Freijornas företag

Här listas Freijornas företag i bokstavsordning (A-Z, dvs Å och Ä sorterar under A och Ö sorterar under O). Freijagrenars företag och Freijalöv ser du på respektive sida. Vill du veta mer om företaget, klicka på fotot av Freijan eller företagsnamnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också lista dem per bransch (filter by category).

https://freija.se/businesses

Väddö Consulting AB

Utför uppdrag av alla möjliga slag. Behandlingar (Spa-terapeut), administrativa uppdrag, servering. Tidigare egen företagare i servicehandeln. Lång chefserfarenhet inom Barn-och skolförvaltning, focus på utvärdering och utveckling.
Freija:

Eva Lindén

Vatteninfo Sverige AB

Vatten och avloppskonsult, laboratorietjänster samt events om vatten
Freija:

Amelia Strömberg

Växande Närvaro

Växande Närvaro är ett livsstilsföretag med bas i socialt arbete och yoga. Denise Keyser är Socionom i botten med ledarskapskompetens. Bedriver främst grupphandledning, föreläser och tar uppdrag som syftar till att bevara och stärka hälsan i exempelvis arbetsgrupper men också i ledningsgrupper och på individnivå. Denise har ett holistiskt synsätt och jobbar med hela människan, […]
Freija:

Denise Keyser

Vedakliniken

Behandlingar inom fot-, hud- och kroppsvård. Vi är specialister på  Hudvård, Massage, Zonterapi, Medicinsk Fotvård, Ayurvediska behandlingar. I butiken hittar du bla märken såsom: Lakhsmi, Exuviance, Saponi, Maria Åkerberg mm. Hud & fotvårdsprodukter. Teer, örter. …. och mycket annat.
Freija:

Madeleine Kelter

Verifikat EVH

Redovisningskonsult med egen verksamhet sedan 2008. För aktiebolag och enskilda firmor sköter jag det som behövs inom ekonomiområdet. Bokföring, moms- och skattedeklarationer, bokslut med årsredovisning och bolagsdeklaration och för dem som önskar fakturering, löneadministration, betalningar med mera…Effektivt och flexibelt samt enkelt och personligt brukar jag försöka jobba och bete mig.Det mesta av arbetet går att […]
Freija:

Emmalill Hector

Verónicas Sköna Fotvård AB

Medicinsk fotvård
Freija:

Verónica Valdivia

Vinbaren 6808 AB

Vinbar. Här kan ni slinka in på ett glas vin eller annan dryck. Eller varför inte göra en helkväll och avnjuta en eller flera av våra goda rätter.
Freija:

Tina Adolfsson

Virtuellan

 — ett varumärke under Smailerts Dotter AB. Hjälper företag komma igång och synas onlineCoachning, utbildning, designDigital affärsutveckling
Freija:

Carina Eriksson (Nina)

Vischan och Roslagsfiskbutiken (Miss Gedin AB)

Nu finns Vischans utbud i Roslagsfiskbutiken! Vi har flyttat till Grisslehamn och erbjuder rökt och färsk fisk, samt färdiglagade havsdelikatesser. Njut av lunch , med ett glas eller beställ catering till ditt evenemang. Snart rullar foodtrucken ut!
Freija:

Sofie Burwood

Vitalkliniken Roslagen AB

Bolaget skall bedriva naprapatbehandlingar, rehab, friskvård och yoga samt uthyrning av behandlingsrum och därmed förenlig verksamhet.
Freija:

Maria Leverén

VOULANG AB

Vi designar smycken i äkta 925 sterling silver & 18k guldplätering med ett noga utvalt sortiment av halvädelstenar & syntetiska stenar.Lyxig paketering med personlighet!Shoppen finns online med stort fokus på snabb & bra service. Du hittar oss på VOULANG.com
Freija:

Sara Sahlin

Alexandra Segerström

Varukorg
Rulla till toppen