Freijornas företag

Här listas Freijornas företag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenars företag och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Rådmansö Kajak och Uteliv AB

Här kan du hyra havskajaker, gå en kurs eller delta i en guidad kajak tur. 2012 introducerade vi Stand Up Paddling och bedriver idag uthyrning av SUP-brädor och kurser i hur man paddlar. Sedan 2013 ingår även webbutiken kajaksaker i verksamheten. Kajaksaker säljer kajakrelaterade prylar på nätet.
Freija:

Astrid Landgren Patterson

Rallarbackens Islandshästar

Islandshästverksamhet i mindre skala, med både avel, inackorderingar och ridning. Turridning mm med islandshästar.
Freija:

Åsa Hall Bergström

Redekon i Ua AB

Redovisningskonsult
Freija:

Riikka Saunamäki

Redovisningskonsult Anna-Lena Konradsson

Bokslut, bokföring, deklarationer för jord- och skogsbruk och rörelser.
Freija:

Anna-Lena Konradsson

Rickeby Gård

Jordbruk med djurskötsel, grön omvårdnad och pedagogisk verksamhet. Säljer produkter från det som produceras på gården; lammkött, lammskinn, garn, ägg, fläskkött, honung, mm. Tar emot ungdomar och vuxna i daglig verksamhet samt erbjuder skolbesök och undervisning inom naturbruksområdet. Konsulterande verksamhet inom häst och får. Id-kontroller och chipmärkning på häst.
Freija:

Åsa Wennerfors

Rodens Ullbruk AB

Rodens Ullbruk AB är ett nytt och modernt ullspinneri som under våren 2023 börjar lönspinna garn, framför allt av ull från närområdet Östhammar, Norrtälje samt Stockholm/Uppsala. Spinneriet finns på Campus Roslagen i Norrtälje. Vi är fyra delägare med målsättningen att Rodens Ullbruk ska vara en betydande och viktig plattform för svensk ull med spinneriet som […]
Freija:

IngMarie Ek

Annkristin Hult

Rödjares Hovslageri & Häst AB

Jag är hovslagare som gått 3 års utbildning och är godkänd av Jordbruksverket. Har även andra tjänster inom häst så som tillridning, inridning och tävla.
Freija:

Elin Rödjare

Rollin Balls

Vi serverar Fusion sushi & Fusion rolls, varma rätter med inspiration bl.a. från Japan och Sydamerika. Vi har mat för avhämtning och och man kan äta hos oss i en trevlig atmosfär.
Freija:

Sanna Ranta Milivojevic

Roselwan

Bemerbehandling och art neuro med integrerad massage. Konsultation och handledning inom pedagogik och skola. Skapande verksamhet.
Freija:

Elisabeth Wanselius

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

Bokhandel. Aktivitetsarrangör.
Freija:

Anette Grinde

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen

Vi är en ideell förening och har en s.k året-runt-verkande-majblomma! Som stödjer barn/ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer, men endast i Norrtälje kommun. Se vidare på vår hemsida samt FB sida. Vi har verkat sedan 2013. Vi har även ett socialt företag, Resursen i Roslagen, där vi bla utför RUT-tjänster och jobbar med en liten konferensanläggning […]
Freija:

Marie Sandström

Roslagsliv AB / Mitt Roslagen

Utgivande av periodiska tidskrifter och kundtidningar samt eventuppdrag samt därmed förenlig verksamhet. Har drivit månadstidningen Roslagsliv som från och med den början av 2019 ersatts av MittRoslagen. Mitt Roslagen är en lokalproducerad gratistidning som delas ut i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Väddö. Från och med 20 mars 2019 delas den ut till samtliga fasta hushåll […]
Freija:

Wilhelmina Eriksson

Roslidens massage och friskvård

Jag arbetar som massageterapeut, Personlig tränare och gruppträningsinstruktör.Vill man komma till mig och få massage så håller jag till på NTC gymmet. Där jag även tar emot träningskunder.Jag brinner för att träna utomhus, pt träning eller CrossNature.CrossNature är funktionell gruppträning utomhus året om.Vill man ha hjälp med gravidträning eller mammaträning så har jag MammaMage utbildning.Jag […]
Freija:

Sofia Andersson

Varukorg
Rulla till toppen