Freijagrenar

Freijagrenar är de medlemmar som inte äger eller är delägare i sitt företag, men på annat sätt kan tillföra föreningen positiv anda. Här listas deras företag.

https://freija.se/businesses/freijagrenar

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster.
Freija:

Margareta Femtvik

Blomsterlandet i Norrtälje

Blomster och trädgårdsbutik
Freija:

Therés Gillfjärd

Elton Revision AB

Revision, redovisning, skattefrågor och ekonomisk rådgivning.
Freija:

Annika Averland

Freinetskolan Mimer ek.f.

Friskola med verksamhet från förskola upp till årskurs 9. Vi har även ett skolkök som bedriver cateringverksamhet till andra skolor och förskolor. Den verksamheten bedrivs i ett dotterbolag som heter Norna Utbildning AB.
Freija:

Lotta Grahn

HR-konsult Helene Rinse

Verksam som konsult inom HR-området. Tar uppdrag som HR-chef, HR Business Partner, arbetsrättsligt stöd, support vid omorganisation, avveckling och svåra personalärenden. Se LinkedIn för ytterligare upplysningar.
Freija:

Helene Rinse

Jennys Dagspa

Skönhetssalong med inriktning på fransar och ögonbryn. Kosmetisk tatuering, fransförlängning, lashlift och browlift. Make up & styling. Utbildningar inom skönhet!
Freija:

Jenny Vesterlund

Länsförsäkringar i Roslagen

Försäkrings- och placeringsrådgivare för företagare.
Freija:

Ann-Sofi Törner

Lena Enggrön

Ratius Mässbyrå AB

Vi arbetar inom tre fokusområden varav vi är mest kända för grafisk profilering/produktion här i Norrtälje. Vi sitter i våra egna lokaler i Görla på Gösvägen 9. Hit är ni alltid välkomna. GRAFISK PROFILERINGDitt varumärke är din identitet och det är viktigt att du exponerar ditt varumärke på rätt sätt och på rätt plats. Att …

Ratius Mässbyrå AB Läs mer »

Freija:

Helena Ericsson

Varukorg
Rulla till toppen