Bli medlem i Freija

Du som är kvinna och företagare och bor/eller verkar i Roslagen:

Välkommen att utöka ditt nätverk och kom med i vår gemenskap!
Fyll först i medlemsansökan nedan och betala sedan in årsavgiften (gäller per kalenderår) till Freija genom att välja en biljett längst ned på sidan. När du fyllt i formuläret och klickat på “Sänd” så får du upp ett tack-meddelande. Du ska också få ett bekräftelsemail inom kort. Händer inte detta så maila in dina uppgifter till medlemsadmin@freija.se.

Medlemsansökan

  = obligatorisk uppgift


  Jag vill bli medlem i FreijaVi vill bli medlemmar i Freija

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Dina uppgifter publiceras på freija.se (om du inte anger annorlunda). Har du en logo eller en bild som du vill ska synas intill dina företagsuppgifter så maila den till medlemsadmin@freija.se. Vi uppskattar också om du vill skicka oss en profilbild på dig själv.


  Medlemsavgifter

  Alla som är medlemmar i Freija är Freijor men vi har delat in oss i några olika typer med olika medlemsavgifter. Freijalöv och Freijadelar betalar 150 kr per person, ”ordinarie” Freijor och Freijagrenar betalar 300 kr per person.

  Freija och Freijadel
  Medlemskap för dig som är kvinna och företagare och bor/eller verkar i Roslagen. Är ni flera Freijor i samma företag = Freijadel.

  Freijalöv
  Medlemskap för dig som är senior eller vilande medlem, dvs om du håller på att avveckla/stänga/sälja företaget men önskar kvarstå som och medlem och kan tillföra föreningen erfarenhet och positiv anda.

  Freijagren
  Medlemskap för dig som inte äger ditt företag, men deltar i ledningen av ett företag/affärsorganisation eller på annat sätt kan tillföra föreningen positiv anda.

  Varukorg
  Rulla till toppen