Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenar och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

BalticFem

BalticFem är en politiskt oberoende organisation (en NGO) som verkar för ett jämställt samhälle och är baserad i Norrtälje, Sverige.
Freija:

Osa Albinson

Barnyoga.com

Barnyoga.com erbjuder utbildningar inom Barnyoga och Tonårsyoga för privatpersoner och företag, inspirationsföreläsningar och workshops. Egna utbildningstillfällen kan arrangeras efter önskemål.
Freija:

Angelica Henriksson

Baroque Antik & Interiör

Inredningsbutiken med både gammalt och nytt.Möbler, ny inredning, vintage & antikt.Vi utför även målningsuppdrag av möbler.
Freija:

Anki Göransson

Malin Hansson

Beeyond

Beeyond – din tanke ger kraft Känner du att du vill må bättre genom att förändra dina invanda mönster och beteenden? Komma till insikt om vem du egentligen är och kunna leva livet fullt ut? Beeyond erbjuder flera lösningar där olika redskap och verktyg flätas samman till en helhet där du kan släppa gamla mönster …

Beeyond Läs mer »

Freija:

Ulla Alvarsdotter

Berglings Boutique Hotell

Boutique Hotellet mitt i Norrtälje. Vi är ett litet boutiquehotell och erbjuder dubbelrum samt flerbäddsrum som är inredda i en lugn och harmonisk stil, alla rum har egen dusch och wc. Vi har även ett Café som är öppet dagtid. Välkommen till Berglings Boutique Hotell Bed and Breakfast i Roslagen.
Freija:

Camilla Bergling

BH-Lena

Hos mig kan du som behöver, få hjälp med att hitta bra underkläder i rätt storlek och med en fantastisk kvalitet. Jag jobbar som oberoende återförsäljare av PXC, ”Vackra under för alla stunder”. Jag kan även erbjuda dig att handla i din hemmamiljö utan stress och med professionell hjälp att få prova ut just dina ”vackra under”.
Freija:

Lena Forsberg

Birgitta Wanatowski KB

Redovisningstjänster.Ridlektioner, hästuppfödning och inackordering och därmed förenlig verksamhet
Freija:

Birgitta Wanatowski

Blomsnes Development AB

Coachning och utbildning för ledare och grupper Jag är en Certifierad Coach med mångårig ledarefarenhet upp till VD nivå.Jag jobbar som Strategisk samtalspartner, Grupputvecklare och Utbildningsledare. I mitt CV ingår-Certifiering från ICF – International Coach Federation-Certifiering i VDs roll och ansvar-Certifiering i Styrelsearbete-Certifiering i Emotionell Intelligens
Freija:

Janicke Blomsnes

Brunells Event

Projektledare inom kategorin mässor
Freija:

Agneta Brunell

Varukorg
Rulla till toppen