Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenar och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Madebywiks

Tillverkar huvudsakligen chokladpraliner men även lite andra godsaker i choklad
Freija:

Malin Wik

MagasinSkärgård

Ett gratis magasin med reportage om skärgård från Öregrund till Oxelösund och Åland. Det kommer ut tre utgåvor varje år. Vår, sommar och vinter. Upplaga 100 000 ex per år.
Freija:

Josefin Ekberg

Magnolia Coach & Massör

Jag erbjuder klassisk massage och även coaching i livsdesign hemma hos mig eller online. Jag har min verksamhet i en del av vårt hus med egen ingång.
Freija:

Tina Matseus

Maramonti

Redovisning, löner, skatter, årsredovisningar, deklarationer
Freija:

Lotta Lennaárd

MariZon – Zonterapi & Akupunktur

Personligt anpassade (kanaliserade) behandlingar. Du får alltid det du behöver men kanske inte det du vill. Zonterapi (fot eller ansikte) Öronakupunktur Kosmetisk akupunktur Akupressur Chakrabalansering Healing
Freija:

Marita Mollgren

Massera mm. Frisk & sjukvård

Driver spa på Furusunds värdshus
Freija:

Therese Bogefors

Mattssons Lamm

På Norr Malma gård i underbara Roslagen får ni massor av härliga upplevelser i en miljö nära djur och natur. Endast en mil norr om Norrtälje. Här kan du köpa lammkött från lamm som är uppfödda hos oss på vår gård! Lammen är Ekologiskt uppfödda och KRAV-märkta. Tackor och lamm har gått på naturbeten i …

Mattssons Lamm Läs mer »

Freija:

Carina Mattsson

Mays Inredning

Textil inredning för hem och kontor.Inredningskonsultation.Syr gardiner klär om möbler och säljer inredningsdetaljer.Stort sortiment av inredningstyger.
Freija:

Charlotta Törner

Sofia Törner

Ewa Törner

Mia Lewell, foto och musik

Fotograf med bröllopsfotografering, barnfotografering och familjefotografering som huvudriktning. Arbetar även på uppdrag från företag med bl a personalporträtt och produkt- och eventfotografering. Musiker med piano och sång som huvudinstrument. Spelar och sjunger framförallt på bröllop, dop och begravningar.
Freija:

Mia Lewell

Mörby Gård

Lantbruk
Freija:

Agneta Schmiterlöw

Varukorg
Rulla till toppen