Businesses

Företag och organisationer

Life Balance Coach

Hej, det är jag som är Gisela, jag är fru, mamma, matte och ICF diplomerad coach och ditt stöd längs din väg i livet privat och/eller på jobbet.
Med mig hittar du din inre styrka som jag vet att DU har.
Min affärsidé är att hjälpa individer och företag att utvecklas för att skapa vinster och hållbarhet.
Självledarskap och inre styrka – Du har det. Vi hjälps åt att lägga upp en plan.

Creative Celebrations AB

Vi som driver Creative Celebrations heter Cecilia och Sofia Bernström. Vi är två kreativa systrar som älskar att fira alla livets stunder, stora som små. Vi bor i Roslagen båda två och älskar djur och natur. Ända sedan barnsben har vi planerat olika event, fester och gjort varje högtid till något extra.
Med en bakgrund i projektledning och flera stora evenemang i vår portfolio vill vi nu hjälpa er att fira allt det vackra i livet, och skapa upplevelser som får er att känna er speciella.

Vi skapar unika och personliga event som firar livets alla stunder. Vi jobbar både med privatpersoner och företag.

Företag,
Vi erbjuder en paketlösning för företag där vi koordinerar och sköter all planering och bokning av företagsevent, som konferens, kick off, julbord, sommarfest, jubileum och avtackning. Paketet anpassas efter er som företag och den lösning som passar er bäst.
När ni bokar ert paket anger ni vilka event ni vill att vi planerar åt er, efter det behöver ni inte tänka mer på det.Vi kommer i god tid med förslag på datum, sätter igång planeringen av ert event, sköter all kontakt med nödvändiga leverantörer, samt samlar in informationen från er och förmedlar vidare till dessa leverantörer.
När vi bokar event har vi alltid hållbarhet i fokus och samarbetar med flera lokala aktörer.
Utöver paketlösningen finns ett antal tilläggstjänster att välja bland, som exempelvis att vi ordnar en AW, kör ut fredagsfrukost eller dekorerar ert kontor för olika högtider

Privatpersoner,
Vi hjälper dig som privatperson att planera event som babyshower, dop, möhippa/svensexa, födelsedagsfest, frieri och examen.
Vår filosofi är att allt i livet ska firas och därför erbjuder vi planeringshjälp vid både större och mindre event. Allt ifrån en stor 50-års fest till en picknick för två för att fira en årsdag. Vi hjälper dig att fira allt det som du anser är värt att fira! Vi har tre eventpaket som erbjuder olika nivåer av planeringshjälp

Mahjha consulting AB

Jag kommer att erbjuda tjänsten som brandskyddsansvarig. Jag upplever att många vill ha ett bra brandskydd men har inte tid att sätta sig in i det då företagets core business tar all tid (som sig bör). Jag ser till att alla dokument som krävs för systematiskt brandskyddsarbete kommer på plats, att personalen får rätt utbildning, att de övar på utrymning och att alla brandskyddskontroller görs.

Jacx of Sweden

Agentur i mode. Utesäljare för följande modemärken Jacett, New Odd Things, Impress, Soulful Fashion.

Utomhus

Försäljning av kläder och fritidstillbehör.

Varukorg
Rulla till toppen