Massage

Annelis Massage o Yoga

Jag arbetar som massör och har min verksamhet i nybyggd lokal 3 km utanför Hallstavik. Mitt främsta mål är att få kunderna att må bra och att de ska trivas hos mig och känna sig trygga. I behandlingen använder jag det som passar bäst för kunden såsom spänningsbehandling, laser, koppning, varma stenar. Har även en andullationsbädd med vibration och infraröd värme som jobbar på lymfsystemet, blodcirkulationen och ger både fysisk och mental avslappning. 

Jag är även MediYoga terapeut och håller yogaklasser och även enskild yoga. Även utbildad i kristallhealing och chakrabalansering. Varmt välkomna!

  • Website
  • Facebook
  • Website

Bransch(er): FriskvårdMassageYoga

Tags: friskvårdMassageyoga

Annelis Massage o Yoga

Kristinelundsstigen 27
Hallstavik, 763 91 

Website

070-7466597

Freija:

Anneli Blom

Annelis Massage o Yoga Läs mer »

Livsauran

Jag arbetar med friskvård i helhetsperspektiv. Jag är sjuksköterska sen många år, och utbildade mig till massageterapeut i klassisk massage för 22 år sedan. Arbetar med Traditionell kinesisk medicin sen 2011 där kroppakupunktur, Kinesisk TuiNa massage, öronakupunktur, koppning mm ingår. Jag har kurser i Medicinsk Qigong vår och höst. Jag jobbar med att återskapa självläkning i kroppen med kost och örter och akupunktur.

  • Facebook
  • Instagram
  • Website

Bransch(er): AkupunkturHälsa och friskvårdMassage

Tags: AkupunkturHälsa och friskvårdMassage

Livsauran

Lilla Brogatan 8 B
Norrtälje, 761 30 

Website

0739109640

Freija:

Agneta Hammarberg

Livsauran Läs mer »

Natural Help

Natural Help inspirerar och hjälper människor att göra skillnad i livet, med hälsa, ekonomi och personlig utveckling. Jag arbetar som oberoende återförsäljare av hälsoföretaget Forever Livings produkter där de flesta är baserade på naturligt odlad Aloe vera. I arbetet ingår försäljning, visningar, rådgivning inom hälsa, skönhet och träning, rekrytering och att leda team. 

Direkthandelsbranschen är rolig och utmanande och Forever ger alla en möjlighet att nå ut till stora delar av världen tillsammans med entusiasmerande, målinriktade och karismatiska människor. Att hjälpa andra att må bra och nå sina mål med frihet, kunskap och glädje, det brinner jag för.

  • Website

Bransch(er): Hälsa och friskvårdHälsokostMassage

Tags: Hälsa och friskvårdHälsokostMassage

Natural Help

Söderbybacken 11
Rimbo, 762 91 

Website

070-263 68 15

Natural Help, sommaradress

Långören 10
Väddö, 764 92 

Freija:

Annelie Alegren

Natural Help Läs mer »

Norrtälje Lymfmassör

Jag är tillbaka i Norrtälje med hälsosamma kroppsbehandlingar. Lymfmassage, Klassisk Massage och inom kort hälsoanalyser.
Jag har arbetat med kroppsbehandlingar, hälsa & näring sedan 2014. Jag har drivit ett hälsocenter och är utbildad massör och lymfmassör på Axelsons Institut, näringsterapeut och hårmineralanalysterapeut.

“Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymtom. Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter ut ur kroppen. De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet. Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktigt för dig som har fått lymfnoder bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling: har någon typ av ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom.”

Bransch(er): Hälsa och friskvårdMassage

Tags: HälsaLymfmassage

Norrtälje Lymfmassör

Kyrkogatan 1 (Studio Karma)
Norrtälje, 761 30 

076-230 15 35

Postadress

Skärgårdens Hälsocenter AB
Näskubbsvägen 36
Björkö, 764 53 

Freija:

Anne-Marie Eriksén

Norrtälje Lymfmassör Läs mer »

Varukorg
Rulla till toppen