydd för brygg- eller balkongräcket eller något annat.
Freija:

Laila Korpi

Åsa på Lilla Ekeby, Lilla Ekeby Naturhälsogård

Upplevelser, kurser och föreläsningar om natur, hälsa och livsstil. Stresshantering, sinnliga naturupplevelser, mindfulness, mindfulness i naturen, kostrådgivning individuellt och i grupp samt tovning.
Freija:

Åsa Nord

Ateljé Brodera Med Mera

Profilering/maskinbrodyr. Låt Ateljé Brodera Medmera hjälpa till att profilera ditt företag, din klubb eller förening, eller dig själv!
Freija:

Annette Bogefors-Roos

Åtellet

Hotell, Konferens och Restaurang.
Freija:

Susanna Fagerström

ATMAJALA Café-Yoga-SUP

Atmajala är samlingsplatsen som rymmer både Cafe, Yoga & SUP! Atmajala Café  erbjuder kaffe, fika och lättare vegetariska och vegan luncher i en behaglig miljö i centrala Norrtälje. Njut din mat dryck till ljudet av den porlande ån. Vi strävar även efter att ha gluten och mjölkfria alternativ till dig som önskar eller behöver det. Vi har …

ATMAJALA Café-Yoga-SUP Läs mer »

Freija:

Denise Keyser

Auktoriserad redovisningskonsult BF Bok

Auktoriserad redovisningskonsult
Freija:

Birgitta Björling

Auktoriserad translator Carina Fredlund

Facköversättare från italienska och engelska till svenska sedan 20 år tillbaka, specialiserad på ekonomiska och juridiska texter – finansiella rapporter, avtal, marknadsföringsmaterial och mycket annat..
Freija:

Carina Fredlund

Barnyoga.com

Barnyoga.com erbjuder utbildningar inom Barnyoga och Tonårsyoga för privatpersoner och företag, inspirationsföreläsningar och workshops. Egna utbildningstillfällen kan arrangeras efter önskemål.
Freija:

Angelica Henriksson

Beeyond

Beeyond – din tanke ger kraft Jag erbjuder personlig och andlig utveckling genom föreläsningar, kurser och enskilda sessioner. Föreläsningen “Vetenskap möter andlighet” påvisar vetenskapliga studier inom kvantfysik som förklarar hur vi kan nå högre välbefinnande, bättre relationer och känna en inre trygghet. Genom enskilda sessioner i Hypnos och Tidigare Liv kan du släppa taget om …

Beeyond Läs mer »

Freija:

Ulla Alvarsdotter

Bergman Event

Arrangerar Seniordagen i Norrtälje den 17 maj 2019 i Societetsparken
Freija:

Lena Bergman

BH-Lena

Hos mig kan du som behöver, få hjälp med att hitta bra underkläder i rätt storlek och med en fantastisk kvalitet. Jag jobbar som oberoende återförsäljare av PXC, “Vackra under för alla stunder”. Jag kan även erbjuda dig att handla i din hemmamiljö utan stress och med professionell hjälp att få prova ut just dina “vackra under”.
Freija:

Lena Forsberg

Birgitta Wanatowski KB

Redovisningstjänster. Ridlektioner, hästuppfödning och inackordering och därmed förenlig verksamhet
Freija:

Birgitta Wanatowski

Blidholm Trading AB

Försäljning av profilprodukter och textilier med reklamtryck eller brodyr för företag. Egen design och tillverkning av sportväskor, ryggsäckar, necessärer mm. Vi hjälper företag att vårda, förvalta och marknadsföra sina varumärken med högkvalitativa reklamprodukter.
Freija:

Catherine Blidholm

By Eneroth

Designar, producerar och driver herrklädsmärket By Eneroth
Freija:

Anna Eneroth

Byssan Café och Restaurang

Byssan är vår härliga lunchrestaurang på Norrtälje sjukhus. Kiosk´n är café och kioskverksamheten i entréhallen på sjukhuset.
Freija:

Sandra Grann Wahlgren

C Brodén Konsult

Städfirma-Hemstädning, Företag, Flytt, Storstäd och fönsterputsEn liten nisch ”Privat Hemtjänst. Gör det Hemtjänsten inte hinner/vill/får/kan” Jordbruksverksamhet Entreprenör i stort o smått!Hyr ut några bostäder
Freija:

Camilla Brodén

Callme Vård & Hälsa AB

Företaget erbjuder konsulttjänster som sjuksköterska. Utbildning i hjärt- och lungräddning. Försäljning av hälsoprodukter inom kost och näring för främjande av förebyggande hälsa.
Freija:

Maria Johansson

CAME Redovisningskonsult

Redovisningskonsult. Bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, redovisning moms, skatterådgivning mm.
Freija:

Annika Söderstedt

Cikada Redovisning AB

Bolaget säljer tjänster inom företagsekonomisk redovisning och bokslut samt bedriver försäljning av idé, design och sömnad av konfektion.
Freija:

Charlotte Olausson

Cilla Relationsskapande Event

Uppdrag av Norrtälje Handelsstad som medlems och aktivitetsansvarig. Arrangerar, genomför och planerar event för relationer. Moderator, konfrancier, lekledare.
Freija:

Cecilia ”Cilla” Wahlgren

Claras hemmakrog/Claras mat och event

Claras hemmakrog är en unik liten restaurang med ett stort hjärta, i byn Torvalla. Där gästerna välkomnas hem till kocken för en genuin smakupplevelse med familjär känsla.
Freija:

Clara Häggqvist

Country House

På Country House hittar du möbler och inredningsdetaljer formgivna av Sveriges och Europas främsta formgivare, samt kläder från brittiska Barbour. Jag erbjuder hjälp med inredning, såväl med detaljer, enskilda rum eller totallösningar som möblering, färgsättning, tavelhängning eller belysningslösningar till privata hem eller offentlig miljö.
Freija:

Merike Ronéus

Dahlström Juridik och Projektkompetens AB

Dahlström Juridik och Projektkompetens AB är ett företag som specialiserat sig på juridik, verksamhetsutveckling och projektstöd. Företagets vision är att bidra till hållbar ordning i kundernas verksamheter så att kunderna kan fokusera på sina egentliga uppdrag. Hållbar ordning innebär kontroll över att myndighetsregler, interna styrdokument, tillstånd och beslut efterlevs. Hållbar ordning innebär också att det …

Dahlström Juridik och Projektkompetens AB Läs mer »

Freija:

Åsa Dahlström

Din Konsult i Roslagen AB

Bedriver byggnadsverksamhet, konsultation inom bygg och design, event med vin, mat och resor, konsult-och utbildningsverksamhet inom ledarskapsfrågor, import och försäljning av alkoholhaltiga drycker och viner, personaluthyrning inom äldreomsorg, hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Inga-Lill Andersson

Doft & Veke

Vi säljer allt den pysselsugne behöver för att tillverka egna ljus.
Freija:

Yvonne Medin

Dogger AB

Vi har det du behöver för en lyckad dag på sjön. Välsorterad marinbutik med sportfiske och båttillbehör. Besök oss gärna i webbutiken www.dogger.se!
Freija:

Isabella Westring

Dolores Deli

Deli med försäljning av delikatesser samt smörgåsar, sallader m.m.
Freija:

Dolores Sjödin

Dotra AB (Glädjesteget)

Vi är ett företag som gärna hjälper dig att hjälpa dig själv! I coachingen jobbar vi mot dina mål, du kanske känner att du står och trampar, inte kommer någonstans och har fastnat i en negativ spiral. Målet med coachingen är att vända dina hinder och negativa tankar till möjligheter och positivitet, för att du …

Dotra AB (Glädjesteget) Läs mer »

Freija:

Veronica Brishagen

Dr MariaSundberg

Livsstil- och hälsa. Företaget Dr MariaSundberg coachar dig att finna ditt starkaste, produktivaste, och friskaste jag.
Freija:

Maria Sundberg

Du Vinner

Behandlingar utformade efter Dina behov. Mina behandlingar utgår från det Du behöver just nu. Därför börjar varje besök med ett samtal där vi stämmer av var Du befinner dig i livet och vad Du behöver hjälp med. Utifrån vårt samtal skräddarsyr jag en behandling för Dig. Om Du vill gör vi tillsammans en behandlingsplan med …

Du Vinner Läs mer »

Freija:

Karolina Kaplan

Ecologica Care

Fastighetsskötsel Uppdragskonsult Uthyrning
Freija:

Ewa Sellin

EF, Madeleine Kelter

Massageterapeut, hudterapeut. Makepartist och hårstylist med inriktning på fest och bröllop.
Freija:

Madeleine Kelter

Ekonomi & Redovisningstjänst

Arbetar med bokföring, bokslut, deklarationer, skatterådgivning mm.
Freija:

Yvonne Lindroos-Andersson

Ekonomi Roslagen AB

Vi är redovisningsbyrån där våra kunder kan känna sig bekväma och få trygghet i sin ekonomi. Att vara kund hos oss innebär att du kan få ett heltäckande tjänsteutbud inom ekonomi och redovisning. Vi hjälper dig så att du får tiden att räcka till för dina affärer. Vi vill också vara ditt bollplank och kunna …

Ekonomi Roslagen AB Läs mer »

Freija:

Tina Parkedal

Lotta Waldvik

Lotta Rammus

Kristin Enlund Svensson

Ekonomiservice AB

Bokföring, bokslut och deklarationer för alla företagsformer samt ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar. Auktoriserade redovisningskonsulter.
Freija:

Monika Fritsche Karlsson

Elina, frisör & make up artist

Inriktar mig på bröllop, morgongåvor, bara bli extra vacker och sist men inte minst, ta hand om familjens frisyrer här i Norrtälje med omnejd.
Freija:

Elina Lundholm

Elton Revision AB

Revision, redovisning, skattefrågor och ekonomisk rådgivning.
Freija:

Annika Averland

EnFi Konsult AB

EnFi Konsult är ett konsultföretag verksamt inom telefoni med applikationsutbildning som specialområde samt kontorsassistans.
Freija:

Fia Enholm-Lindström

ESB Design

Jag heter Elin och driver företaget ESB Design. Jag är: · Webdesigner · Grafisk designer · Virtuell assistent · Social media manager Jag frigör tid till dig som företagare så att du kan göra det du är bäst på. Jag tar hand om dina administrativa uppgifter som inte hinns med eller som du tycker är …

ESB Design Läs mer »

Freija:

Elin Bäck

Eva Allwin

Återförsäljare av Zinzinos hälsoprodukter.
Freija:

Eva Allwin

Eva Thorell

Psykoterapi/familjerådgivning med par och enskilda, handledning, utbildning
Freija:

Eva Thorell

Eva Wallén

Driver Salong Tant Grön, Ekologisk frisör med healing och själslig vägledning på köpet. Föreläser under temat N.J.U.T.A N= nu J= jag (kropp, själ, känslor och tankar U= universum T= tro A= acceptans Föreläser under temat Lucky Lady Från omedvetet olycklig till medvetet lycklig. Skrivit en bok N.J.U.T.A
Freija:

Eva Wallén

Fastigenta AB, Norrtelje Nygammalt

Fastighets- samt auktionsverksamhet.
Freija:

Eva Wilén-Olsson

Formgiveriet

Frilansande Art Director, grafisk formgivare och fotograf.
Freija:

Frida Hermansson

Freinetskolan Mimer ek.f.

Friskola med verksamhet från förskola upp till årskurs 9. Vi har även ett skolkök som bedriver cateringverksamhet till andra skolor och förskolor. Den verksamheten bedrivs i ett dotterbolag som heter Norna Utbildning AB.
Freija:

Lotta Grahn

Frisk & Skön

Vi erbjuder många härliga terapeutiska behandlingar för ansikte, kropp & själ, händer & fötter för både kvinnor och män, ex.vis klassiska Ansiktsbehandlingar, Medicinsk hudvård, Massage, Akupunktur, Laser/IPL, Fotvård, Nagelvård mm.
Freija:

Sandra Illemann

Yvonne Jonasson

Furusunds Värdshus

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne. …

Furusunds Värdshus Läs mer »

Freija:

Malin Jönsson

GESON MÄKLARE AB

FASTIGHETSFÖRMEDLING GESON MÄKLARE AB är ett privatägt familjeföretag med lång erfarenhet av fastighetsaffärer. Vi förmedlar villor, gårdar, fritidshus, bostadsrätter, närings-, jord- och skogsfastigheter samt tomter. Inga geografiska gränser. Vårt normala arbetsområde sträcker sig från Stockholm i söder till Öregrund i norr. Ibland även i andra delar av Sverige. Norrtälje kommun är vårt huvudområde.
Freija:

Johanna Karlsson

Grannköket Catering AB

Catering, restaurang, cafe, konferens, event, hyrgods, personalrekrytering.  Mat till alla tillfällen!  Att planera fest, bröllop, dop, eller andra tillställningar kräver sin tid. Liksom matlagning. Låt oss leverera din festmat och du själv kan komma utvilad och njuta av festen! Vi finns utanför Norrtälje och kan leverera till Norrtälje, Rimbo, Hallstavik med omnejd och norra Stockholm. …

Grannköket Catering AB Läs mer »

Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Grannköket På Stan

Comfort Food restaurang i Norrtälje. Café, restaurang och tillagningskök.
Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Granström kommunikation

MED MÄNNISKOR I UTVECKLING Jag älskar när människor utvecklas. Tänk att få vara ”den” som stör lite, provocerar lite, ställer de där frågorna som gör att det kommer fram saker som de överraskar sig själva med och säger saker de inte visste att de visste. När vi inte utmanas upphör också lärandet, och då försvinner …

Granström kommunikation Läs mer »

Freija:

Susann M Granström

Hagelin Form

Grafisk formgivning och illustrationer ritade för hand. Logotyper, design av broschyrer, flygblad, visitkort, material till sociala media. Webbutik med försäljning av egen design. Korrekturläsning (mest bokmanus åt Bonnier Fakta och texter för webb och företagsmaterial). Släktforskning på uppdrag samt formgivning av personliga släktträd för inramning.
Freija:

Ingela Hagelin

Hagsta Gård

VA-konsult.
Freija:

Eva Lundqvist

Hallstaviks Järnhandel AB, Skäret

Järn, sport och fritid, kläder, skor, färg, smink, hund- och kattillbehör.
Freija:

Carina Lundberg

Hälsa och helhet

Freija:

Jennie Björk

Hälsokraft

LEV VäL! Hälsa handlar om kropp och själ i balans. Om mat och motion, avkoppling och återkoppling. Vi vill hjälpa dig ta ett steg i rätt riktning. Naturligt, giftfritt och hela människan. Hälsoanalyser, Hårmineralanalyser, DNA-analyser. Kosttillskott, Hälsokost, Ekologiska dagligvaror, Ekologiska hud och hårvårdsprodukter. Eko-Frisör – naturlig hårfärgning, indisk skalpmassage, klipp dam, herr och barn, Eko-hudvårdsterapeut …

Hälsokraft Läs mer »

Freija:

Anne-Marie Eriksén

Hammarberg & Lindqvist Revision AB

Revisionsbyrå.
Freija:

Alexandra Lindqvist

Karin Hammarberg

Händel Jord och Skogsföretag

Jord och Skogsföretag. Medicinsk laserbehandling (mot smärta, inflammationer m.m.) massage, fibromassage.
Freija:

Barbro Händel

Happy Retreat

– event för glädje och energi, för goda vanor som kan följa med dig länge. Happy Retreat är en eventarrangör som bjuder på en mångfald av sätt att finna vägar till välbefinnande. Utifrån Happy Retreats fyra byggstenar mat, stillhet, rörelse och självkännedom bjuder eventen på allt från yoga till dans och hälsosam kost i en …

Happy Retreat Läs mer »

Freija:

Margaretha Lindbäck

Hårfixarna

Vi fixar allt inom hårvård. Vi jobbar med Rostedt (helt ekologiskt) och Grazette. Vi håller till i “GAMLA STAN” mitt i centrala Norrtälje på Nygatan 8. Välkommen!
Freija:

Monica Nystrand

Anette Magnusson

Helen Sandberg Redovisningsbyrå AB

Redovisningsbyrå.
Freija:

Helen Sandberg

Helene Örtqvist AB

Redovisningskonsult
Freija:

Hélène Örtqvist

Helfigur

Personlig träning och kostrådgivning
Freija:

Johanna Edlund Lewell

Hjärtkraft

Stressad, spänd, ont eller ur balans? Välkommen till Kristin på Hjärtkraft som arbetat med kropp & själ sedan 1990. Här kan du ta behandlingar i Rosenmetoden och Regndroppsmassage samt gå i Sorgbearbetning. Dessutom ger och undervisar Kristin i Meditativ fot, hand och huvudmassage och Soul Body Fusion. Återförsäljare av biofotonprodukter från tyska Licht des Lebens. …

Hjärtkraft Läs mer »

Freija:

Kristin Bomanson

Hudterapeut Marika Kyller AB

Hudterapeut inom skönhetsvård.
Freija:

Marika Kyller

Incassator AB

Inkassotjänster för företag och privatpersoner.
Freija:

Anna Wicksell

Indoor Styling & Design

Certifierad Inredare Återförsäljare av Perfect Home Heminredning
Freija:

Pia Alm

Innerligt

Holistisk friskvård i fokus så som energiflöden, massage, yoga, terapeutisk laser och coaching.
Freija:

Mia Cedervall

InnerSpace

Kurser, event och workshops inom personlig andlig själslig utveckling
Freija:

Ulla Alvarsdotter

Irisro Trädgård

Vi erbjuder allt från idé, design, nyanläggning till hjälp med gott växtval, plantering, beskärning och skötsel. Små och stora projekt arbetas fram i samförstånd mellan oss och kunden för långlivade och vackra resultat och full förnöjsamhet. Ekologi och miljötänk är viktiga för oss. Vi tillhandahåller skalenliga ritningar och skötselmanualer. F-skatt och RUT-avdrag.
Freija:

Jessika Patek

J & W Ekonomi SW AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Redovisning, årsbokslut, deklarationer samt ekonomisk rådgivning.
Freija:

Susanne Wahlgren

J’s Konsult

Lokalvård sedan 2013
Freija:

Jeanette Blomberg

J&W Ekonomi KJ AB

Redovisning, årsbokslut och deklarationer. Vårt kontor är beläget i Centrala Norrtälje men vi arbetar även på plats hos våra kunder. Vi arbetar enligt Reko, Svensk standard för redovisningstjänster.
Freija:

Karin Jansson

Janet Riben Lifestyle Coach (part of Riben Consulting AB)

Lifestyle Coach, Health Coach, Tranformational Coach, Dream BUilder Coach
Freija:

Janet Riben

Janssons Tobak

Tobaksaffär. ATG. Svenska Spel. Presentartiklar. Tidningar.
Freija:

Maria Jansson

Jättelångt ek. för.

Ett 68 km långt terrängultramarathon. Grisslehamn – Norrtälje.
Freija:

Maria Ek

Jennys Dagspa

Välkommen att besöka JENNY’S DAGSPA,  ett nytt skönhetscenter i Norrtälje stadskärna!  Ekologisk hudvård & make up. Behandlingar: Ansiktsbehandlingar,  massage, frans o brynbehandlingar, trådning, fransförlängning, hårextentions, make up. Varma hälsningar! Jenny, Therese, Jennifer, Annica, Kim, Signhild och Anna!  
Freija:

Jenny Westerlund

Jersö Gård

Uthyrning av stugor, bostäder och lagerlokaler för längre och kortare tid. Lantbruk. Kräftfiske och kräftskiva för företag och privatpersoner samt företagsevent med olika teman.
Freija:

Lena Lindström

JILE-Konsult

Process- och projektledning, affärsutveckling, rådgivning och utbildning. Längre och kortare uppdrag. Specialitet samverkan och nätverkande.
Freija:

Lena Norrman

JKN Consulting

Konsult inom marknadsföring och affärsutveckling samt projektledning. Behöver du hjälp med att marknadsföra dig? Jag hjälper dig med allt ifrån att skapa en genomtänkt hemsida och ta fram enklare kommunikationsmaterial, till att sätta ramarna för hur du kommunicerar med dina kunder genom att skapa en strategisk varumärkesplattform och planera din kommunikation, med utgångspunkt i just din affärsidé och dina …

JKN Consulting Läs mer »

Freija:

Jenny Närfors

Kapellagning i Norrort och Horse & Hound

Jag bedriver sedan några år tillbaka ett företag med två inriktningar inom textil sömnad. Kapellagning i Norrort är inriktat på båtkapell, dyntillverkning, industriell sömnad och textil inredning. Horse & Hound är inriktat på tvätt och lagning av hästtäcken, brodyr och secondhand av hästartiklar.
Freija:

Francina Nylén

Kapellskärs camping, vandrarhem och gästhamn

Fritidsbyn Kapellskäret ligger vackert beläget i Riddersholms naturreservat. Här kan du bo på vårt vandrarhem där vi också har grupp- och konferenspaket. På vår intilliggande campingplats finns stugor, campingtomter, tältplats och ställplatser för husbil. I Södersundets småbåtshamn finns säsongs- och gästplatser.
Freija:

Lotta Unosson

Kerstin Samsoie Inredning AB

Inreder privata hem och offentliga miljöer. Konsult, färgsättning, möbleringsförslag, försäljning möbler, tyger. Sömnad, omklädsel mm
Freija:

Kerstin Samsioe

Kim Kultur & Nöje AB

Arrangör/Musik.  Att arrangera musik i olika former och ge människor möjlighet att, som publik; uppleva musiken direkt,  ta del av samspelet mellan musiker, känna energin mellan musiker och publik är en helhetsupplevelse som ger och förmedlar så mycket mer!
Freija:

Kim Alge Pennström

Köket Restaurang

Lunchrestaurang med härlig husmanskost, alltid tillagad från grunden. Café med frukostbuffé, mackor, fika. Catering med allt för festen, Bröllopet etc.
Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Kommunikationsrådet i Sverige AB

Konsult inom kommunikation, ledarskap och verksamhetsutveckling.
Freija:

Petra Westerberg

Kraftkällan i Hallstavik

Jag är massageterapeut och hudvårdsterapeut . Ger massagebehandlingar och hudvårdsbehandlingar. Även nagelvård och lackning av naglar med CND Shellac.
Freija:

Ann-Christin Sundell

Kröns Trädgård

Tillsammans med min man Gösta driver jag Kröns Trädgård på Väddö.Vi har allt en traditionell handelsträdgård kan erbjuda, från snittblommor till stora träd, jord, gödsel, krukor m.m. Vi har egen odling på sommarblommor, grönsaksplantor och vissa perenner. Trädgårdstjänster – Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten …

Kröns Trädgård Läs mer »

Freija:

Helena Krön

Kulturcenter Collage

Utbildad och verksam skrivpedagog driver kreativa skrivarkurser med fokus på skrivglädje och personlig utveckling. Företaget månar  om kulturella samarbeten över gränserna för gemenskap, utveckling och mångfald.
Freija:

Suzanne Berg

Kustnära Stugor AB

Stuguthyrning i Roslagen sedan 2019
Freija:

Jeanette Blomberg

Kvisthamra Veterinärklinik

Veterinärverksamhet. Medicin och kirurgi, vaccinationer, besiktningar, hjärtundersökningar med EKG och ultraljud. Eget blodanalyslabb. Tandvård med ultraljud, anestesi. Försäljning av foder och tillbehör, Specific och Hill’s hund- och kattfoder.
Freija:

Tussi Malmquist

Gun-Britt Kvart

La Livsauran

Jag arbetar med friskvård i helhetsperspektiv. Jag är sjuksköterska sen många år, utbildad massör 16 år sedan och arbetar med kinesisk medicin sen 2011 där kropp /öron akupunktur , massage mm ingår. Jag har flyttat min verksamhet till Norrtälje i februari 2015 och håller på att bygga upp min verksamhet här. Har arbetat 11 år …

La Livsauran Läs mer »

Freija:

Agneta Hammarberg

Länsförsäkringar i Roslagen

Försäkrings- och placeringsrådgivare för företagare.
Freija:

Lena Enggrön Söderlind

LAREKO Redovisningskonsult

Redovisningskonsult: bokföring, bokslut, deklarationer för mindre företag (ej AB/HB) och privatpersoner.
Freija:

Louise Angleryd

Ledarskapsrådet i Sverige AB

Erbjuder utbildning, rådgivning och konsultinsatser.
Freija:

Petra Westerberg

LEVA Revision & Rådgivning i Roslagen AB

Auktoriserad revisor. Revision- och rådgivningstjänster.
Freija:

Lina Andersson

Lindek / Lind Ekonomi i Norrtälje AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Vi är den personliga redovisningsbyrån med lång erfarenhet och goda kunskaper. Vi använder den senaste tekniken som verktyg för att kunna ge en så bra och snabb hjälp som möjligt till Er och Ert företag. Vi finns sedan 1993 i kontorshuset Faktoriet på Faktorigatan 6 i Norrtälje. 
Freija:

Monica Lind

LinneasLada.se

Välkommen hem till Linneas säsongsbutik. Här finner du lite av allt som jag själv använder och tycker om. Tanken är att dela med mig av min känsla genom att visa och väcka kreativiteten i dig. Här finns det du söker, till dig, till ditt hem och din trädgård. Valet av miljöer och färger i butiken …

LinneasLada.se Läs mer »

Freija:

Elin Linnea Pettersson

Lisa Brown Yoga

Kan du andas kan du yoga! Med sin livserfarenhet, sin energi och sin humor delar Lisa friskt med sig av yogan. “Om de jag yogar med får med sig en härlig känsla av ny energi både i kropp och i knopp – då har jag nått fram!” säger Lisa med ett leende. “Viryayogan ger mig …

Lisa Brown Yoga Läs mer »

Freija:

Lisa Brown

Livsfokus, Bäckström Group KB

Naturhälsa, personlig utveckling.
Freija:

Karin Bäckström

Ljusterö Gårdsbutik

Gårdsbutik med försäljning av lokalproducerat samt mathantverk. Tillverkning och försäljning av rekorderliga kolor – ett certifierat mathantverk. Uppfödning av glada höns, ankor och vaktlar, samt försäljning av deras ägg.
Freija:

Charlotta Andersson

LQ’s Holding AB

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, värdehandlingar och aktier samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Lotta Lundqvist

MagasinSkärgård

Ett gratis magasin med reportage om skärgård från Öregrund till Oxelösund och Åland. Det kommer ut tre utgåvor varje år. Vår, sommar och vinter. Upplaga 100 000 ex per år.
Freija:

Josefin Ekberg

Maramonti

Redovisning, löner, skatter, årsredovisningar, deklarationer
Freija:

Lotta Lennaárd

Medveten Utveckling

 Utvecklar människor, företag och organisationer.  Tjänsterna jag erbjuder är företagscoaching inom ledarskap, karriär, sälj och gruppcoaching. Även coaching för dig som vill utvecklas i ditt privatliv.
Freija:

Linda Begner

Mia Lewell, foto och musik

Fotograf med bröllopsfotografering, barnfotografering och familjefotografering som huvudriktning. Arbetar även på uppdrag från företag med bl a personalporträtt och produkt- och eventfotografering. Musiker med piano och sång som huvudinstrument. Spelar och sjunger framförallt på bröllop, dop och begravningar.
Freija:

Mia Lewell

Möbeldoktorn / Douhans tapetserar verkstad

Möbeldoktorn Anno 1989. Tapetserare & möbelrenovering. Stoppar och klär om möbler till företag & privatpersoner. Även Bil, båt, mc och mycket mer. Tygaffär, heminredning m.m.
Freija:

Marie-Louise Douhan

Mörby Gård

Lantbruk
Freija:

Agneta Schmiterlöw

Naprapat Maria Leveren

Naprapati och yoga
Freija:

Maria Leverén

Natural Help

Hälsa och välbefinnande på naturligt sätt. Försäljning av hud- och friskvårdsprodukter baserade på ekologisk Aloe Vera och Naturliga Frukter, Bär och Alger. Spa och hudvårdskvällar/dagar. Oberoende distributör, rekryterare och teamledare, Forever Living Products. Utbildad zonterapeut och taktil-massör, rygg, händer och fötter.
Freija:

Annelie Alegren

Nedergården Gammalt & Nytt

Mysigt Café med hembakat fika och enklare lunch och butiker med en härlig blandning av Gammalt & Nytt, stort som smått.
Freija:

Maria Jansson

Nektarinen AB

Konsultverksamhet inom byggbranschen. (Projekt- och byggledning). Huvudsakligen i Stockholm. Ej i Roslagen.
Freija:

Yvonne Gozzi

Norr Malma HB, Mattssons Lamm

Här kan du köpa lammkött från lamm som är uppfödda hos oss på vår gård Norr Malma i Roslagen! Lammen är Ekologiskt uppfödda och Krav Märkta. Tackor och lamm har gått på naturbeten i underbar miljö. Fått växa helt i sin takt och slipper långa transporter till slakteriet. Vi börjar leverera i slutet av Juli. …

Norr Malma HB, Mattssons Lamm Läs mer »

Freija:

Carina Mattsson

Norrtälje Hälsocenter

Välj Långtidsfrisk! När du har balans i ditt liv mår du som bäst. När energin dalar så gör symtomen sig påminda. Kost, näring och vatten. Familj, vänner, och fritid. Motion, arbete och återhämtning. Hur vi andas och vad vi tänker är alla viktiga delar av ett balanserat liv. Vi gör Hälsoanalyser, Frekvensterapi, Blodanalyser för fettsyrabalans, …

Norrtälje Hälsocenter Läs mer »

Freija:

Boel Norman Högberg

Norrtälje LPG

Mekanisk bindvävsmassage.
Freija:

Sissel Ohlsson

Norrtälje Sadelmakeri AB

Sadelmakeri med inriktning mot hästsport. Försäljning av nya och begagnade sadlar. Sadelinpassningar, reparationer av all hästutrustning, nytillverkning på beställning.
Freija:

Maxine Nilsson

Norrtelje Brenneri AB

Destilleri, snapsprovning, guidade visningar.
Freija:

Anna Eriksson

Kristina Anerfält-Jansson

Norrtelje Musteri

Musteri som öppnade senhösten 2016 vid Storsten i Norrtälje. Vi gör vår äppelmust av svenska äpplen som kallpressas och pastöriseras för att bevara smak, färg och näringsämnen samt förlänga hållbarheten. Tillverkningen är hantverksmässig och produkterna är certifierade som äkta mathantverk av Eldrimner. I vår butik hittar du såklart äppelmust i många olika varianter. Vi har …

Norrtelje Musteri Läs mer »

Freija:

Katarina Holmberg

Norrtelje resebyrå

Resebyrå
Freija:

Eva Karlsson

Osas ITC

Uppdragskonsult som primärt arbetar med att utveckla informations- och webblösningar.
Freija:

Osa Albinson

Pålgårds Åkeri AB, Pålgård & Söner Kran AB

Pålgård & Sönder Kran AB utför lastnings- och lossningsarbeten med mobila hamnkranar samt timmerhantering på sågverk med truckar och hjullastare. Pålgårds Åkeri AB utför transporter av papper samt returpapper till dagstidningar och timmer till pappersbruk och sågverk.
Freija:

Carina Pålgård

Plagget i Norrtälje

Plagget är en klädbutik för flera generationer kvinnor med ett brett utbud av storlekar. Vi erbjuder personlig service med kunden i fokus.
Freija:

Annette Göthlin

Poraths Guldsmedsaffär

Försäljning av juvel-, guld- och silversmycken. Nytillverkning samt reparationer. Egen verkstad. Stor på doppresenter, bestick samt sportpriser. Hand- och maskingravyr. Specialitet: Gravyr på glas.
Freija:

Birgitta Porath

Prestationsbyrån Europa AB

Konsultföretag avseende organisationsutveckling
Freija:

Maria Ek

Prosalus AB, Rimbo/Norrtälje Hälsocentral

Rimbo och Norrtälje hälsocentraler är omtalade och välbemannade vårdcentraler i Roslagen med mycket hög kvalitetsnivå. Vi har en hög samlad kompetensnivå inom ett stort antal personalkategorier och kapacitet för avancerade utredningar. Vi driver hälsocentraler med fullt utrustade labb och psykosociala enheter. I Rimbo har vi även primärvårdsrehab med arbetsterapeut, sjukgymnaster och dietist samt barnavårdscentral. Vi …

Prosalus AB, Rimbo/Norrtälje Hälsocentral Läs mer »

Freija:

Anna Malvina Svennung

PT Roslagen

Personlig träning, kostrådgivning och hälsocoachning. Lic. uteledare, Friskis & Svettis. Liv. gyminstruktör, Friskis & Svettis. Certifierad FaR-ledare.
Freija:

Carina Åsman

PXC Underwear – Signhild

Vill du ha hjälp att hitta fina kvalitetsunderkläder till bra priser? Ring då 070-319 56 03 så bokar vi en tid som passar oss båda. PXC´s kollektion finns i många vackra färger och modeller med storlekar för Bhar 65a – 130n samt för underdelar 36-60. PXC butiken finns på Stockholmsvägen 25 i Qvinns lokaler Välkommen att …

PXC Underwear – Signhild Läs mer »

Freija:

Signhild Örnberg

Quadrata HB

Quadrata är ett mångsidigt företag som arbetar med all form av grafisk design och kalligrafi. Quadratas kunskapsbank bygger på egna kunskaper om design, kalligrafi, illustration, kommunikation. Besöksadress: Karlavägen 5, Stockholm
Freija:

Marie A Györi

Qvinns AB

Qvinns är en träningsklubb för kvinnor i alla åldrar. Träningen består av styrka, kondition, förbränning och stretching i en effektiv kombination av cirkelträningsmaskiner och konditionsövningar i trettio minuter. Ingen tidsbokning kommer att krävas om du vill träna i cirkeln, du bestämmer själv vilken tid som passar. Om du föredrar att ta ett pass utan maskiner …

Qvinns AB Läs mer »

Freija:

Christina Sundman

Jessica Sundman

Rådmansö Kajak och Uteliv AB

Här kan du hyra havskajaker, gå en kurs eller delta i en guidad kajak tur. 2012 introducerade vi Stand Up Paddling och bedriver idag uthyrning av SUP-brädor och kurser i hur man paddlar. Sedan 2013 ingår även webbutiken kajaksaker i verksamheten. Kajaksaker säljer kajakrelaterade prylar på nätet.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Rallarbackens Islandshästar

Islandshästverksamhet i mindre skala, med både avel, inackorderingar och ridning. Turridning mm med islandshästar.
Freija:

Åsa Hall Bergström

Redovisningskonsult Anna-Lena Konradsson

Bokslut, bokföring, deklarationer för jord- och skogsbruk och rörelser.
Freija:

Anna-Lena Konradsson

Renovia

Jag är konst- och kroppsterapeut och tränar grupper i meditation i rörelse. Anordnar workshops över dagen på en liten ö utanför Norrtälje. Där erbjuds även övernattningar med behandlingar och träning för exempelvis kick off eller tjejträffar.
Freija:

Marie-Louise Tarasky

Rickeby Gård

Jordbruk med djurskötsel, grön omvårdnad och pedagogisk verksamhet. Säljer produkter från det som produceras på gården; lammkött, lammskinn, garn, ägg, fläskkött, honung, mm. Tar emot ungdomar och vuxna i daglig verksamhet samt erbjuder skolbesök och undervisning inom naturbruksområdet. Konsulterande verksamhet inom häst och får. Id-kontroller och chipmärkning på häst.
Freija:

Åsa Wennerfors

Roselwan

Bemerbehandling och art neuro med integrerad massage. Konsultation och handledning inom pedagogik och skola. Skapande verksamhet.
Freija:

Elisabeth Wanselius

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

Bokhandel
Freija:

Anette Grinde

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen

Vi är en ideell förening och har en s.k året-runt-verkande-majblomma! Som stödjer barn/ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer, men endast i Norrtälje kommun. Se vidare på vår hemsida samt FB sida. Vi har verkat i lite drygt 3 år nu. Vi har även ett socialt företag, Resursen i Roslagen, där vi bla utför RUT-tjänster och jobbar …

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen Läs mer »

Freija:

Marie Sandström

Roslagsliv AB / Mitt Roslagen

Utgivande av periodiska tidskrifter och kundtidningar samt eventuppdrag samt därmed förenlig verksamhet. Har drivit månadstidningen Roslagsliv som från och med den början av 2019 ersatts av MittRoslagen. Mitt Roslagen är en lokalproducerad gratistidning som delas ut i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Väddö. Från och med 20 mars 2019 delas den ut till samtliga fasta hushåll …

Roslagsliv AB / Mitt Roslagen Läs mer »

Freija:

Wilhelmina Eriksson

Roslagswestern

Ridskola med inriktning westernridning och horsemanship. Vi lär ut lugn och säker hantering och ridning med hästen i fokus. roslagswestern.se
Freija:

Marika Franzén

Roslidens massage och friskvård

Jag arbetar som massageterapeut, Personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Vill man komma till mig och få massage så håller jag till på NTC gymmet. Där jag även tar emot träningskunder. Jag brinner för att träna utomhus, pt träning eller CrossNature. CrossNature är funktionell gruppträning utomhus året om. Vill man ha hjälp med gravidträning eller mammaträning så …

Roslidens massage och friskvård Läs mer »

Freija:

Sofia Andersson

Roxenmo Skincare

Här erbjuds det skönhetsbehandlingar från topp till tå i en lugn och harmonisk oas mitt i Norrtälje.
Freija:

Therese Roxenmo

Saltgruvan Norrtälje/Epsomsalt

Försäljning av salt (magnesiumsulfat). Magnesium och Sulfat förekommer naturligt i jorden, men är oftast utarmat av olika orsaker. Vi behöver magnesium, när man badar absorberar huden magnesium, sulfatet driver ut toxiner. Magnesiumsulfat används till: Växter inom- och utomhus, Bad, Floating, Fotbad, Massage, Omslag.
Freija:

Kristina Sagrén

Sättra Stålmekaniska AB

Laila och Micaela – byggdetaljer i tunnplåt. Sättra Stålmekaniska AB tillverkar byggdetaljer i tunnplåt till hantverkare, plåtslagare och byggvaruhus. Bland våra produkter hittar du vindskivor, fönsterbleck, tröskelbleck, fotplåtar, nockar, brytbleck, midjeplåt, snörasskydd, ränndal, vinkelplåt mm. Cirka 150 modeller tillverkas allt som allt i verkstaden som standarddetaljer. Därutöver kan kunderna specialbeställa i andra mått och utföranden.
Freija:

Laila Korpi

Service & Style

Sömnad och handskmakeri.
Freija:

Zumreta Dzonlic

Simskolor i Roslagen

Babysim och simskolor i Roslagen.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Spjutstenen AB

Konsultverksamhet inom forskningsadministration. Skrivbyrå.
Freija:

Kristina Glimsjö

Sportringen Norrtälje / Kullmans Lek & Sport AB

Norrtäljes mest välsorterade cykelhandlare. På Sportringen hittar du ett stort sortiment på cyklar och cykeltillbehör. Hos oss får du personlig hjälp att hitta rätt cykel för rätt ändamål.
Freija:

Anneli Kullman Eklund

STALL43

STALL43 är en ideell förening som vänder sig till barn och ungdomar med Autismspektrumtillstånd. Föreningen harfunnits i sju år. STALL43 startade på Solvalla men har sedan 2018 flyttat till en liten fin gård i Nyckelby/Lohärad. Föreningen tar emot barn och ungdomar från Norrtälje och hela Stockholms län, vi rekryterar bland annat via habiliteringen. Även gruppboenden …

STALL43 Läs mer »

Freija:

Cecilia Skogh

Strandbergs finmåleri

Ger nytt liv åt dina möbler och golv! Strandbergs Finmåleri levererar kvalitativt finmåleri samt restaurering av möbler, gamla som nya. Utöver finmåleri och arbetar jag även med färgkonsultation, framskrapning av originalfärger, patinering och stabilisering. Verkstad/butik på Hamnvägen 7 Norrtälje.
Freija:

Karin Mossberg Strandberg

Studio Karma

Yogastudio, med ekologisk butik och behandlingar
Freija:

Sofia Dejke

Sundin Reklamstudio AB

Grafisk formgivning. Tidnings- och trycksaksproduktion.
Freija:

Karin Sundin

Sundsta Säteri

Sundsta Säteri är en oas av både naturnära och fartfyllda upplevelser. Låt oss anordna din konferens, svensexa eller golfhelg – vi anpassar oss efter dina önskemål och vi garanterar att du åker här ifrån med ett leende på läpparna. Konferens, Restaurang (En liten smula på landet) & Viltbod, Folkrace, Boende, Golf, Jakt, Skytte, Jägarexamen, Paintball.
Freija:

Therese Baalack

Christina Baalack

Susanne Alfvengren / Klofsekry AB

Musikartist. Jag är professionell artist sedan mitten av 80-talet. I början turnerade jag en del med orkester men när jag väntade mitt första barn så återgick jag till mina musikaliska rötter och blev åter vissångerska. Jag spelar mest i kyrkor, hembygdsgårdar och liknande samt på viscaféer. Sittande publik, oftast 60-90 minuter, ibland med paus. Jag …

Susanne Alfvengren / Klofsekry AB Läs mer »

Freija:

Susanne Lund Alfvengren

Syninge Relax

Cert. Massör/Dipl. Massageterapeut, Dipl. Ekologisk hudvårdsterapeut. Magic Pot behandling/Ekologisk ansiktsbehandling/Klassisk massage/Ekologisk pedikyr Säljer ekologiska produkter/vitalprodukter!
Freija:

Linda Andersson

Synskärpan Optik

Välkommen in till en fristående optiker, där du får ett personligt och professionellt bemötande av Legitimerad kontaktlinsoptiker och Optometritekniker. Vi erbjuder synundersökningar både för glasögon och linser, samt bågar för alla smaker.
Freija:

Anna Eriksson Burman

Tal- & skrivcoachen i Stockholm

Individuell coachning inom muntlig och skriftlig kommunikation på arbetsplatser.
Freija:

Elisabet Sjöö Pers

Tandläkare Lisbeth Hahr

Tandläkare
Freija:

Lisbeth Hahr

Tandläkare Malin Widerberg, Norrteljetandläkarna

Legitimerade tandläkare med stor erfarenhet av allmän-tandvård. Allmäntandvård, Laser, Tandblekning, Implantat, Anti-snark-skenor. Öppet 7-19.
Freija:

Malin Widerberg

Tanja Dyredand Stressaav.nu

Min mission är att sprida ljus och livsglädje. Att inspirera andra till stressfri livsstil. Det gör jag genom min breda utbildning inom holistisk och själslig hälsa, samtidigt som jag bjuder på mina bästa verktyg från min egen tillfrisknad från utbrändhet och stroke. Hos mig är du alltid är i fokus oavsett du kommer på min …

Tanja Dyredand Stressaav.nu Läs mer »

Freija:

Tanja Dyredand

Tapetserare Lotta Rinse – Stilar och Stolar

Möbeltapetserare och gardinateljé. Omklädning och renovering av stoppade möbler samt sömnad av olika typer av gardiner. Försäljning av inredningstyger.
Freija:

Lotta Rinse

Tårtstugan

Tårtstugan gör specialdesignade tårtor, cupcakes och macarons på beställning.
Freija:

Karin Beronius

U-Con Måleri AB

Kvinnligt måleriföretag som utför alla sorters målerijobb.
Freija:

Felicia Sjöberg

Ida Rosman

U2U – Connecting you to you

U2U arbetar med att stärka människor i deras kontakt med sig själva, därav namnet, U2U – Connecting You to You. Att återkoppla till sig själv är som att komma hem, inte bara fysiskt utan även mentalt och själsligt. Det är väldigt stärkande men upplevs ofta som svårt att få till. Det finns mycket som drar …

U2U – Connecting you to you Läs mer »

Freija:

Solveig Andersson

V.D.F- Välj Din Framtid AB

Vi säljer tjänster i form av studie-och yrkesvägledning, karriärvägledning, coachning, motiverande insatser och gruppvägledning. Vi  erbjuder också kreativ processledning till skolor t ex SYV hela skolans ansvar, Det svåra samtalet.
Freija:

Monica Levin

Väddö Consulting AB

Utför uppdrag av alla möjliga slag. Behandlingar (Spa-terapeut), administrativa uppdrag, servering. Tidigare egen företagare i servicehandeln. Lång chefserfarenhet inom Barn-och skolförvaltning, focus på utvärdering och utveckling.
Freija:

Eva Lindén

VÄDDÖ hälsoträdgård

Väddö hälsoträdgård är en ny verksamhet på en gammal gård i vacker roslagsnatur. Verksamheten drivs enligt principen för idéburet, socialt företagande, med inriktningen arbetslivs-inriktad rehabilitering. Rehabiliteringsmodellen bygger på evidensbaserad forskning från Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarps Rehabiliteringsträdgård.
Freija:

Helene Rolandsdotter

Vandrarhemmet Hvilan

Vandrarhemmet Hvilan är ett fristående åretruntöppet vandrarhem. Vi har 28 bäddar fördelade på 11 rum. Vandrarhemmet ligger centralt och det går lätt att ströva ut i småstadsidyllen härifrån. Det går även utmärkt att hyra cyklar och ta en tur längs vattnet. På vandrarhemmet finns bastu och bekväma gemensamhetsrum.

Växande Närvaro

Växande Närvaro är ett livsstilsföretag med bas i socialt arbete och yoga. Denise Keyser är Socionom i botten med ledarskapskompetens. Bedriver främst grupphandledning, föreläser och tar uppdrag som syftar till att bevara och stärka hälsan i exempelvis arbetsgrupper men också i ledningsgrupper och på individnivå. Denise har ett holistiskt synsätt och jobbar med hela människan, …

Växande Närvaro Läs mer »

Freija:

Denise Keyser

Veda Kliniken

Behandlingar inom fot-, hud- och kroppsvård. Vi är specialister på  Hudvård, Massage, Zonterapi, Medicinsk Fotvård, Ayurvediska behandlingar. I butiken hittar du bla märken såsom: Lakhsmi, Exuviance, Saponi, Maria Åkerberg mm. Hud & fotvårdsprodukter. Teer, örter. …. och mycket annat.
Freija:

Mia Favre

Jannica Kubel

Verifikat EVH

Redovisningskonsult med egen verksamhet sedan 2008. För aktiebolag och enskilda firmor sköter jag det som behövs inom ekonomiområdet. Bokföring, moms- och skattedeklarationer, bokslut med årsredovisning och bolagsdeklaration och för dem som önskar fakturering, löneadministration, betalningar med mera… Effektivt och flexibelt samt enkelt och personligt brukar jag försöka jobba och bete mig. Det mesta av arbetet …

Verifikat EVH Läs mer »

Freija:

Emmalill Hector

Vinbaren 6808 AB

Vinbar
Freija:

Tina Adolfsson

Westerbloms Spillersboda AB

Westerbloms Spillersboda tillverkar produkter till hemmet utifrån gamla mönster från det tidigare pensionatet i Spillersboda. Vår första produkt är ett bäddset med påslakan och örngott i 100% Oeko-tex-certifierad percalebomull, med ett mönster vi valt att kalla Signe, som var dotter till C.F Westerblom som lät bygga pensionatet 1894-95. Det finns även en önskan om att …

Westerbloms Spillersboda AB Läs mer »

Freija:

Annika Ismarker

Wigges Fotvård

Här får du hjälp med problemfötter, råd för egenvård eller bara en avkopplande stund. Jag, Kerstin Wigge, är Medicinsk Fotterapeut, har erfarenhet och kunskap om bl.a. diabetes-, psoriasisfötter, förhårdnader, liktorn samt hur foten påverkas vid felbelastning.
Freija:

Kerstin Wigge

XL-Bygg Pousette

Hos oss på Pousette får du alltid god service och ett vänligt bemötande. 1946 grundade Stig Pousette sågen mitt i Edsbro centrum. Vi döttrar tog över efter Stig 1985 och idag är det damerna som styr på Pousette trä. Vi säljer även allt för huset. Det vi inte har på hyllorna eller i lager skaffar …

XL-Bygg Pousette Läs mer »

Freija:

Maria Pousette

Karin Pousette

YinYoga Roslagen

”Jag försöker leva medvetet närvarande. Och får allt som oftast utmaningar att träna på! När jag är där, där i min kärna är allt gott nog”. Tacksamhet. Genom yinyogan och mindfulness landar man in i sig själv, i sin kropp, vilar och har tillit till återhämtning.
Freija:

Susann M Granström

Yogalini – Marie Håkansson Konsult AB

Yogaverksamhet-kundaliniyogalärare-healing Terapeut /familjebehandling Coaching Konsultverksamhet inom socialt arbete
Freija:

Marie Håkansson

Ytterbergs

Andlig vägledare. ”Vill du börja din andliga resa? Jag ger dig verktygen på vägen” Susanne Ytterberg, Medium och Andlig vägledare Ibland i livet kan vi behöva hitta nya vägar. Kanske är det så att du vill ge dig själv mer utrymme och landa i dig själv eller kanske att du går igenom något svårt i …

Ytterbergs Läs mer »

Freija:

Susanne Ytterberg

Yvelis

Egen tillverkning av miljövänliga ljus av svenskt rapsvax och olivstearin, samt doftprodukter för hemmet under varumärket Yvelis. Vi säljer via webshop och återförsäljare över hela Sverige samt i vår lilla ljusbutik i Nysättra där vi även säljer utvalda inredningsdetaljer och olika sorters ljusstakar.
Freija:

Yvonne Medin

Scroll to Top