Freijornas företag

Här listas Freijornas företag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenars företag och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Café Pensé och catering

Säsongscafé i Wallby trädgård samt cateringverksamhet.
Freija:

Monica Boström

Callme Vård & Hälsa AB

Företaget erbjuder konsulttjänster som sjuksköterska. Utbildning i hjärt- och lungräddning. Försäljning av hälsoprodukter inom kost och näring för främjande av förebyggande hälsa.
Freija:

Maria Johansson

Colding Konsult AB

Bokföring/Redovisning
Freija:

Marie Colding

Creative Celebrations AB

Vi som driver Creative Celebrations heter Cecilia och Sofia. Vi är två kreativa systrar som älskar att fira alla livets stunder, stora som små. Vi bor i Norrtälje båda två och älskar djur och natur. Ända sedan barnsben har vi planerat olika event och fester och gjort varje högtid till något extra. Under flera år […]
Freija:

Cecilia Bernström

Sofia Bernström

Crong Production

Vi har flyttat till Riala och har börjat med odling. Hemsida med webshop öppnas inom kort. Även musikproduktion bedrivs i bolaget.
Freija:

Bitte (Ebba) Ebbersten

Varukorg
Rulla till toppen