Freijornas företag

Här listas Freijornas företag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenars företag och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Barnyoga.com

Barnyoga.com erbjuder utbildningar inom Barnyoga och Tonårsyoga för privatpersoner och företag, inspirationsföreläsningar och workshops. Egna utbildningstillfällen kan arrangeras efter önskemål.
Freija:

Angelica Henriksson

Baroque Antik & Interiör

Inredningsbutiken med både gammalt och nytt.Möbler, ny inredning, vintage & antikt.Vi utför även målningsuppdrag av möbler.
Freija:

Anki Göransson

Malin Hansson

Bastubacke Hantverk & Design

Bastubacke är ett familjeföretag där vi tar fram våra egna produkter som vi själva designar och tillverkar.Materialen vi främst arbetar med är trä och järntråd i våra olika projekt, stort som smått. Genomgående i våra projekt är det viktigt för oss att leva efter mottot ” vi tager vad vi haver” när vi väljer material.Vi […]
Freija:

Moa Nyberg Saunamäki

Belle Advokatbyrå AB

Välkommen till Belle Advokatbyrå!Advokarbyrån erbjuder tjänster inom både affärsjuridik och humanjuridik.Byrån erbjuder rådgivning till företagsklienter inom bl.a. avtalsrätt, tvister och GDPR. Till privatpersoner erbjuder man rådgivning inom familjejuridik; testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, bouppteckningar m.m.Byrån har besökskontor på Tibeliusgatan 2 i Norrtälje.
Freija:

Jennifer Jankevics

Bergby Gård & Camping AB

B&B · Matservering · Café · Solljusterapi · Fest & konferensBergby Gård ligger naturskönt beläget vid Väddö kanal, ca 6 km söder om Grisslehamn. Här finns badstrand med bryggor, stort friluftsområde, och två 18-håls golfbanor inom 1 mils avstånd. Vid boende hos oss ingår en gratis biljett med Eckerö Linjen som trafikerar Grisslehamn-Åland med två […]
Freija:

Jeanetthe Tamp

Berglings Boutique Hotell

Boutique Hotellet mitt i Norrtälje. Vi är ett litet boutiquehotell och erbjuder dubbelrum samt flerbäddsrum som är inredda i en lugn och harmonisk stil, alla rum har egen dusch och wc. Vi har även ett Café som är öppet dagtid. Välkommen till Berglings Boutique Hotell Bed and Breakfast i Roslagen.
Freija:

Camilla Bergling

Bergstugan Restaurang, IMY i Norrtälje AB

Restaurang med Dagens Lunch samt festvåningsverksamhet
Freija:

Emmie Lundström

Karoline Yildirim

BH-Lena

Hos mig kan du som behöver, få hjälp med att hitta bra underkläder i rätt storlek och med en fantastisk kvalitet. Jag jobbar som oberoende återförsäljare av PXC, “Vackra under för alla stunder”. Jag kan även erbjuda dig att handla i din hemmamiljö utan stress och med professionell hjälp att få prova ut just dina “vackra under”.
Freija:

Lena Forsberg

BirchCreek Consulting AB

Konsult inom marknadsföring och kommunikation. Lång erfarenhet från IKEA. Nu stort uppdrag med Norrtälje handelsstad, därutöver konsult på IKEA och föreläsare på Stockholms Universitet, ekonomlinjen.
Freija:

Lismari Markgren

Birgitta Wanatowski KB

Redovisningstjänster.Ridlektioner, hästuppfödning och inackordering och därmed förenlig verksamhet
Freija:

Birgitta Wanatowski

Bistro Magasinet

Bistro Magasinet är en italiensk restaurang samt ett café & glassbar. Ni hittar oss i Norrtälje Hamn! Vid kajen nära Havslänken finner du en äkta italiensk restaurang. Med italienska förrätter, pastarätter och pizzor. Vi är en familjerestaurang med många års erfarenhet, vi fokuserar på äkta råvaror och helheten är viktig för oss. Hos oss ska du […]
Freija:

Nisreen Alhabbash

Blomsnes Development AB

Coachning och utbildning för ledare och grupper Jag är en Certifierad Coach med mångårig ledarefarenhet upp till VD nivå.Jag jobbar som Strategisk samtalspartner, Grupputvecklare och Utbildningsledare. I mitt CV ingår-Certifiering från ICF – International Coach Federation-Certifiering i VDs roll och ansvar-Certifiering i Styrelsearbete-Certifiering i Emotionell Intelligens
Freija:

Janicke Blomsnes

Brunells Event

Projektledare inom kategorin mässor
Freija:

Agneta Brunell

Varukorg
Rulla till toppen