Freijornas företag

Här listas Freijornas företag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenars företag och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Ordhyllan

Litterär konsult, diplomerad lektör, korrekturläsare, språkgranskare samt författare.Jag lektörsläser romanmanus och skräddarsyr tjänster utifrån författarens behov inför egenutgivning eller inskickande av manus till bokförlag.Jag bearbetar och anpassar olika sorters brukstexter, som till exempel webbinnehåll, till klarspråk och ser till att de är språkligt och grammatiskt korrekta. Jag har yrkeserfarenhet från statliga myndigheter vad gäller intern […]
Freija:

Lena M Johansson

Osas ITC

Uppdragskonsult som primärt arbetar med att utveckla informations- och webblösningar.
Freija:

Osa Albinson

Östermalms Textilateljé

Östermalms Textilateljé gör allt inom inredning för hem och kontor. Gardinsömnad och möbelomklädsel. I vår Webbshop finner du tyger, tapeter och inredningsdetaljer.
Freija:

Charlotta Törner

Sofia Törner

Ewa Törner

Östermans Golv AB

Välkomna till Östermans Golv!Vi är stationerade i Hallstavik & Östhammar och gör arbeten i hela Roslagen.Läggning och försäljning av Plast, Textil och Trägolv -Markiser.Vi har även en utställningslokal på Lundåsvägen 7 i Hallstavik.
Freija:

Jeanetthe Tamp

Varukorg
Rulla till toppen