Norrtälje Lymfmassör

Jag är tillbaka i Norrtälje med hälsosamma kroppsbehandlingar. Lymfmassage, Klassisk Massage och inom kort hälsoanalyser.
Jag har arbetat med kroppsbehandlingar, hälsa & näring sedan 2014. Jag har drivit ett hälsocenter och är utbildad massör och lymfmassör på Axelsons Institut, näringsterapeut och hårmineralanalysterapeut.

“Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymtom. Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter ut ur kroppen. De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet. Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktigt för dig som har fått lymfnoder bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling: har någon typ av ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom.”

Medlemskapsnivå: Freija

Bransch(er): Hälsa och friskvårdMassage

Norrtälje Lymfmassör

Kyrkogatan 1 (Studio Karma)
Norrtälje, 761 30 

Get Directions076-230 15 35

Postadress

Skärgårdens Hälsocenter AB
Näskubbsvägen 36
Björkö, 764 53 

Get DirectionsFreija:

Anne-Marie Eriksén

Tillbaka till listan med Freijaföretag

Varukorg
Rulla till toppen