Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenar och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Incassator AB

Inkassotjänster för företag och privatpersoner.
Freija:

Anna Wicksell

Indoor Styling & Design

Certifierad Inredare Återförsäljare av Perfect Home Heminredning
Freija:

Pia Alm

Innerligt

Holistisk friskvård i fokus så som energiflöden, massage, yoga, terapeutisk laser och coaching.
Freija:

Mia Cedervall

InnerSpace

InnerSpace – unlimited power InnerSpace är namnet på samarbetet mellan Ulla Alvarsdotter på Beeyond och Kerstin ”Tetti” Frid på Amyris. Där erbjuder vi kurser, workshops och event i personlig andlig själslig utveckling. Helgkurserna ”Landa”, ”Lyft” och ”Flyg” är ett koncept som ger dig möjlighet till inre växande, expansion och utveckling i en inspirerande och glädjefylld …

InnerSpace Läs mer »

Freija:

Ulla Alvarsdotter

Irisro Trädgård

Vi erbjuder allt från idé, design, nyanläggning till hjälp med gott växtval, plantering, beskärning och skötsel. Små och stora projekt arbetas fram i samförstånd mellan oss och kunden för långlivade och vackra resultat och full förnöjsamhet. Ekologi och miljötänk är viktiga för oss. Vi tillhandahåller skalenliga ritningar och skötselmanualer.F-skatt och RUT-avdrag.
Freija:

Jessika Patek

Scroll to Top