Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenar och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Tandläkare Lisbeth Hahr

Tandläkare
Freija:

Lisbeth Hahr

Tandläkare Malin Widerberg, Norrteljetandläkarna

Legitimerade tandläkare med stor erfarenhet av allmän-tandvård. Allmäntandvård, Laser, Tandblekning, Implantat, Anti-snark-skenor. Öppet 7-19.
Freija:

Malin Widerberg

Tanja Dyredand Stressaav.nu

Min mission är att sprida ljus och livsglädje. Att inspirera andra till stressfri livsstil. Det gör jag genom min breda utbildning inom holistisk och själslig hälsa, samtidigt som jag bjuder på mina bästa verktyg från min egen tillfrisknad från utbrändhet och stroke. Hos mig är du alltid är i fokus oavsett du kommer på min …

Tanja Dyredand Stressaav.nu Läs mer »

Freija:

Tanja Dyredand

Tapetserare Lotta Rinse – Stilar och Stolar

Möbeltapetserare och gardinateljé. Omklädning och renovering av stoppade möbler samt sömnad av olika typer av gardiner. Försäljning av inredningstyger.
Freija:

Lotta Rinse

Tårtstugan

Tårtstugan gör specialdesignade tårtor, cupcakes och macarons på beställning.
Freija:

Karin Beronius

Tullportsgatan 1

Roslagens skafferi & design. Presentbutiken i Norrtälje som fokuserar på de lokala företagen och produkterna i Roslagen.
Freija:

Anneli Asplund

Annika Ismarker

Varukorg
Rulla till toppen