Om Freija

Freija – Roslagens företagarkvinnor är nätverket där du har möjlighet att träffa kvinnor som är företagare inom olika branscher. Vi träffas på olika platser och vid olika evenemang där vi inspirerar och stöttar varandra, utbyter affärsmöjligheter, tankar och idéer och självklart har kul!

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen med ett spektrum av medlemmar i alla åldrar och i olika yrkeskategorier med skiftande bakgrund. Föreningen Freija bildades 1988 och syftet var att främja och visa fram den kvinnliga företagsamhetens styrka. Det visade sig finnas många kvinnor som ville dela gemenskapen, få utbyta yrkeserfarenheter och vara med och bygga vidare på idén om Freija. Vill du veta lite mer om hur vi startade kan du göra det i vår 20-årsjubileumsfolder (pdf), eller i Freijabilaga till MittRoslagen 15 maj 2019.pdf .

Bildspel från Freijas 35-år

Freija vill skapa bättre relationer för alla företagare i nätverket!

Läs Freijas stadgar här: stadgar_Freija_rev1996-03-12

Vi träffas regelbundet

Vi planerar både mindre och större evenemang för Freijor där vi kan bjuda in intressanta föreläsare och Freijor kan presentera sina företag. Alla tänkbara ämnen får utrymme, från skatter och ekonomi till hälsa och flärd. Vi har även spontana möten som lunch och After Work dit man kan komma utan anmälan.

Vi är i olika åldrar, har olika bakgrunder och yrken, det bidrar till att vi är ett spännande nätverk som har trevligt när vi träffas.

Lämna gärna förslag till oss på info@freija.se

Vi bor och arbetar på olika håll

Roslagen är benämningen på de östra delarna av Uppland, inklusive skärgården. Idag så brukar man med Roslagen mena kommunerna Norrtälje, Östhammar, Österåker och Vaxholm. Vi som är medlemmar i Freija bor och/eller arbetar  i Roslagen, de flesta av oss (av historiska skäl) inom Norrtälje kommun, men avstånden hindrar inte våra kontakter.

Freijorna

Föreningens ändamål är att verka för kvinnors företagande i Roslagen och för deras utbyte av yrkeserfarenheter. Föreningen skall också främja kamratligt umgänge mellan företagarkvinnor verksamma och/eller bosatta i Roslagen.

Välkommen att utöka ditt nätverk och kom med i vår gemenskap. Medlem kan den bli som är kvinna och företagare och bor och/eller verkar i Roslagen.  Fyll i medlemsansökan och betala in årsavgiften (gäller per kalenderår) till Freija på bg 558-7282 eller Swish 123-389 38 80.

Medlemsavgifter

Alla som är medlemmar i Freija är Freijor men vi har delat in oss i några olika typer med olika medlemsavgifter. Freijalöv och Freijadelar betalar 150 kr per person, “ordinarie” Freijor och Freijagrenar betalar 300 kr per person.

Freija och Freijadel
Medlemskap för dig som är kvinna och företagare och bor/eller verkar i Roslagen. Är ni flera Freijor i samma företag = Freijadel.

Freijalöv
Medlemskap för dig som är senior eller vilande medlem, dvs om du håller på att avveckla/stänga/sälja företaget men önskar kvarstå som och medlem och kan tillföra föreningen erfarenhet och positiv anda.

Freijagren
Medlemskap för dig som inte äger ditt företag, men deltar i ledningen av ett företag/affärsorganisation eller på annat sätt kan tillföra föreningen positiv anda.

Bli medlem du också
Tycker du att det verkar intressant att vara medlem i Freija? Klicka på länken Bli medlem och fyll i anmälningsformuläret. Du kan också kontakta någon av oss inom Freija för att få mer information. Vi tycker det skulle vara trevligt om Freija växer med ytterligare en medlem.

Varukorg
Rulla till toppen