Freijabilaga till MittRoslagen 15 maj med “photo shoot” 28 april

Glädjande nog så var det tillräckligt många Freijor som nappade på förslaget att annonsera i en 12-sidig Freijabilaga till MittRoslagen och den kommer att ges ut den 15 maj som planerat.

Kom på fotografering

Planen är att framsidan på bilagan ska vara ett stort gruppfoto på all de Freijor som har möjlighet att komma på en fotografering söndag 28/4, samling i Norrtälje hamn kl 17.00, med hopp om att det inte är snöstorm eller spöregnar.  Vi hoppas verkligen att alla Freijor som har möjlighet kommer! För att vi ska kunna arrangera bästa fotot och veta hur många som kommer så vill vi gärna att du anmäler dig här på hemsidan.

Ev. frågor besvaras av Freijas annonsgrupp, via Margaretha Lindbäck, 070-6216004

Uppdatera och länka

För att göra det mesta möjliga av det intresse för Freija och våra medlemmar som vi räknar med väcks när Freijabilagan delas ut i Norrtälje kommun så kommer här några tips/önskemål/möjligheter :

  • Kontrollera din medlemsprofilfreija.se och maila uppdateringar till medlemsadmin@freija.se
  • Uppdatera din hemsida, sociala medier etc. Använd Freijas logga för att visa att du är medlem och länka till Freijas hemsida freija.se. Loggan kan hämtas hem på sidan freija.se/om-freija/logo/ som du hittar i menyn under Om Freija.
  • Meddela info@freija.se om du vill ha vår dekal/klistermärke att sätta upp i din butik/lokal för att visa att du är medlem i Freija.
Varukorg
Rulla till toppen