Freijornas företag

Här listas Freijornas företag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenars företag och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

A Edberg Consulting AB

Företagskonsultationer, styrelseuppdrag, coachning, marknadsanalyser, förenlig verksamhet
Freija:

Agneta Edberg

A&O Human Resources AB

A&O Human Resources AB. Konsult inom Human Resources, det innebär att jag stöttar dig som chef och/eller egenföretagare som har medarbetare eller tänker anställa. Du får stöd i alla frågor kring personal, organisation, anställning och avslut av anställning, lönefrågor, fackliga och kollektivavtalsfrågor, arbetsmiljö etc. Jag bistår dig med vilka rättigheter, skyldigheter du har och ger […]
Freija:

Anna Lundberg

AB R.R Nittio

Redovisning
Freija:

Monica Fröling

Act and Grow

Act and Grow är ett mångsidigt bolag som drivs av mig Maria Gerlofson. Jag stöttar privatpersoner och organisationer till mer mod, ökad kreativitet och mindre stress genom coachning, workshops och utbildningar. Jag har skrivit flera böcker om de ämnen jag jobbar med och skriver även för olika tidningar, som Chef och Hälsa. Jag är bl […]
Freija:

Maria Gerlofson

Adamsberg Buffé

Vår stora specialitet är matbufféer. Andra specialiteter är bakverk, tårtor och pajer. Vi har även porslinsuthyrning och kylda leveranser.
Freija:

Elisabeth Ericson

Advokat Elisabeth Sandström

Familje- och arvsrätt. Målsägandebiträde. Brottmål. Tvistemål.
Freija:

Elisabeth Sandström

Advokatfirman Ann-Christin Danielsson

Advokatverksamhet
Freija:

Ann-Christin Danielsson

Ahlberg Fastigheter AB

Verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler.
Freija:

Kersti Ahlberg

AKAB Bygg och Glas AB

Bedriver verksamhet inom Glasmästeri och Tavelinramning
Freija:

Katarina Gustafsson

Akeba AB

Möbler, inredningsdetaljer, inredningshjälp, färgsättning och styling. Hela sortimentet är noggrant genomtänkt, håller hög kvalitet och är i många stycken personligt och originellt.  Läckert designade möbler och inredningsdetaljer, genomgående i naturmaterial. Gärna svenskt så mycket som det är möjligt. Vi jobbar både med kända och helt okända leverantörer . En härlig mix. Vill du ha det […]
Freija:

Johanna Burell

AloeVeraKraft / Liboca HB

Egen företagare, återförsäljare (FBO) i Forever Living Products, Manager och Teamledare. Försäljning av Forevers produkter inom hälsa, friskvård, kroppsvård, hudvård och skönhet. De flesta produkter är baserade på naturlig egenodlad Aloe Vera. Jag ordnar tematräffar, ”hemma hos”-visningar med inriktning hälsa, träning, hudvård, skönhet, Spa mm. Vill du bli hälsosammare, få mer frihet, bättre livskvalitet, bättre ekonomi mm? Jag […]
Freija:

Catharina Hansen Lidholm

Anderssons Archipelago AB

Båttransporter. Konsulttjänster speciellt inom kompetensutveckling, företagsutveckling och organisation.
Freija:

Anngret Andersson

Anjous Catering

Vi fixar allt till festen! Att anordna kalas, bröllop eller student med mera tar tid, så låt oss ta hand om maten så att ni kan njuta av tillställningen.
Freija:

Pia Anjou

Anjous Kapellmakeri

Lagar båtkapell, kapellrutor & blixtlås mm…
Freija:

Therese Anjou

Ann Sofie Nylin

Medicinsk  Fotvårdsterapeut på Vedakliniken på Stora Brogatan 4 i Norrtälje.
Freija:

Ann-Sofie Nylin

Anna Järnebeck AB

Jag arbetar med kommunikationens alla delar – från strategi och planering till innehållsproduktion och publicering. Bland mina uppdrag finns allt från strategisk kommunikation och rådgivning i kommunikationsfrågor, till webb, content- och textproduktion.
Freija:

Anna Järnebeck

Anna Malvina dietist och träningsrådgivare

Dietist och träningsrådgivare. Leg. dietist (fil.mag. i kostvetenskap) med passion för nutrition. Har varit med i svenska roddlandslaget med placeringar från EM, VM, världscuper och OS och är nordisk och svensk mästare i rodd. Lär mer om roddsatsningen på annamalvina.se.
Freija:

Anna Malvina Svennung

Anneko Design Sweden AB

Vi designar och producerar miljövänliga hälsningskort som går att plantera, fina färgglada disktrasor, brickor, skärbrädor och mycket mer!
Freija:

Anneli Asplund

Annelis Massage o Yoga

Jag arbetar som massör och har min verksamhet i nybyggd lokal 3 km utanför Hallstavik. Mitt främsta mål är att få kunderna att må bra och att de ska trivas hos mig och känna sig trygga. I behandlingen använder jag det som passar bäst för kunden såsom spänningsbehandling, laser, koppning, varma stenar. Har även en andullationsbädd med […]
Freija:

Anneli Blom

Arbetsprofilen

Hos oss hittar du ett brett sortiment med hållbara kläder, skor, handskar och skydd med god kvalité och funktion från kända varumärken som bland annat Blåkläder, HH Work Wear, Sievi och Texstar.Vill du profilera dina arbets- och profilkläder? Hos oss kan du få dina plagg och produkter tryckta eller broderade efter önskemål. Vi hjälper dig […]
Freija:

Susanne Wennbom

Pernilla L Pierrou

ARKO Arell-Korpi AB / Kapell.nu

Vi har både nytillverkning och reparation av båtkapell, sprayhoods, dynor och stolar samt omklädsel av dynor och stolar. Du är också välkommen att fråga oss om pris på andra typer av specialbeställningar som skydd för badtunnan, täckning till trädgårdsmöbeln, kåpa till gasolgrillen, vindskydd för brygg- eller balkongräcket eller något annat.
Freija:

Laila Korpi

Åsa på Lilla Ekeby, Lilla Ekeby Naturhälsogård

Upplevelser, kurser och föreläsningar om natur, hälsa och livsstil. Stresshantering, sinnliga naturupplevelser, mindfulness, mindfulness i naturen, kostrådgivning individuellt och i grupp samt tovning.
Freija:

Åsa Nord

Åtellet

Hotell, Konferens och Restaurang.
Freija:

Susanna Fagerström

ATMAJALA

Atmajala är samlingsplatsen som rymmer både Cafe, Yoga & SUP! Atmajala Café  erbjuder kaffe, fika och lättare vegetariska och vegan luncher i en behaglig miljö i centrala Norrtälje. Njut din mat dryck till ljudet av den porlande ån. Vi strävar även efter att ha gluten och mjölkfria alternativ till dig som önskar eller behöver det. Vi har […]
Freija:

Denise Keyser

Auktoriserad redovisningskonsult BF Bok

Auktoriserad redovisningskonsult
Freija:

Birgitta Björling

Auktoriserad translator Carina Fredlund

Facköversättare från italienska och engelska till svenska sedan 20 år tillbaka, specialiserad på ekonomiska och juridiska texter – finansiella rapporter, avtal, marknadsföringsmaterial och mycket annat..
Freija:

Carina Fredlund

Barnyoga.com

Barnyoga.com erbjuder utbildningar inom Barnyoga och Tonårsyoga för privatpersoner och företag, inspirationsföreläsningar och workshops. Egna utbildningstillfällen kan arrangeras efter önskemål.
Freija:

Angelica Henriksson

Baroque Antik & Interiör

Inredningsbutiken med både gammalt och nytt.Möbler, ny inredning, vintage & antikt.Vi utför även målningsuppdrag av möbler.
Freija:

Anki Göransson

Malin Hansson

Bastubacke Hantverk & Design

Bastubacke är ett familjeföretag där vi tar fram våra egna produkter som vi själva designar och tillverkar.Materialen vi främst arbetar med är trä och järntråd i våra olika projekt, stort som smått. Genomgående i våra projekt är det viktigt för oss att leva efter mottot ” vi tager vad vi haver” när vi väljer material.Vi […]
Freija:

Moa Nyberg Saunamäki

Belle Advokatbyrå AB

Välkommen till Belle Advokatbyrå!Advokarbyrån erbjuder tjänster inom både affärsjuridik och humanjuridik.Byrån erbjuder rådgivning till företagsklienter inom bl.a. avtalsrätt, tvister och GDPR. Till privatpersoner erbjuder man rådgivning inom familjejuridik; testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, bouppteckningar m.m.Byrån har besökskontor på Tibeliusgatan 2 i Norrtälje.
Freija:

Jennifer Jankevics

Bergby Gård & Camping AB

B&B · Matservering · Café · Solljusterapi · Fest & konferensBergby Gård ligger naturskönt beläget vid Väddö kanal, ca 6 km söder om Grisslehamn. Här finns badstrand med bryggor, stort friluftsområde, och två 18-håls golfbanor inom 1 mils avstånd. Vid boende hos oss ingår en gratis biljett med Eckerö Linjen som trafikerar Grisslehamn-Åland med två […]
Freija:

Jeanetthe Tamp

Berglings Boutique Hotell

Boutique Hotellet mitt i Norrtälje. Vi är ett litet boutiquehotell och erbjuder dubbelrum samt flerbäddsrum som är inredda i en lugn och harmonisk stil, alla rum har egen dusch och wc. Vi har även ett Café som är öppet dagtid. Välkommen till Berglings Boutique Hotell Bed and Breakfast i Roslagen.
Freija:

Camilla Bergling

Bergstugan Restaurang, IMY i Norrtälje AB

Restaurang med Dagens Lunch samt festvåningsverksamhet
Freija:

Emmie Lundström

Karoline Yildirim

BH-Lena

Hos mig kan du som behöver, få hjälp med att hitta bra underkläder i rätt storlek och med en fantastisk kvalitet. Jag jobbar som oberoende återförsäljare av PXC, “Vackra under för alla stunder”. Jag kan även erbjuda dig att handla i din hemmamiljö utan stress och med professionell hjälp att få prova ut just dina “vackra under”.
Freija:

Lena Forsberg

BirchCreek Consulting AB

Konsult inom marknadsföring och kommunikation. Lång erfarenhet från IKEA. Nu stort uppdrag med Norrtälje handelsstad, därutöver konsult på IKEA och föreläsare på Stockholms Universitet, ekonomlinjen.
Freija:

Lismari Markgren

Birgitta Wanatowski KB

Redovisningstjänster.Ridlektioner, hästuppfödning och inackordering och därmed förenlig verksamhet
Freija:

Birgitta Wanatowski

Bistro Magasinet

Bistro Magasinet är en italiensk restaurang samt ett café & glassbar. Ni hittar oss i Norrtälje Hamn! Vid kajen nära Havslänken finner du en äkta italiensk restaurang. Med italienska förrätter, pastarätter och pizzor. Vi är en familjerestaurang med många års erfarenhet, vi fokuserar på äkta råvaror och helheten är viktig för oss. Hos oss ska du […]
Freija:

Nisreen Alhabbash

Blomsnes Development AB

Coachning och utbildning för ledare och grupper Jag är en Certifierad Coach med mångårig ledarefarenhet upp till VD nivå.Jag jobbar som Strategisk samtalspartner, Grupputvecklare och Utbildningsledare. I mitt CV ingår-Certifiering från ICF – International Coach Federation-Certifiering i VDs roll och ansvar-Certifiering i Styrelsearbete-Certifiering i Emotionell Intelligens
Freija:

Janicke Blomsnes

Brunells Event

Projektledare inom kategorin mässor
Freija:

Agneta Brunell

Café Pensé och catering

Säsongscafé i Wallby trädgård samt cateringverksamhet.
Freija:

Monica Boström

Callme Vård & Hälsa AB

Företaget erbjuder konsulttjänster som sjuksköterska. Utbildning i hjärt- och lungräddning. Försäljning av hälsoprodukter inom kost och näring för främjande av förebyggande hälsa.
Freija:

Maria Johansson

Colding Konsult AB

Bokföring/Redovisning
Freija:

Marie Colding

Creative Celebrations AB

Vi som driver Creative Celebrations heter Cecilia och Sofia. Vi är två kreativa systrar som älskar att fira alla livets stunder, stora som små. Vi bor i Norrtälje båda två och älskar djur och natur. Ända sedan barnsben har vi planerat olika event och fester och gjort varje högtid till något extra. Under flera år […]
Freija:

Cecilia Bernström

Sofia Bernström

Crong Production

Vi har flyttat till Riala och har börjat med odling. Hemsida med webshop öppnas inom kort. Även musikproduktion bedrivs i bolaget.
Freija:

Bitte (Ebba) Ebbersten

Designfabriken Norrtälje AB

En kreativ mötesplats för skapande, skratt, fika och spännande möten mellan kreatörer i olika åldrar. Här kan du utveckla idéer, förverkliga drömmar, fördjupa kunskaper eller prova nya material och hantverkstekniker.
Freija:

Sandra Ekholm

Din Konsult i Roslagen AB

Bedriver byggnadsverksamhet, konsultation inom bygg och design, event med vin, mat och resor, konsult-och utbildningsverksamhet inom ledarskapsfrågor, import och försäljning av alkoholhaltiga drycker och viner, personaluthyrning inom äldreomsorg, hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Inga-Lill Andersson

Doktor.se Norrtälje Hälsocentral

Enhetschef på Doktor.se Norrtälje Hälsocentral som är en omtalad och välbemannad vårdcentral i Roslagen med mycket hög kvalitetsnivå. Vi har en hög samlad kompetensnivå inom ett stort antal personalkategorier och kapacitet för avancerade utredningar. Vi har ett fullt utrustat labb och psykosociala enheter. Hos oss finns även sjukgymnaster, naprapat, rehabkoordinator, dietist, arbetsterapeut och BVC. Vi […]
Freija:

Anna Malvina Svennung

Ekonomi & Redovisningstjänst

Arbetar med bokföring, bokslut, deklarationer, skatterådgivning mm.
Freija:

Yvonne Lindroos-Andersson

Ekonomi Roslagen AB

Vi är redovisningsbyrån där våra kunder kan känna sig bekväma och få trygghet i sin ekonomi. Att vara kund hos oss innebär att du kan få ett heltäckande tjänsteutbud inom ekonomi och redovisning. Vi hjälper dig så att du får tiden att räcka till för dina affärer. Vi vill också vara ditt bollplank och kunna […]
Freija:

Jennifer Gustavsson

Alexandra Wolk

Tina Parkedal

Lotta Waldvik

Kristin Enlund Svensson

Eldfluga AB

SamtalsterapeutMLM med produkter från Nu Skin
Freija:

Käthe Setterhall

ErKa Solutions AB

Bolaget bedriver godstransporter, event, hälsokost och kosmetikaförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Karin Hellgren

ESB Design

Jag heter Elin och driver företaget ESB Design.Jag är:· Webdesigner· Grafisk designer· Virtuell assistent· Social media manager Jag frigör tid till dig som företagare så att du kan göra det du är bäst på. Jag tar hand om dina administrativa uppgifter som inte hinns med eller som du tycker är tråkiga. Behöver du en ny […]
Freija:

Elin Bäck

Eva Thorell

Psykoterapi/familjerådgivning med par och enskilda, handledning, utbildning
Freija:

Eva Thorell

EvaSan Content Creator

Skapar innehåll och content till hemsidor, artiklar, produkttexter, nyhetsbrev, sociala medier.  Arbetar med  rådgivning av hemsidors struktur och SEO-optimering genom unik och engagerande text. Hjälper till att bygga och stärka varumärken, marknadsföra produkter och tjänster, utarbeta affärsstrategier,organisera event, workshops samt föreläsningar. Arbetar affärsstrategiskt kopplat till Agenda 2030 och de Globala målen, hållbarhetsredovisningar, föreläsningar och workshops inom […]
Freija:

Eva Sandqvist

Expo Konsult AB

Projektledare i expobranschen, med globalt nätverk av partners och leverantörer tas ett helhetsansvar för allt från budget och tidsplaner till design, upphandling av produktion, byggnation och deadlines i både små och stora mässprojekt, i Sverige och utomlands.
Freija:

Eva Forsberg

F:a Fia Nordström

Anordnar YogaretreatUtbildad inom läkeörter
Freija:

Fia Nordström

Fastigenta AB, Norrtelje Nygammalt

Fastighets- samt auktionsverksamhet.
Freija:

Eva Wilén-Olsson

Formgiveriet

Frilansande Art Director, grafisk formgivare och fotograf.
Freija:

Frida Hermansson

Frisk & Skön

Vi erbjuder många härliga terapeutiska behandlingar för ansikte, kropp & själ, händer & fötter för både kvinnor och män, ex.vis klassiska Ansiktsbehandlingar, Medicinsk hudvård, Massage, Akupunktur, Laser/IPL, Fotvård, Nagelvård mm.
Freija:

Yvonne Jonasson

Furusunds Värdshus

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne. […]
Freija:

Malin Jönsson

GESON MÄKLARE AB

FASTIGHETSFÖRMEDLING GESON MÄKLARE AB är ett privatägt familjeföretag med lång erfarenhet av fastighetsaffärer. Vi förmedlar villor, gårdar, fritidshus, bostadsrätter, närings-, jord- och skogsfastigheter samt tomter. Inga geografiska gränser. Vårt normala arbetsområde sträcker sig från Stockholm i söder till Öregrund i norr. Ibland även i andra delar av Sverige. Norrtälje kommun är vårt huvudområde.
Freija:

Johanna Karlsson

Glada Jyckar AB

Glada Jyckar bedriver kursverksamhet och andra aktiviteter riktat till hundägare samt yrkesutbildningar inom hund. Företaget har i dagsläget 6 anställda. Jag personligen är hundpsykolog och utbildar och inspirerar hundägare och hundyrkesverksamma inom hundars beteende och träning genom kurser, utbildningar, föredrag, podd, artiklar, mm. All vår verksamhet baseras på modern forskning och etiskt försvarbart bemötande av […]
Freija:

Kicki Fellstenius

Grannköket Catering AB

Catering till bröllop, fest. Jubileum, begravning, filminspelningar, middagar, event. Och företag. Mat till alla tillfällen!  Att planera fest, bröllop, dop, eller andra tillställningar kräver sin tid. Liksom matlagning. Låt oss leverera din festmat och du själv kan komma utvilad och njuta av festen! Vi finns utanför Norrtälje och kan leverera till Norrtälje, Rimbo, Hallstavik med […]
Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Grannköket Korv & sånt

Egen tillverkning av korv, ketchup, surkål, chark m.m. Korvmoj & butik.
Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Granström kommunikation

“INRE FRAMGÅNG” är mitt medlemsprogram. Där älskar jag att få dela med mig av all kunskap och erfarenhet jag besitter! Jag brinner för kvinnors välmående och älskar att hjälpa andra att hitta sina pusselbitar för att fullt ut kunna blomma ut till den de egentligen är och vill vara. Inre framgång hjälper dig att hitta […]
Freija:

Susann Granström

Hagsta Gård

VA-konsult.
Freija:

Eva Lundqvist

Hallstaviks Järnhandel AB, Skäret

Järn, sport och fritid, kläder, skor, färg, smink, hund- och kattillbehör.
Freija:

Carina Lundberg

Hälsa Hela Livet – GB Holmgrens Kost- och Livsstilsförändring

Jag erbjuder tjänster för dig som vill bibehålla din hälsa och livskraft långsiktigt. I tjänsterna ingår individuell rådgivning om kost och livsstil, coachingsstöd och praktiska verktyg.Oavsett om du enbart vill se över din hälsa och förebygga ohälsa, minska trassel med mage-tarm, öka energi, minska i vikt, minska metabol ohälsa, få bättre blodsockerbalans eller öka välmående […]
Freija:

Gun-Britt Holmgren

Hammarberg & Lindqvist Revision AB

Revisionsbyrå.
Freija:

Alexandra Lindqvist

Karin Hammarberg

Hannah o systrarna AB

Klädbutik i Hallstavik. Dam och herrkläder för varje dag användning.
Freija:

Ann-Charlotte Alm

Happy Retreat

– event för glädje och energi, för goda vanor som kan följa med dig länge. Happy Retreat är en eventarrangör som bjuder på en mångfald av sätt att finna vägar till välbefinnande. Utifrån Happy Retreats fyra byggstenar mat, stillhet, rörelse och självkännedom bjuder eventen på allt från yoga till dans och hälsosam kost i en […]
Freija:

Margaretha Lindbäck

Hår & Hudkällan

Skönhetssalong, hår, hud, kosmetisk pigmentering.
Freija:

Charlotte Hansen

Hårfixarna

Vi fixar allt inom hårvård. Vi jobbar med Rostedt (helt ekologiskt) och Grazette. Vi håller till i “GAMLA STAN” mitt i centrala Norrtälje på Nygatan 8.Välkommen!
Freija:

Monica Nystrand

Anette Magnusson

Helen Sandberg Redovisningsbyrå AB

Redovisningsbyrå.
Freija:

Helen Sandberg

Helene Örtqvist AB

Redovisningskonsult
Freija:

Hélène Örtqvist

Hudterapeut Marika Kyller AB

Hudterapeut inom skönhetsvård.
Freija:

Marika Kyller

Hvilan AB

Vandrarhem
Freija:

Irene Larsson

Indoor Styling & Design

Certifierad Inredare Återförsäljare av Perfect Home Heminredning
Freija:

Pia Alm

Into India

Into India arrangerar resor och till Indien, såväl paketresor i grupp som specialdesignade privata resor. Våra resor är unika eftersom vi skapar dem i nära samarbete med våra indiska vänner och stora professionella nätverk. Människor, kultur och mat är genomgående teman och vi är engagerade, kunniga och glada i allt vi gör.
Freija:

Britta Algulin

Irisro Trädgård

Vi trädgårdsmästare på Irisro Trädgård är utbildade och har TCYK-certifikaten 1, 2, 4, 6-1, 7, 8, 9, 10.  Vi erbjuder allt från idé, design och rådgivning, till nyanläggning och hjälp med gott växtval, plantering, beskärning och skötsel. Små och stora projekt arbetas fram i samförstånd mellan oss och kunden för långlivade och vackra resultat och […]
Freija:

Jessika Patek

J & W Ekonomi SW AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Redovisning, årsbokslut, deklarationer samt ekonomisk rådgivning.
Freija:

Susanne Wahlgren

J&W Ekonomi KJ AB

Redovisning, årsbokslut och deklarationer. Vårt kontor är beläget i Centrala Norrtälje men vi arbetar även på plats hos våra kunder. Vi arbetar enligt Reko, Svensk standard för redovisningstjänster.
Freija:

Karin Jansson

Jacx of Sweden

Agentur i mode. Utesäljare för följande modemärken Jacett, New Odd Things, Impress, Soulful Fashion.
Freija:

Ann-Charlotte Alm

Janssons Tobak

Tobaksaffär. ATG. Svenska Spel. Presentartiklar. Tidningar.
Freija:

Maria Jansson

Jättelångt ek. för.

Ett 68 km långt terrängultramarathon. Grisslehamn – Norrtälje.
Freija:

Maria Ek

Kalka Form & Kommunikation AB

Med stort personligt engagemang hjälper Kalka företag att ta fram, utveckla och stärka sitt varumärke och på så sätt öka företagets trovärdighet – detta genom tilltalande grafisk form och copy, med kreativitet och lång erfarenhet som verktyg. Exempel: logotype, grafisk profil, folder, broschyr, magasin, annons, förpackning, illustration, bildbehandling och sociala medier.
Freija:

Annelie Sundgren Sjöberg

Kapellskärs camping, vandrarhem och småbåtshamn

Kapellskärs camping och vandrarhem ligger vackert beläget i Riddersholms naturreservat. Här kan du bo på vårt vandrarhem där vi också har grupp- och konferenspaket. På intilliggande campingplats finns stugor, campingtomter, tältplats och ställplatser för husbil. I Södersundets småbåtshamn finns båtplatser för fritidsbåtar.
Freija:

Lotta Unosson

Kärodlat Roslagen AB

Blomsterodling i svensk säsong.
Freija:

Sara Lewell

KaroLearn AB

Jag är frilansande manusförfattare som hjälper företag och organisationer att komma igång med, och utveckla sitt digitala lärande. Det kan innefatta allt från design av lärresor och konceptutveckling till projektledning och produktion för e-learning och andra former av digital utbildning.
Freija:

Karolin Eklund

Kerstin Samsoie Inredning AB

Inreder privata hem och offentliga miljöer. Konsult, färgsättning, möbleringsförslag, försäljning möbler, tyger. Sömnad, omklädsel mm
Freija:

Kerstin Samsioe

Konstnär Elisabeth Biström

Elisabeth Biström är bildkonstnär med akvarell som huvudinriktning. Hon bor och arbetar i Sättralund i Norrtälje kommun. Besök gärna elisabethbistrom.se för att se hennes konst och komma i kontakt med henne.
Freija:

Elisabeth Biström

Kröns Trädgård

Tillsammans med min man Gösta driver jag Kröns Trädgård på Väddö.Vi har allt en traditionell handelsträdgård kan erbjuda, från snittblommor till stora träd, jord, gödsel, krukor m.m. Vi har egen odling på sommarblommor, grönsaksplantor och vissa perenner. Trädgårdstjänster – Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten […]
Freija:

Helena Krön

LEVA Revision & Rådgivning i Roslagen AB

Auktoriserad revisor. Revision- och rådgivningstjänster.
Freija:

Lina Andersson

Life Balance Coach

Hej, det är jag som är Gisela, jag är fru, mamma, matte och ICF diplomerad coach och ditt stöd längs din väg i livet privat och/eller på jobbet.Med mig hittar du din inre styrka som jag vet att DU har.Min affärsidé är att hjälpa individer och företag att utvecklas för att skapa vinster och hållbarhet.Självledarskap […]
Freija:

Gisela Henriksson

Lillhammar medicinsk fotvård

Utövar medicinsk fotvård och har lokal på Kyrkogatan inne på Studio Karma, jag gör även hembesök.
Freija:

Jeanette Lillhammar

Lilltorpets trädgård

Jag driver ett trädgårdsföretag med trädgårdsservice, plantskola och grönsaksodling på Yxlan. Under vinterhalvåret ägnar jag mig åt att hålla yogaklasser, events och att skapa min konst med mera.
Freija:

Hanna Klockare

Linas Retro AB

En kurerad och färgstark secondhandbutik i centrala Norrtälje med målet att få människor att välja second hand i första hand – för miljön och framtiden.
Freija:

Lina Nilsson

Lindek / Lind Ekonomi i Norrtälje AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Vi är den personliga redovisningsbyrån med lång erfarenhet och goda kunskaper. Vi använder den senaste tekniken som verktyg för att kunna ge en så bra och snabb hjälp som möjligt till Er och Ert företag. Vi finns sedan 1993 i kontorshuset Faktoriet på Faktorigatan 6 i Norrtälje. 
Freija:

Monica Lind

LinneasLada.se

Välkommen hem till Linneas säsongsbutik.Här finner du lite av allt som jag själv använder och tycker om. Tanken är att dela med mig av min känsla genom att visa och väcka kreativiteten i dig. Här finns det du söker, till dig, till ditt hem och din trädgård.Valet av miljöer och färger i butiken förändras ständigt […]
Freija:

Elin Linnea Pettersson

Livsauran

Jag arbetar med friskvård i helhetsperspektiv. Jag är sjuksköterska sen många år, och utbildade mig till massageterapeut i klassisk massage för 22 år sedan. Arbetar med Traditionell kinesisk medicin sen 2011 där kroppakupunktur, Kinesisk TuiNa massage, öronakupunktur, koppning mm ingår. Jag har kurser i Medicinsk Qigong vår och höst. Jag jobbar med att återskapa självläkning […]
Freija:

Agneta Hammarberg

Livsfokus, Bäckström Group KB

Naturhälsa, personlig utveckling.
Freija:

Karin Bäckström

Lotrixservice AB

Allt inom städ. RUT-avdrag gäller samtliga tjänster. Försäljning av förbrukningsartiklar.
Freija:

Kicki Lund

Madebywiks

Tillverkar huvudsakligen chokladpraliner men även lite andra godsaker i choklad
Freija:

Malin Wik

MagasinSkärgård

Ett gratis magasin med reportage om skärgård från Öregrund till Oxelösund och Åland. Det kommer ut tre utgåvor varje år. Vår, sommar och vinter. Upplaga 100 000 ex per år.
Freija:

Josefin Ekberg

Magnolia Coach & Massör

Jag erbjuder klassisk massage och även coaching i livsdesign hemma hos mig eller online. Jag har min verksamhet i en del av vårt hus med egen ingång.
Freija:

Tina Matseus

Mahjha consulting AB

Jag har ett eget företag där jag säljer tjänster inom brandskydd, framförallt hur företag skall uppnå kraven i Lagen om skydd mot olyckor vad gäller systematiskt brandskyddsarbete, men jag koordinerar också service, utbildning och kontroller. Jag finns här för att stötta till 100% eller hjälpa till med de delar där det behövs. Allt från att […]
Freija:

Hanna Hjortbrink

Maramonti

Redovisning, löner, skatter, årsredovisningar, deklarationer
Freija:

Lotta Lennaárd

Mattssons Lamm

På Norr Malma gård i underbara Roslagen får ni massor av härliga upplevelser i en miljö nära djur och natur. Endast en mil norr om Norrtälje. Här kan du köpa lammkött från lamm som är uppfödda hos oss på vår gård! Lammen är Ekologiskt uppfödda och KRAV-märkta. Tackor och lamm har gått på naturbeten i […]
Freija:

Carina Mattsson

Mays Inredning

Textil inredning för hem och kontor.Inredningskonsultation.Syr gardiner klär om möbler och säljer inredningsdetaljer.Stort sortiment av inredningstyger.
Freija:

Charlotta Törner

Sofia Törner

Ewa Törner

Mia Lewell, foto och musik

Fotograf med bröllopsfotografering, barnfotografering och familjefotografering som huvudriktning. Arbetar även på uppdrag från företag med bl a personalporträtt och produkt- och eventfotografering. Musiker med piano och sång som huvudinstrument. Spelar och sjunger framförallt på bröllop, dop och begravningar.
Freija:

Mia Lewell

MOON yoga- och healingstudio

Yoga- och healingstudio som riktar sig till kvinnor. Yoga, KAP – kundalini activation process, healing, dans, meditation och mycket mer.
Freija:

Pernilla Ahlberg

Mikaela Baggström

Mörby Gård

Lantbruk
Freija:

Agneta Schmiterlöw

NA Consulting

Danslärare, kör danskurser.Löneekonom, auktoriserad lönekonsult och redovisningskonsult. Ägare/VD restaurang Bistro MagasinetÄgare/VD Bistro Magasinets Café
Freija:

Nisreen Alhabbash

Naprapat Maria Leveren

Naprapati och yoga
Freija:

Maria Leverén

Natural Help

Natural Help inspirerar och hjälper människor att göra skillnad i livet, med hälsa, ekonomi och personlig utveckling. Jag arbetar som oberoende återförsäljare av hälsoföretaget Forever Livings produkter där de flesta är baserade på naturligt odlad Aloe vera. I arbetet ingår försäljning, visningar, rådgivning inom hälsa, skönhet och träning, rekrytering och att leda team.  Direkthandelsbranschen är […]
Freija:

Annelie Alegren

Nedergården Gammalt & Nytt

Mysigt Café med hembakat fika och enklare lunch och butiker med en härlig blandning av Gammalt & Nytt, stort som smått.
Freija:

Maria Jansson

Nektarinen AB / Stormsta Gård

Konsultverksamhet inom byggbranschen. (Projekt- och byggledning). Huvudsakligen i Stockholm. Ej i Roslagen.
Freija:

Yvonne Gozzi

Nina Stahre Fitness

Personlig träning, kostrådgivning. Upplägg efter behov. One to one träning, PT i grupp, kom igång.
Freija:

Nina Stahre

Nördery

Hjälper företag att skapa en ökad trafik och bättre synlighet online genom digital marknadsföring; sökmotoroptimering (SEO), Google Ads och sociala medier.
Freija:

Malin Åkerlund

Norrtälje Bränneri

Norrtälje Bränneri är ett familjeföretag, beläget på landsbygden en timme norr om Stockholm. Här förvaltar vi det svenska dryckesarvet. I våra två kopparpannor tillverkar vi högklassiga destillat av svenska, ekologiska råvaror. Med plats för upp till 120 personer har vi möjlighet att ta emot alla former av besök.
Freija:

Anna Anerfält

Kristina Anerfält-Jansson

Norrtälje Hälsocenter

Välj Långtidsfrisk!När du har balans i ditt liv mår du som bäst. När energin dalar så gör symtomen sig påminda. Kost, näring och vatten. Familj, vänner, och fritid. Motion, arbete och återhämtning. Hur vi andas och vad vi tänker är alla viktiga delar av ett balanserat liv.Vi gör Hälsoanalyser, Frekvensterapi, Blodanalyser för fettsyrabalans, DNA och […]
Freija:

Boel Norman Högberg

Norrtälje Lymfmassör

Jag är tillbaka i Norrtälje med hälsosamma kroppsbehandlingar. Lymfmassage, Klassisk Massage och inom kort hälsoanalyser.Jag har arbetat med kroppsbehandlingar, hälsa & näring sedan 2014. Jag har drivit ett hälsocenter och är utbildad massör och lymfmassör på Axelsons Institut, näringsterapeut och hårmineralanalysterapeut. “Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger […]
Freija:

Anne-Marie Eriksén

Norrtelje Lanthandel

Livsmedel & heminredning från Roslagen med omnejd! Öppettider: Tors-fre 11-18, lör 10-16.
Freija:

Sara Lewell

Katarina Holmberg

Norrtelje Musteri

Vi gör vår äppelmust av svenska äpplen som kallpressas och pastöriseras för att bevara smak, färg och näringsämnen samt förlänga hållbarheten. Tillverkningen är hantverksmässig och produkterna är certifierade som äkta mathantverk av Eldrimner. I vår butik hittar du såklart äppelmust i många olika varianter. Vi har dessutom ett stort utbud av andra produkter som allihop […]
Freija:

Katarina Holmberg

Norrtelje resebyrå

Resebyrå
Freija:

Eva Karlsson

Nova Cardia AB (Kvisthamra Veterinärklinik)

Veterinärverksamhet. Medicin och kirurgi, vaccinationer, besiktningar, hjärtundersökningar med EKG och ultraljud. Eget blodanalyslabb. Tandvård med ultraljud, anestesi. Försäljning av foder och tillbehör, Specific och Hill’s hund- och kattfoder.
Freija:

Tussi Malmquist

Ordhyllan

Litterär konsult, diplomerad lektör, korrekturläsare, språkgranskare samt författare.Jag lektörsläser romanmanus och skräddarsyr tjänster utifrån författarens behov inför egenutgivning eller inskickande av manus till bokförlag.Jag bearbetar och anpassar olika sorters brukstexter, som till exempel webbinnehåll, till klarspråk och ser till att de är språkligt och grammatiskt korrekta. Jag har yrkeserfarenhet från statliga myndigheter vad gäller intern […]
Freija:

Lena M Johansson

Osas ITC

Uppdragskonsult som primärt arbetar med att utveckla informations- och webblösningar.
Freija:

Osa Albinson

Östermalms Textilateljé

Östermalms Textilateljé gör allt inom inredning för hem och kontor. Gardinsömnad och möbelomklädsel. I vår Webbshop finner du tyger, tapeter och inredningsdetaljer.
Freija:

Charlotta Törner

Sofia Törner

Ewa Törner

Östermans Golv AB

Välkomna till Östermans Golv!Vi är stationerade i Hallstavik & Östhammar och gör arbeten i hela Roslagen.Läggning och försäljning av Plast, Textil och Trägolv -Markiser.Vi har även en utställningslokal på Lundåsvägen 7 i Hallstavik.
Freija:

Jeanetthe Tamp

Pia Anjou massage- och hudterapeut

Massage- och hudterapeut på Hår & Hudkällan

Plagget i Norrtälje

Plagget är en klädbutik för flera generationer kvinnor med ett brett utbud av storlekar. Vi erbjuder personlig service med kunden i fokus.
Freija:

Annette Göthlin

Prestationsbyrån Europa AB

Konsultföretag avseende organisationsutveckling
Freija:

Maria Ek

Quadrata HB

Quadrata är ett mångsidigt företag som arbetar med all form av grafisk design och kalligrafi. Quadratas kunskapsbank bygger på egna kunskaper om design, kalligrafi, illustration, kommunikation.
Freija:

Marie A Györi

Qvinns AB

Qvinns är en träningsklubb för kvinnor i alla åldrar. Träningen består av styrka, kondition, förbränning och stretching i en effektiv kombination av cirkelträningsmaskiner och konditionsövningar i trettio minuter. Ingen tidsbokning kommer att krävas om du vill träna i cirkeln, du bestämmer själv vilken tid som passar. Om du föredrar att ta ett pass utan maskiner […]
Freija:

Christina Sundman

Rådmansö Kajak och Uteliv AB

Här kan du hyra havskajaker, gå en kurs eller delta i en guidad kajak tur. 2012 introducerade vi Stand Up Paddling och bedriver idag uthyrning av SUP-brädor och kurser i hur man paddlar. Sedan 2013 ingår även webbutiken kajaksaker i verksamheten. Kajaksaker säljer kajakrelaterade prylar på nätet.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Rallarbackens Islandshästar

Islandshästverksamhet i mindre skala, med både avel, inackorderingar och ridning. Turridning mm med islandshästar.
Freija:

Åsa Hall Bergström

Redekon i Ua AB

Redovisningskonsult
Freija:

Riikka Saunamäki

Redovisningskonsult Anna-Lena Konradsson

Bokslut, bokföring, deklarationer för jord- och skogsbruk och rörelser.
Freija:

Anna-Lena Konradsson

Rickeby Gård

Jordbruk med djurskötsel, grön omvårdnad och pedagogisk verksamhet. Säljer produkter från det som produceras på gården; lammkött, lammskinn, garn, ägg, fläskkött, honung, mm. Tar emot ungdomar och vuxna i daglig verksamhet samt erbjuder skolbesök och undervisning inom naturbruksområdet. Konsulterande verksamhet inom häst och får. Id-kontroller och chipmärkning på häst.
Freija:

Åsa Wennerfors

Rodens Ullbruk AB

Rodens Ullbruk AB är ett nytt och modernt ullspinneri som under våren 2023 börjar lönspinna garn, framför allt av ull från närområdet Östhammar, Norrtälje samt Stockholm/Uppsala. Spinneriet finns på Campus Roslagen i Norrtälje. Vi är fyra delägare med målsättningen att Rodens Ullbruk ska vara en betydande och viktig plattform för svensk ull med spinneriet som […]
Freija:

IngMarie Ek

Annkristin Hult

Rödjares Hovslageri & Häst AB

Jag är hovslagare som gått 3 års utbildning och är godkänd av Jordbruksverket. Har även andra tjänster inom häst så som tillridning, inridning och tävla.
Freija:

Elin Rödjare

Rollin Balls

Vi serverar Fusion sushi & Fusion rolls, varma rätter med inspiration bl.a. från Japan och Sydamerika. Vi har mat för avhämtning och och man kan äta hos oss i en trevlig atmosfär.
Freija:

Sanna Ranta Milivojevic

Roselwan

Bemerbehandling och art neuro med integrerad massage. Konsultation och handledning inom pedagogik och skola. Skapande verksamhet.
Freija:

Elisabeth Wanselius

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

Bokhandel. Aktivitetsarrangör.
Freija:

Anette Grinde

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen

Vi är en ideell förening och har en s.k året-runt-verkande-majblomma! Som stödjer barn/ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer, men endast i Norrtälje kommun. Se vidare på vår hemsida samt FB sida. Vi har verkat sedan 2013. Vi har även ett socialt företag, Resursen i Roslagen, där vi bla utför RUT-tjänster och jobbar med en liten konferensanläggning […]
Freija:

Marie Sandström

Roslagsliv AB / Mitt Roslagen

Utgivande av periodiska tidskrifter och kundtidningar samt eventuppdrag samt därmed förenlig verksamhet. Har drivit månadstidningen Roslagsliv som från och med den början av 2019 ersatts av MittRoslagen. Mitt Roslagen är en lokalproducerad gratistidning som delas ut i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Väddö. Från och med 20 mars 2019 delas den ut till samtliga fasta hushåll […]
Freija:

Wilhelmina Eriksson

Roslidens massage och friskvård

Jag arbetar som massageterapeut, Personlig tränare och gruppträningsinstruktör.Vill man komma till mig och få massage så håller jag till på NTC gymmet. Där jag även tar emot träningskunder.Jag brinner för att träna utomhus, pt träning eller CrossNature.CrossNature är funktionell gruppträning utomhus året om.Vill man ha hjälp med gravidträning eller mammaträning så har jag MammaMage utbildning.Jag […]
Freija:

Sofia Andersson

Sabelieve

Konsultverksamhet inom ekonomi, lön, personal-administration. Hälsopedagogiska tjänster, friskvård, samtal, enskilt och i grupp samt därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Marianne Sabel

Säg Omelätt AB

Jag hjälper företag och organisationer att förpacka och förtydliga sina budskap med hjälp av foto, film och texter. Produktionerna består av livesändningar, poddproduktion, införsäljningsfilmer, produktfoto, med mera. Med en lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation brinner jag för hantverkets alla faser. Från att ta fram målsättningen och planen innan produktionen till skapande av storyboard, att […]
Freija:

Stina Axelson

Saltgruvan Norrtälje/Epsomsalt

Försäljning av salt (magnesiumsulfat). Magnesium och Sulfat förekommer naturligt i jorden, men är oftast utarmat av olika orsaker. Vi behöver magnesium, när man badar absorberar huden magnesium, sulfatet driver ut toxiner. Magnesiumsulfat används till: Växter inom- och utomhus, Bad, Floating, Fotbad, Massage, Omslag.
Freija:

Kristina Sagrén

Sättra Stålmekaniska AB

Laila och Micaela – byggdetaljer i tunnplåt. Sättra Stålmekaniska AB tillverkar byggdetaljer i tunnplåt till hantverkare, plåtslagare och byggvaruhus. Bland våra produkter hittar du vindskivor, fönsterbleck, tröskelbleck, fotplåtar, nockar, brytbleck, midjeplåt, snörasskydd, ränndal, vinkelplåt mm. Cirka 150 modeller tillverkas allt som allt i verkstaden som standarddetaljer. Därutöver kan kunderna specialbeställa i andra mått och utföranden.
Freija:

Laila Korpi

Savoie

Digital marknadsföringsbyrå med inriktning på sociala medier, hjälper de företagare som känner att tiden inte riktigt räcker till. Från strategi, innehållsplanering, fotografering, film till copy och engament.
Freija:

Emma Röttorp

Service & Style

Sömnad och handskmakeri.
Freija:

Zumreta Dzonlic

Simskolor i Roslagen

Babysim och simskolor i Roslagen.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Smailerts Dotter AB

Fotografering – porträtt, retusch, redigering samt restaurering av fotografier — riktar sig till privatpersoner. Se även Virtuellan – ett varumärke under Smailerts Dotter AB
Freija:

Carina Eriksson (Nina)

Sofia Dejke Yoga

Yogaklasser
Freija:

Sofia Dejke

South End of the Lake

Retreathotell, yoga och hälsopt
Freija:

Eva Sundqvist Olmos

Spjutstenen AB

Konsultverksamhet inom forskningsadministration. Skrivbyrå.
Freija:

Kristina Glimsjö

Sportringen Norrtälje / Kullmans Lek & Sport AB

Norrtäljes mest välsorterade cykelhandlare. På Sportringen hittar du ett stort sortiment på cyklar och cykeltillbehör. Hos oss får du personlig hjälp att hitta rätt cykel för rätt ändamål.
Freija:

Anneli Kullman Eklund

STALL43

STALL43 är en ideell förening som vänder sig till barn och ungdomar med Autismspektrumtillstånd. Föreningen harfunnits i sju år. STALL43 startade på Solvalla men har sedan 2018 flyttat till en liten fin gård i Nyckelby/Lohärad. Föreningen tar emot barn och ungdomar från Norrtälje och hela Stockholms län, vi rekryterar bland annat via habiliteringen. Även gruppboenden […]
Freija:

Cecilia Skogh

Stridsby Gård

Vi bedriver kursverksamhet bl.a. jägarexamen, hyggesfritt skogsbruk och ridhelger.Från sommaren 2021 kommer vi att hyra ut loge m.m. för bröllop och större fester.Sommarbutik med inredning, mathantverk och linneprodukter.Vi är KRAV-certifierade och har i dagsläget tio kvigor som ska bli köttlådor i november.Vi söker hästarrendator till vår hästanläggning.Vi hyr ut hus via AirBnB.
Freija:

Åsa Heimer

Strömstäppan massage och friskvård

Företags massage Qi gong Spa behandlingar Massage behandlingar Skogsvandring ute pedagogik Meditation Avslappning.
Freija:

Boel Hedin

Sundsta Säteri

Sundsta Säteri är en oas av både naturnära och fartfyllda upplevelser. Låt oss anordna din konferens, svensexa eller golfhelg – vi anpassar oss efter dina önskemål och vi garanterar att du åker här ifrån med ett leende på läpparna. Konferens, Restaurang (En liten smula på landet) & Viltbod, Folkrace, Boende, Golf, Jakt, Skytte, Jägarexamen, Paintball.
Freija:

Therese Baalack

Christina Baalack

Syninge Relax

Cert. Massör/Dipl. Massageterapeut, Dipl. Ekologisk hudvårdsterapeut. Magic Pot behandling/Ekologisk ansiktsbehandling/Klassisk massage/Ekologisk pedikyr Säljer ekologiska produkter/vitalprodukter!
Freija:

Linda Andersson

Synskärpan Optik

Välkommen in till en fristående optiker, där du får ett personligt och professionellt bemötande av Legitimerad kontaktlinsoptiker och Optometritekniker. Vi erbjuder synundersökningar både för glasögon och linser, samt bågar för alla smaker.
Freija:

Anna Eriksson Burman

Tanja Dyredand Stressaav.nu

Min mission är att sprida ljus och livsglädje. Att inspirera andra till stressfri livsstil. Det gör jag genom min breda utbildning inom holistisk och själslig hälsa, samtidigt som jag bjuder på mina bästa verktyg från min egen tillfrisknad från utbrändhet och stroke. Hos mig är du alltid är i fokus oavsett du kommer på min […]
Freija:

Tanja Dyredand

Tapetserare Lotta Rinse – Stilar och Stolar

Möbeltapetserare och gardinateljé. Omklädning och renovering av stoppade möbler samt sömnad av olika typer av gardiner. Försäljning av inredningstyger.
Freija:

Lotta Rinse

Tullportsgatan 1

Roslagens skafferi & design. Presentbutiken i Norrtälje som fokuserar på de lokala företagen och produkterna i Roslagen.
Freija:

Anneli Asplund

Annika Ismarker

U2U – Connecting you to you

U2U arbetar med att stärka människor i deras kontakt med sig själva, därav namnet, U2U – Connecting You to You. Att återkoppla till sig själv är som att komma hem, inte bara fysiskt utan även mentalt och själsligt. Det är väldigt stärkande men upplevs ofta som svårt att få till. Det finns mycket som drar […]
Freija:

Solveig Andersson

Utomhus

Försäljning av kläder och fritidstillbehör.
Freija:

Maria Nordemo

Väddö Consulting AB

Utför uppdrag av alla möjliga slag. Behandlingar (Spa-terapeut), administrativa uppdrag, servering. Tidigare egen företagare i servicehandeln. Lång chefserfarenhet inom Barn-och skolförvaltning, focus på utvärdering och utveckling.
Freija:

Eva Lindén

Vatteninfo Sverige AB

Vatten och avloppskonsult, laboratorietjänster samt events om vatten
Freija:

Amelia Strömberg

Växande Närvaro

Växande Närvaro är ett livsstilsföretag med bas i socialt arbete och yoga. Denise Keyser är Socionom i botten med ledarskapskompetens. Bedriver främst grupphandledning, föreläser och tar uppdrag som syftar till att bevara och stärka hälsan i exempelvis arbetsgrupper men också i ledningsgrupper och på individnivå. Denise har ett holistiskt synsätt och jobbar med hela människan, […]
Freija:

Denise Keyser

Vedakliniken

Behandlingar inom fot-, hud- och kroppsvård. Vi är specialister på  Hudvård, Massage, Zonterapi, Medicinsk Fotvård, Ayurvediska behandlingar. I butiken hittar du bla märken såsom: Lakhsmi, Exuviance, Saponi, Maria Åkerberg mm. Hud & fotvårdsprodukter. Teer, örter. …. och mycket annat.
Freija:

Madeleine Kelter

Verifikat EVH

Redovisningskonsult med egen verksamhet sedan 2008. För aktiebolag och enskilda firmor sköter jag det som behövs inom ekonomiområdet. Bokföring, moms- och skattedeklarationer, bokslut med årsredovisning och bolagsdeklaration och för dem som önskar fakturering, löneadministration, betalningar med mera…Effektivt och flexibelt samt enkelt och personligt brukar jag försöka jobba och bete mig.Det mesta av arbetet går att […]
Freija:

Emmalill Hector

Verónicas Sköna Fotvård AB

Medicinsk fotvård
Freija:

Verónica Valdivia

Vinbaren 6808 AB

Vinbar. Här kan ni slinka in på ett glas vin eller annan dryck. Eller varför inte göra en helkväll och avnjuta en eller flera av våra goda rätter.
Freija:

Tina Adolfsson

Virtuellan

 — ett varumärke under Smailerts Dotter AB. Hjälper företag komma igång och synas onlineCoachning, utbildning, designDigital affärsutveckling
Freija:

Carina Eriksson (Nina)

Vischan och Roslagsfiskbutiken (Miss Gedin AB)

Nu finns Vischans utbud i Roslagsfiskbutiken! Vi har flyttat till Grisslehamn och erbjuder rökt och färsk fisk, samt färdiglagade havsdelikatesser. Njut av lunch , med ett glas eller beställ catering till ditt evenemang. Snart rullar foodtrucken ut!
Freija:

Sofie Burwood

Vitalkliniken Roslagen AB

Bolaget skall bedriva naprapatbehandlingar, rehab, friskvård och yoga samt uthyrning av behandlingsrum och därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Maria Leverén

VOULANG AB

Vi designar smycken i äkta 925 sterling silver & 18k guldplätering med ett noga utvalt sortiment av halvädelstenar & syntetiska stenar.Lyxig paketering med personlighet!Shoppen finns online med stort fokus på snabb & bra service. Du hittar oss på VOULANG.com
Freija:

Sara Sahlin

Alexandra Segerström

Westerbloms Spillersboda AB

Heminredning Westerbloms Spillersboda tillverkar produkter till hemmet utifrån gamla mönster från det tidigare pensionatet i Spillersboda. SkärgårdscaféInför sommaren 2020 renoverade vi pensionatets gamla matsal och startade ett skärgårdscafé och en liten butik med våra produkter.
Freija:

Annika Ismarker

Wigges Fotvård

Här får du hjälp med problemfötter, råd för egenvård eller bara en avkopplande stund. Jag, Kerstin Wigge, är Medicinsk Fotterapeut, har erfarenhet och kunskap om bl.a. diabetes-, psoriasisfötter, förhårdnader, liktorn samt hur foten påverkas vid felbelastning.
Freija:

Kerstin Wigge

XL-Bygg Pousette

Hos oss på Pousette får du alltid god service och ett vänligt bemötande. 1946 grundade Stig Pousette sågen mitt i Edsbro centrum. Vi döttrar tog över efter Stig 1985 och idag är det damerna som styr på Pousette trä. Vi säljer även allt för huset. Det vi inte har på hyllorna eller i lager skaffar […]
Freija:

Karin Pousette

YogaVis

När du går på Kundaliniyoga med Annette får du uppleva: Stärkande yogaövningar för dina muskler, inre organ, nervsystem och immunförsvar Djup avslappning till Gong för kroppens återhämtning och inre läkande Meditationer som skapar balans i ditt sinne Live mantrasång Inspirerande tips för din hälsa och välbefinnande Annette har lett yogaklasser på Atmajala i Norrtälje sedan […]
Freija:

Annette Nilsson

Z-stylisterna AB

Vi jobbar inom skönhet (Fransförlägning/Trådning/Naglar/Browlift/Lashlift/Spraytan mm.
Freija:

Zeynep Aslan

Varukorg
Rulla till toppen