Freijaföretag

Här listas alla Freijaföretag i bokstavsordning. Vill du veta mer om företaget, klicka på namnet. Mycket nöje! Våra medlemmar är allt från advokater och redovisningskonsulter till restauratörer, butiksinnehavare och lantbrukare. Du kan också söka dem i vårt Branschregister.

A&O Human Resources AB

A&O Human Resources AB. Konsult inom Human Resources, det innebär att jag stöttar dig som chef och/eller egenföretagare som har medarbetare eller tänker anställa. Du får stöd i alla frågor kring personal, organisation, anställning och avslut av anställning, lönefrågor, fackliga och kollektivavtalsfrågor, arbetsmiljö etc. Jag bistår dig med vilka rättigheter, skyldigheter du har och ger […]

Freija:

Anna Lundberg

AB R.R Nittio

Redovisning

Freija:

Monica Fröling

Adamsberg Buffé

Vår stora specialitet är matbufféer. Andra specialiteter är bakverk, tårtor och pajer. Vi har även porslinsuthyrning och kylda leveranser.

Freija:

Elisabeth Ericson

Advantage Roslagen AB

Förmedling av tjänster till bemanningsbranschen. Kvalitetssäkring, innebärande certifiering av t ex ISO-standard eller Livsmedelscertifieringar. Företagsorganisation på konsultbasis. Utbildning och event samt försäljning inom dagligvarubranschen. Partner GOveteran Roslagen

Freija:

Eva Gustafsson

Advokat Elisabeth Sandström

Familje- och arvsrätt. Målsägandebiträde. Brottmål. Tvistemål.

Freija:

Elisabeth Sandström

Advokatfirman Ann-Christin Danielsson

Advokatverksamhet

Advokatfirman Anna-Karin Sörman AB

Advokatfirma

Freija:

Anna-Karin Sörman

Agnolia

Kommer att föda upp ankor från sommaren 2016. Svensk gul anka är en hotad art, som jag vill värna om. Ska stängsla in ordentligt så inte rovdjuren i närheten får smak på ankkött. Gårdsförsäljning vid Vätösund. Gott kött, fin buljong, fina stora ägg. Eventuellt också catering och färdiglagade rätter. även biprodukter som dun, kuddar så […]

Freija:

Lisbeth Schoultz Kaplar

Akeba AB

Möbler, inredningsdetaljer, inredningshjälp, färgsättning och styling. Hela sortimentet är noggrant genomtänkt, håller hög kvalitet och är i många stycken personligt och originellt.  Läckert designade möbler och inredningsdetaljer, genomgående i naturmaterial. Gärna svenskt så mycket som det är möjligt. Vi jobbar både med kända och helt okända leverantörer . En härlig mix. Vill du ha det […]

Freija:

Johanna Burell

Andasto

Karin Sahlin musiker, kantor och körledare. Diplomerad psykosyntesterapeut Att gå i samtalsterapi kan innebära att du får mer kontakt med dig själv. Jag lyssnar, speglar och ställer frågor som fördjupar.Tillsammans hittar vi mönster, både bra och mindre bra. Vi utforskar vad som inte längre gagnar dig och skapar utrymme för något nytt för att du […]

Freija:

Karin Sahlin

Anderssons Archipelago AB

Båttransporter. Konsulttjänster speciellt inom kompetensutveckling, företagsutveckling och organisation.

Freija:

Anngret Andersson

Anjous Kapellmakeri

Lagar båtkapell, kapellrutor & blixtlås mm…

Freija:

Therese Anjou

Anneli Blom

Massage, Laser, MediYoga. Försäljning av hälsoprodukter.

Freija:

Anneli Blom

Annette Nilsson

Kundaliniyoga och Kundaliniyogaterapi

Freija:

Annette Nilsson

Arkitektkopia (Roslagens Kopiering och Print AB)

Vi trycker på smått och stort Visitkort, foldrar, kuvert, affischer, banderoller, fasadskyltar Profilprodukter så som godis, pennor mm

Freija:

Åsa Koppe

ARKO Arell-Korpi AB / Kapell.nu

Vi syr och reparerar kapell.

Freija:

Laila Korpi

Åsa på Lilla Ekeby, Lilla Ekeby Naturhälsogård

Upplevelser, kurser och föreläsningar om natur, hälsa och livsstil. Stresshantering, sinnliga naturupplevelser, mindfulness, mindfulness i naturen, kostrådgivning individuellt och i grupp samt tovning.

Freija:

Åsa Nord

Ateljé Brodera Med Mera

Profilering/maskinbrodyr. Låt Ateljé Brodera Medmera hjälpa till att profilera ditt företag, din klubb eller förening, eller dig själv!

Freija:

Annette Bogefors-Roos

Åtellet

Hotell, Konferens och Restaurang.

Freija:

Susanna Fagerström

ATMAJALA Café-Yoga-SUP

Atmajala är samlingsplatsen som rymmer både Cafe, Yoga & SUP! Atmajala Café  erbjuder kaffe, fika och lättare vegetariska och vegan luncher i en behaglig miljö i centrala Norrtälje. Njut din mat dryck till ljudet av den porlande ån. Vi strävar även efter att ha gluten och mjölkfria alternativ till dig som önskar eller behöver det. Vi har […]

Freija:

Denise Keyser

Auktoriserad redovisningskonsult BF Bok

Auktoriserad redovisningskonsult

Freija:

Birgitta Björling

Auktoriserad translator Carina Fredlund

Facköversättare från italienska och engelska till svenska sedan 20 år tillbaka, specialiserad på ekonomiska och juridiska texter – finansiella rapporter, avtal, marknadsföringsmaterial och mycket annat..

Freija:

Carina Fredlund

AWAkening power

Sjuksköterska Samtalscoach Energi/hypnos terapeut Klinisk hypnosterapeut

Freija:

Åsa Nilsson

BH-Lena

Hos mig kan du som behöver, få hjälp med att hitta bra underkläder i rätt storlek och med en fantastisk kvalitet. Jag jobbar som oberoende återförsäljare av PXC, ”Vackra under för alla stunder”. Jag kan även erbjuda dig att handla i din hemmamiljö utan stress och med professionell hjälp att få prova ut just dina ”vackra under”.

Freija:

Lena Forsberg

Birgitta Wanatowski KB

Redovisningstjänster. Ridlektioner, hästuppfödning och inackordering och därmed förenlig verksamhet

Freija:

Birgitta Wanatowski

Blidholm Trading AB

Försäljning av profilprodukter och textilier med reklamtryck eller brodyr för företag. Egen design och tillverkning av sportväskor, ryggsäckar, necessärer mm. Vi hjälper företag att vårda, förvalta och marknadsföra sina varumärken med högkvalitativa reklamprodukter.

Freija:

Catherine Blidholm

By Eneroth

Designar, producerar och driver herrklädsmärket By Eneroth

Freija:

Anna Eneroth

CAME Redovisningskonsult

Redovisningskonsult. Bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, redovisning moms, skatterådgivning mm.

Freija:

Annika Söderstedt

Cikada Redovisning AB

Bolaget säljer tjänster inom företagsekonomisk redovisning och bokslut samt bedriver försäljning av idé, design och sömnad av konfektion.

Freija:

Charlotte Olausson

Claras hemmakrog/Claras mat och event

Claras hemmakrog är en unik liten restaurang med ett stort hjärta, i byn Torvalla. Där gästerna välkomnas hem till kocken för en genuin smakupplevelse med familjär känsla.

Freija:

Clara Häggqvist

Country House

På Country House hittar du möbler och inredningsdetaljer formgivna av Sveriges och Europas främsta formgivare, samt kläder från brittiska Barbour. Jag erbjuder hjälp med inredning, såväl med detaljer, enskilda rum eller totallösningar som möblering, färgsättning, tavelhängning eller belysningslösningar till privata hem eller offentlig miljö.

Freija:

Merike Ronéus

Creocrux

Creocrux Grafisk formgivning och illustrationer ritade för hand. Logotyper, design av broschyrer, flygblad, visitkort, material till sociala media. Webbutik med försäljning av egen design. Korrekturläsning (mest bokmanus åt Bonnier Fakta och texter för webb och företagsmaterial). Släktforskning på uppdrag samt formgivning av personliga släktträd för inramning.  

Freija:

Ingela Wilhelmsson

Din Konsult i Roslagen AB

Bedriver byggnadsverksamhet, konsultation inom bygg och design, event med vin, mat och resor, konsult-och utbildningsverksamhet inom ledarskapsfrågor, import och försäljning av alkoholhaltiga drycker och viner, personaluthyrning inom äldreomsorg, hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Freija:

Inga-Lill Andersson

Dogger AB

Vi har det du behöver för en lyckad dag på sjön. Välsorterad marinbutik med sportfiske och båttillbehör. Besök oss gärna i webbutiken www.dogger.se!

Freija:

Isabella Westring

Dolores Deli

Deli med försäljning av delikatesser samt smörgåsar, sallader m.m.

Freija:

Dolores Sjödin

Dotra AB

Vi är ett företag som hjälper dig att hjälpa dig själv. Personligt växande genom personlig utveckling arbetar med allt från föreläsningar, kurser, ledarskaps frågor såsom bygga starka lag, ledarskapscoachning och individuell coachning Vi vänder oss till alla som söker inspiration för att bli motiverad och medveten i att ta nästa steg både inom sitt yrke […]

Freija:

Veronica Brishagen

Ecologica Care

Fastighetsskötsel Uppdragskonsult Uthyrning

Freija:

Ewa Sellin

Ekonomi & Redovisningstjänst

Arbetar med bokföring, bokslut, deklarationer, skatterådgivning mm.

Freija:

Yvonne Lindroos-Andersson

Ekonomiservice AB

Bokföring, bokslut och deklarationer för alla företagsformer samt ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar. Auktoriserade redovisningskonsulter.

Freija:

Monika Fritsche Karlsson

Elina, frisör & make up artist

Inriktar mig på bröllop, morgongåvor, bara bli extra vacker och sist men inte minst, ta hand om familjens frisyrer här i Norrtälje med omnejd.

Freija:

Elina Holmström

Elmsta Färg & Järnhandel AB

Färg och järnhandel. Bolist, Nordsjö Idé och Design, Färg & Tapeter, Cement, Betong, VVS, Verktyg, Stegar, Husgeråd Utställning med kaminer, gräsklippare, golv, bastu, badrum Serviceverkstad-Trädgårdsmaskiner

Freija:

Ulrika Hilmersson

Elton Revision AB

Revision, redovisning, skattefrågor och ekonomisk rådgivning.

Freija:

Annika Averland

EnFi Konsult AB

EnFi Konsult är ett konsultföretag verksamt inom telefoni med applikationsutbildning som specialområde samt kontorsassistans.

Freija:

Fia Enholm-Lindström

Entréporten Design AB

Butik med inredning, möbler och presenter

Freija:

Susanne Tagesson

Estuna Redovisningsbyrå

Utför bokföring, löner och deklarationer etc.

Freija:

Anna-Karin Alfredsson

Eva Thorell

Psykoterapi/familjerådgivning med par och enskilda, handledning, utbildning

Freija:

Eva Thorell

Exotic PetMed Consulting

Veterinär. Konsultering för veterinärer i hela Sverige angående frågor om exotiska djur.

Freija:

Barbara Köchli

face.itt gunnel gehlert

Restylanebehandlingar.

Freija:

Gunnel Gehlert

Fastigenta AB, Norrtelje Nygammalt

Fastighets- samt auktionsverksamhet.

Freija:

Eva Wilén Olsson

Freinetskolan Mimer ek.f.

Friskola med verksamhet från förskola upp till årskurs 9. Vi har även ett skolkök som bedriver cateringverksamhet till andra skolor och förskolor. Den verksamheten bedrivs i ett dotterbolag som heter Norna Utbildning AB.

Freija:

Lotta Grahn

Fritidsbyn Kapellskäret AB

Fritidsbyn Kapellskäret ligger vackert beläget i Riddersholms naturreservat. Här kan du bo på vårt vandrarhem där vi också har grupp- och konferenspaket. På vår intilliggande campingplats finns stugor, campingtomter, tältplats och ställplatser för husbil. I Södersundets småbåtshamn finns säsongs- och gästplatser.

Freija:

Lotta Unosson

Fru Strid

Frustrid.se Jag broderar fritt och håller kurser samt driver ett litet sommargalleri på Väddö. Man kan boka en kurs eller om man vill ställa ut på min hemsida . Läs mer om min kompetens på min hemsida. Har lång erfarenhet av textilt uttryck i olika tekniker. Har haft utställningar över hela världen men gjorde en […]

Freija:

Kicki Jonsson

Furusunds Värdshus

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne. […]

Freija:

Malin Jönsson

GESON MÄKLARE AB

FASTIGHETSFÖRMEDLING GESON MÄKLARE AB är ett privatägt familjeföretag med lång erfarenhet av fastighetsaffärer. Vi förmedlar villor, gårdar, fritidshus, bostadsrätter, närings-, jord- och skogsfastigheter samt tomter. Inga geografiska gränser. Vårt normala arbetsområde sträcker sig från Stockholm i söder till Öregrund i norr. Ibland även i andra delar av Sverige. Norrtälje kommun är vårt huvudområde.

Freija:

Johanna Karlsson

Grannköket Catering AB

Catering, restaurang, cafe, konferens, event, hyrgods, personalrekrytering.  Mat till alla tillfällen!  Att planera fest, bröllop, dop, eller andra tillställningar kräver sin tid. Liksom matlagning. Låt oss leverera din festmat och du själv kan komma utvilad och njuta av festen! Vi finns utanför Norrtälje och kan leverera till Norrtälje, Rimbo, Hallstavik med omnejd och norra Stockholm. […]

Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Granström kommunikation

Möten med människor i utveckling! Vill du tillsammans med dina medarbete skapa ett effektivt, konkurrenskraftigt och lönsamt företag genom företagets värdegrund och medarbetarnas engagemang och motivation? Vi arbetar med strategi- och kommunikation, ledarskapsfrågor, och förändringsarbete. Vi arrangerar möten och event, tar olika slags uppdrag och coachar chefer och medarbetare till ett värdegrundande självledarskap. Med över […]

Freija:

Susann M Granström

Guldsmederna Karin & Sören

Nytillverkning, omarbetning av guldsmycken, ädelstenar. Vi är en levande Ateljé där du får direktkontakt med oss smeder! Vi tillverkar och reparerar dina smycken, smider din vigselring och omarbetar ditt guld till ett personligt smycke. Varmt välkommen in och njut av våra vackra smycken i butiken på Posthusgatan. Välkommen in i butiken Karin, Sören, Anna och […]

Freija:

Karin Carlander

Hagsta Gård

VA-konsult.

Freija:

Eva Lundqvist

Hallstaviks Järnhandel AB, Skäret

Järn, sport och fritid, kläder, skor, färg, smink, hund- och kattillbehör.

Freija:

Carina Lundberg

Hälsokraft

LEV VäL! Hälsa handlar om kropp och själ i balans. Om mat och motion, avkoppling och återkoppling. Vi vill hjälpa dig ta ett steg i rätt riktning. Naturligt, giftfritt och hela människan. Hälsoanalyser, Hårmineralanalyser, DNA-analyser. Kosttillskott, Hälsokost, Ekologiska dagligvaror, Ekologiska hud och hårvårdsprodukter. Eko-Frisör – naturlig hårfärgning, indisk skalpmassage, klipp dam, herr och barn, Eko-hudvårdsterapeut […]

Freija:

Anne-Marie Eriksén

Händel Jord och Skogsföretag

Jord och Skogsföretag. Medicinsk laserbehandling (mot smärta, inflammationer m.m.) massage, fibromassage.

Freija:

Barbro Händel

Helen Sandberg Redovisningsbyrå AB

Redovisningsbyrå.

Freija:

Helen Sandberg

Hjärtkraft

Stressad, spänd, ont eller ur balans? Välkommen till Kristin på Hjärtkraft som arbetat med kropp & själ sedan 1990. Här kan du ta behandlingar i Rosenmetoden och Regndroppsmassage samt gå i Sorgbearbetning. Dessutom ger och undervisar Kristin i Meditativ fot, hand och huvudmassage och Soul Body Fusion. Återförsäljare av biofotonprodukter från tyska Licht des Lebens. […]

Freija:

Kristin Bomanson

Incassator AB

Inkassotjänster för företag och privatpersoner.

Freija:

Anna Wicksell

Indoor Styling & Design

Certifierad Inredare Återförsäljare av Perfect Home Heminredning

Freija:

Pia Alm

Irisro Trädgård

Vi erbjuder allt från idé, design, nyanläggning till hjälp med gott växtval, plantering, beskärning och skötsel. Små och stora projekt arbetas fram i samförstånd mellan oss och kunden för långlivade och vackra resultat och full förnöjsamhet. Ekologi och miljötänk är viktiga för oss. Vi tillhandahåller skalenliga ritningar och skötselmanualer. F-skatt och RUT-avdrag.

Freija:

Jessika Patek

J & W Ekonomi SW AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Redovisning, årsbokslut, deklarationer samt ekonomisk rådgivning.

Freija:

Susanne Wahlgren

J&W Ekonomi KJ AB

Redovisning, årsbokslut och deklarationer. Vårt kontor är beläget i Centrala Norrtälje men vi arbetar även på plats hos våra kunder. Vi arbetar enligt Reko, Svensk standard för redovisningstjänster.

Freija:

Karin Jansson

Janssons Tobak

Tobaksaffär. ATG. Svenska Spel. Presentartiklar. Tidningar.

Freija:

Maria Jansson

Jennys Dagspa

Välkommen att besöka JENNY’S DAGSPA,  ett nytt skönhetscenter i Norrtälje stadskärna!  Ekologisk hudvård & make up. Behandlingar: Ansiktsbehandlingar,  massage, frans o brynbehandlingar, trådning, fransförlängning, hårextentions, make up. Varma hälsningar! Jenny, Therese, Jennifer, Annica, Kim, Signhild och Anna!  

Freija:

Jenny Westerlund

Jersö Gård

Uthyrning av stugor, bostäder och lagerlokaler för längre och kortare tid. Lantbruk. Kräftfiske och kräftskiva för företag och privatpersoner samt företagsevent med olika teman.

Freija:

Lena Lindström

JILE-Konsult

Process- och projektledning, affärsutveckling, rådgivning och utbildning. Längre och kortare uppdrag. Specialitet samverkan och nätverkande.

Freija:

Lena Norrman

JKN Consulting

Konsult inom marknadsföring och affärsutveckling samt projektledning. Behöver du hjälp med att marknadsföra dig? Jag hjälper dig med allt ifrån att skapa en genomtänkt hemsida och ta fram enklare kommunikationsmaterial, till att sätta ramarna för hur du kommunicerar med dina kunder genom att skapa en strategisk varumärkesplattform och planera din kommunikation, med utgångspunkt i just din affärsidé och dina […]

Freija:

Jenny Närfors

Kapellagning i Norrort och Horse & Hound

Jag bedriver sedan några år tillbaka ett företag med två inriktningar inom textil sömnad. Kapellagning i Norrort är inriktat på båtkapell, dyntillverkning, industriell sömnad och textil inredning. Horse & Hound är inriktat på tvätt och lagning av hästtäcken, brodyr och secondhand av hästartiklar.

Kerstin Samsoie Inredning AB

Inreder privata hem och offentliga miljöer. Konsult, färgsättning, möbleringsförslag, försäljning möbler, tyger. Sömnad, omklädsel mm

Freija:

Kerstin Samsioe

Kim Kultur & Nöje AB

Arrangör/Musik.  Att arrangera musik i olika former och ge människor möjlighet att, som publik; uppleva musiken direkt,  ta del av samspelet mellan musiker, känna energin mellan musiker och publik är en helhetsupplevelse som ger och förmedlar så mycket mer!

Freija:

Kim Alge Pennström

Kraftkällan i Hallstavik

Jag är massageterapeut och hudvårdsterapeut . Ger massagebehandlingar och hudvårdsbehandlingar. Även nagelvård och lackning av naglar med CND Shellac.

Freija:

Ann-Christin Sundell

Kröns Trädgård

Tillsammans med min man Gösta driver jag Kröns Trädgård på Väddö.Vi har allt en traditionell handelsträdgård kan erbjuda, från snittblommor till stora träd, jord, gödsel, krukor m.m. Vi har egen odling på sommarblommor, grönsaksplantor och vissa perenner. Trädgårdstjänster – Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten […]

Freija:

Helena Krön

Kustnära Stugor

Vi hjälper fastighetsägare i Roslagen att hyra ut sina stugor och hus genom vår stugförmedling

Freija:

Elin Ross

La Livsauran

Jag arbetar med friskvård i helhetsperspektiv. Jag är sjuksköterska sen många år, utbildad massör 16 år sedan och arbetar med kinesisk medicin sen 2011 där kropp /öron akupunktur , massage mm ingår. Jag har flyttat min verksamhet till Norrtälje i februari 2015 och håller på att bygga upp min verksamhet här. Har arbetat 11 år […]

Freija:

Agneta Hammarberg

LAREKO Redovisningskonsult

Redovisningskonsult: bokföring, bokslut, deklarationer för mindre företag (ej AB/HB) och privatpersoner.

Freija:

Louise Angleryd

Liboca friskvård

Forever Business Owner, Manager och Teamledare inom Forever Living Products. Försäljning av produkter inom hälsa, friskvård, kroppsvård, hudvård och skönhet, baserade på ekologisk färskpressad Aloe Vera. Anordnar tematräffar med prova – på aktiviteter som t.ex. hudvård, träning, hälsa, make up,mm.  Vill du få ett rikare liv med bättre hälsa, bättre livskvalitet och bättre ekonomi? Jag rekryterar och utbildar […]

Freija:

Catharina Hansen-Lidholm

Lindek / Lind Ekonomi i Norrtälje AB

Auktoriserad redovisningskonsult. Vi är den personliga redovisningsbyrån med lång erfarenhet och goda kunskaper. Vi använder den senaste tekniken som verktyg för att kunna ge en så bra och snabb hjälp som möjligt till Er och Ert företag. Vi finns sedan 1993 i kontorshuset Faktoriet på Faktorigatan 6 i Norrtälje. 

Freija:

Monica Lind

LinneasLada.se

Välkommen hem till Linneas säsongsbutik. Här finner du lite av allt som jag själv använder och tycker om. Tanken är att dela med mig av min känsla genom att visa och väcka kreativiteten i dig. Här finns det du söker, till dig, till ditt hem och din trädgård. Valet av miljöer och färger i butiken […]

Freija:

Elin Linnea Pettersson

Lisa Brown Yoga

Kan du andas kan du yoga! Med sin livserfarenhet, sin energi och sin humor delar Lisa friskt med sig av yogan. “Om de jag yogar med får med sig en härlig känsla av ny energi både i kropp och i knopp – då har jag nått fram!” säger Lisa med ett leende. ”Viryayogan ger mig […]

Freija:

Lisa Brown

Livsfokus, Bäckström Group KB

Naturhälsa, personlig utveckling.

Freija:

Karin Bäckström

Ljusterö Gårdsbutik

Gårdsbutik med försäljning av lokalproducerat samt mathantverk. Tillverkning och försäljning av rekorderliga kolor – ett certifierat mathantverk. Uppfödning av glada höns, ankor och vaktlar, samt försäljning av deras ägg.

Freija:

Charlotta Andersson

Löchting Revision AB

Godkänd revisor. Vår uppgift är att erbjuda våra kunder förstklassig hjälp inom revision, redovisning, skatt, bolagsärenden och övrig kvalificerad rådgivning och vi finns aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett besök.

Freija:

Elizabeth Løchting

LQ’s Holding AB

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, värdehandlingar och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Freija:

Lotta Lundqvist

M Lindbäck AB

Jämställdhetsstrateg.

Freija:

Margaretha Lindbäck

MagasinSkärgård

Ett gratis magasin med reportage om skärgård från Öregrund till Oxelösund och Åland. Det kommer ut tre utgåvor varje år. Vår, sommar och vinter. Upplaga 100 000 ex per år.

Freija:

Josefin Ekberg

Medveten Utveckling

 Utvecklar människor, företag och organisationer.  Tjänsterna jag erbjuder är företagscoaching inom ledarskap, karriär, sälj och gruppcoaching. Även coaching för dig som vill utvecklas i ditt privatliv.

Freija:

Linda Begner

Mevalin AB, Dans- & akrobatikstudio

Dans- och akrobatikstudio. Roslagens största skola för gymnastik och dans. Telefontid: Tisdagar 9.00-11.00 Torsdagar 9.00-11.00. Förverkliga dina drömmar hos oss! Barndans – Showdans – Streetdance – Musikal – Gymnastik – Parkour – Truppgymnastik.

Freija:

Eva Hyltenfeldt

Mia Lewell, foto och musik

Fotograf med bröllopsfotografering, barnfotografering och familjefotografering som huvudriktning. Arbetar även på uppdrag från företag med bl a personalporträtt och produkt- och eventfotografering. Musiker med piano och sång som huvudinstrument. Spelar och sjunger framförallt på bröllop, dop och begravningar.

Freija:

Mia Lewell

Möbeldoktorn / Douhans tapetserar verkstad

Möbeldoktorn Anno 1989. Tapetserare & möbelrenovering. Stoppar och klär om möbler till företag & privatpersoner. Även Bil, båt, mc och mycket mer. Tygaffär, heminredning m.m.

Freija:

Marie-Louise Douhan

Montessoriförskolan Bambino

Förskoleverksamhet

Freija:

Lena Blomqvist

Mörby Gård

Lantbruk

Freija:

Agneta Schmiterlöw

Nathalies Hem o Trädgård

Vi arbetar med det mesta kring hus och hem, trädgårdsskötsel/trödgårdsdesign, inredning, homestyling, försäljning av växter/interiör samt tjänster inom Hemstäd, Flyttstäd samt Lokalvård.

Freija:

Nathalie Juhlén

Natural Help

Hälsa och välbefinnande på naturligt sätt. Försäljning av hud- och friskvårdsprodukter baserade på ekologisk Aloe Vera och Naturliga Frukter, Bär och Alger. Spa och hudvårdskvällar/dagar. Oberoende distributör, rekryterare och teamledare, Forever Living Products. Utbildad zonterapeut och taktil-massör, rygg, händer och fötter.

Freija:

Annelie Alegren

Nektarinen AB

Konsultverksamhet inom byggbranschen. (Projekt- och byggledning). Huvudsakligen i Stockholm. Ej i Roslagen.

Freija:

Yvonne Gozzi

Norr Malma HB

Här kan du köpa lammkött från lamm som är uppfödda hos oss på vår gård Norr Malma i Roslagen! Lammen är Ekologiskt uppfödda och Krav Märkta. Tackor och lamm har gått på naturbeten i underbar miljö. Fått växa helt i sin takt och slipper långa transporter till slakteriet. Vi börjar leverera i slutet av Juli. […]

Freija:

Carina Mattsson

Norrtälje Hälsocenter

Välj Långtidsfrisk! När du har balans i ditt liv mår du som bäst. När energin dalar så gör symtomen sig påminda. Kost, näring och vatten. Familj, vänner, och fritid. Motion, arbete och återhämtning. Hur vi andas och vad vi tänker är alla viktiga delar av ett balanserat liv. Vi gör Hälsoanalyser, Frekvensterapi, Blodanalyser för fettsyrabalans, […]

Freija:

Boel Norman Högberg

Norrtelje Brenneri AB

Destilleri, snapsprovning, guidade visningar.

Freija:

Kristina Anerfält-Jansson

Norrtelje Musteri

Musteri som öppnar senhösten 2016 vid Storsten i Norrtälje.

Freija:

Katarina Holmberg

Norrtelje resebyrå

Resebyrå

Freija:

Eva Karlsson

Osa’s ITC.

Uppdragskonsult som primärt arbetar med att utveckla informations- och webblösningar.

Freija:

Osa Albinson

Pålgårds Åkeri AB, Pålgård & Söner Kran AB

Pålgård & Sönder Kran AB utför lastnings- och lossningsarbeten med mobila hamnkranar samt timmerhantering på sågverk med truckar och hjullastare. Pålgårds Åkeri AB utför transporter av papper samt returpapper till dagstidningar och timmer till pappersbruk och sågverk.

Freija:

Carina Pålgård

Pappersstugan med Elbelysning

Komplett el, kontors och pappershandel. Vi har över 6000 artiklar från allt du sticker i vägguttaget plus vägguttaget. Presentartiklar så som ljus, servetter och ljuslyktor. Spel, pussel och barn och ungdomsböcker. Utomhus- och inomhusleksaker för alla åldrar. Kopieringsservice svart/vitt samt färg upp till A3. Du tar ditt kort till id-, och körkort samt visum här. Ett […]

Freija:

Petra Hörner

Pensionat Granparken / Kvisthamra Park Hotell AB

Pensionat Granparken har 17 rum fördelat på enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum. Alla rum är personligt inredda och inget är det andra likt. Vi har klassiska pensionatsrum som minner om förra sekelskiftet och rum som ger en antydan av Newport. Den harmoniska miljön och atmosfären vi erbjuder tillsammans med den familjära stämningen på Pensionat Granparken i […]

Freija:

Hillevi Lindblom

Petra Hörners Fastigheter

Fastighetsförvaltning, uthyrning av lägenheter och lokaler.

Freija:

Petra Hörner

Plagget i Norrtälje

Plagget är en klädbutik för flera generationer kvinnor med ett brett utbud av storlekar. Vi erbjuder personlig service med kunden i fokus.

Freija:

Annette Göthlin

Poraths Guldsmedsaffär

Försäljning av juvel-, guld- och silversmycken. Nytillverkning samt reparationer. Egen verkstad. Stor på doppresenter, bestick samt sportpriser. Hand- och maskingravyr. Specialitet: Gravyr på glas.

Freija:

Birgitta Porath

PXC Underwear – Signhild

Jag hjälper dig med att få fina kvalitets-underkläder till bra priser. Vi har ett stort urval med Bh-storlek 65A – 130N samt underdelar 36-60. Öppet 10-14 på tisdagar och lördagar eller ring 0703195603 och boka egen tid. PXC butiken ligger på Drottninggatan 5 – alldeles intill Norrtälje. sjukhus

Freija:

Signhild Örnberg

Quadrata HB

Quadrata är ett mångsidigt företag som arbetar med all form av grafisk design och kalligrafi. Quadratas kunskapsbank bygger på egna kunskaper om design, kalligrafi, illustration, kommunikation. Besöksadress: Karlavägen 5, Stockholm

Freija:

Marie A Györi

Rallarbackens Islandshästar

Islandshästverksamhet i mindre skala, med både avel, inackorderingar och ridning. Turridning mm med islandshästar.

Freija:

Åsa Hall Bergström

Redovisningskonsult Anna-Lena Konradsson

Bokslut, bokföring, deklarationer för jord- och skogsbruk och rörelser.

Freija:

Anna-Lena Konradsson

Renovia

Jag är konst- och kroppsterapeut och tränar grupper i meditation i rörelse. Anordnar workshops över dagen på en liten ö utanför Norrtälje. Där erbjuds även övernattningar med behandlingar och träning för exempelvis kick off eller tjejträffar.

Freija:

Marie-Louise Tarasky

Restaurang Havspiren AB

Varmt välkommen till Piren, endast 10 minuters gångavstånd från Norrtälje stad. En skärgårdsoas, med hela Norrtäljeviken glittrande utanför fönsterna erbjuder vi en unik atmosfär året runt. Du är välkommen komma hit med båt och lägga till vid vår egen brygga runt restaurangen med reserverade båtplatser för våra gäster.

Freija:

Elisabeth Johansson

Rickeby Gård

Jordbruk med djurskötsel, grön omvårdnad och pedagogisk verksamhet. Säljer produkter från det som produceras på gården; lammkött, lammskinn, garn, ägg, fläskkött, honung, mm. Tar emot ungdomar och vuxna i daglig verksamhet samt erbjuder skolbesök och undervisning inom naturbruksområdet. Konsulterande verksamhet inom häst och får. Id-kontroller och chipmärkning på häst.

Freija:

Åsa Wennerfors

Roslagens Redovisare AB

Legitimerade och auktoriserade redovisningskonsulter. Vi bistår företag och organisationer med praktisk hantering och rådgivning inom redovisningsområdet. Med utgångspunkt i ägarnas och företagets vardag tillhandahåller vi en rad olika tjänster för att stödja utveckling och en förbättrad ekonomiadministration.

Freija:

Hélène Örtqvist

RoslagsBlomman och Resursen i Roslagen

Vi är en ideell förening och har en s.k året-runt-verkande-majblomma! Som stödjer barn/ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer, men endast i Norrtälje kommun. Se vidare på vår hemsida samt FB sida. Vi har verkat i lite drygt 3 år nu. Vi har även ett socialt företag, Resursen i Roslagen, där vi bla utför RUT-tjänster och jobbar […]

Freija:

Marie Sandström

Roslagsliv AB

Roslagsliv är en månadstidning som delas ut samtliga hushåll i kommunen.

Freija:

Wilhelmina Eriksson

Roxenmo Skincare

Här erbjuds det skönhetsbehandlingar från topp till tå i en lugn och harmonisk oas mitt i Norrtälje.

Freija:

Therese Roxenmo

s/s Norrtelje AB

s/s Norrtelje ligger perfekt placerad längst in i Norrtälje hamn. I februari 2016 tog Malin Jönsson, David Mattsson samt Andreas Mattsson över driften av restaurangverksamheten ombord. Lunch samt kvällsrestaurang. Vackra salonger att hyra för privata arrangemang eller konferenser. Även rum för möten som kräver full diskretion.

Freija:

Malin Jönsson

Saltgruvan Norrtälje/Epsomsalt

Försäljning av salt (magnesiumsulfat). Magnesium och Sulfat förekommer naturligt i jorden, men är oftast utarmat av olika orsaker. Vi behöver magnesium, när man badar absorberar huden magnesium, sulfatet driver ut toxiner. Magnesiumsulfat används till: Växter inom- och utomhus, Bad, Floating, Fotbad, Massage, Omslag.

Freija:

Kristina Sagrén

Sättra Stålmekaniska AB

Laila och Micaela – byggdetaljer i tunnplåt. Sättra Stålmekaniska AB tillverkar byggdetaljer i tunnplåt till hantverkare, plåtslagare och byggvaruhus. Bland våra produkter hittar du vindskivor, fönsterbleck, tröskelbleck, fotplåtar, nockar, brytbleck, midjeplåt, snörasskydd, ränndal, vinkelplåt mm. Cirka 150 modeller tillverkas allt som allt i verkstaden som standarddetaljer. Därutöver kan kunderna specialbeställa i andra mått och utföranden.

Freija:

Laila Korpi

Service & Style

Sömnad och handskmakeri.

Freija:

Zumreta Dzonlic

Social Media Partner

Vi hjälper företag med sociala medier. Allt ifrån strategi och taktik till att skapa innehåll och publicera för våra kunder. Vi föreläser om sociala medier och har möjlighet att stötta er i arbetet med era sociala kanaler.

Freija:

Louise Kryler

Caroline Mattsson

Spjutstenen AB

Konsultverksamhet inom forskningsadministration. Skrivbyrå.

Freija:

Kristina Glimsjö

Sportringen Norrtälje / Kullmans Lek & Sport AB

Norrtäljes mest välsorterade cykelhandlare. På Sportringen hittar du ett stort sortiment på cyklar och cykeltillbehör. Hos oss får du personlig hjälp att hitta rätt cykel för rätt ändamål.

Freija:

Anneli Kullman Eklund

Studio Karma

Välkommen till Norrtäljes yogastudio med behandlingar, butik och ekologisk mat på Kyrkogatan 11. En plats där du tar hand om dig själv för att leva som du önskar. Upplev gemenskapen över en kopp te innan din yogaklass eller efter en behandling. Handla vackra ting och ekologisk mat som är bra både för dig och vår […]

Freija:

Angelica Henriksson

Sundin Reklamstudio AB

Grafisk formgivning. Tidnings- och trycksaksproduktion.

Freija:

Karin Sundin

Susanne Alfvengren / Klofsekry AB

Musikartist. Jag är professionell artist sedan mitten av 80-talet. I början turnerade jag en del med orkester men när jag väntade mitt första barn så återgick jag till mina musikaliska rötter och blev åter vissångerska. Jag spelar mest i kyrkor, hembygdsgårdar och liknande samt på viscaféer. Sittande publik, oftast 60-90 minuter, ibland med paus. Jag […]

Freija:

Susanne Lund Alfvengren

Syninge Relax

Cert. Massör/Dipl. Massageterapeut, Dipl. Ekologisk hudvårdsterapeut. Magic Pot behandling/Ekologisk ansiktsbehandling/Klassisk massage/Ekologisk pedikyr Säljer ekologiska produkter/vitalprodukter!

Freija:

Linda Andersson

Synskärpan Optik

Välkommen in till en fristående optiker, där du får ett personligt och professionellt bemötande av Legitimerad kontaktlinsoptiker och Optometritekniker. Vi erbjuder synundersökningar både för glasögon och linser, samt bågar för alla smaker.

Freija:

Anna Eriksson Burman

Tal- & skrivcoachen i Stockholm

Individuell coachning inom muntlig och skriftlig kommunikation på arbetsplatser.

Freija:

Elisabet Sjöö Pers

Tandläkare Lisbeth Hahr

Tandläkare

Freija:

Lisbeth Hahr

Tandläkare Malin Widerberg, Norrteljetandläkarna

Legitimerade tandläkare med stor erfarenhet av allmän-tandvård. Allmäntandvård, Laser, Tandblekning, Implantat, Anti-snark-skenor. Öppet 7-19.

Freija:

Malin Widerberg

Tårtstugan

Tårtstugan gör specialdesignade tårtor, cupcakes och macarons på beställning.

Freija:

Karin Beronius

U2U – Connecting you to you

U2U arbetar med att stärka människor i deras kontakt med sig själva, därav namnet, U2U – Connecting You to You. Att återkoppla till sig själv är som att komma hem, inte bara fysiskt utan även mentalt och själsligt. Det är väldigt stärkande men upplevs ofta som svårt att få till. Det finns mycket som drar […]

Freija:

Solveig Andersson

Upplev Roslagen.se

Upplev Roslagen.se skall vara det naturliga valet inför ett besök till Roslagen. För aktörer som påverkas av turism inom Roslagen skall Upplev Roslagen.se vara en självklar samarbetspartner. Upplev Roslagen.se skall gynna de lokala företagarna och vara ett forum för utveckling av Roslagen som destination.

Freija:

Carina Gustavsson

V.D.F- Välj Din Framtid AB

Vi säljer tjänster i form av studie-och yrkesvägledning, karriärvägledning, coachning, motiverande insatser och gruppvägledning. Vi  erbjuder också kreativ processledning till skolor t ex SYV hela skolans ansvar, Det svåra samtalet.

Freija:

Monica Levin

Väddö Consulting AB

Utför uppdrag av alla möjliga slag. Behandlingar (Spa-terapeut), administrativa uppdrag, servering. Tidigare egen företagare i servicehandeln. Lång chefserfarenhet inom Barn-och skolförvaltning, focus på utvärdering och utveckling.

Freija:

Eva Lindén

VÄDDÖ hälsoträdgård

Väddö hälsoträdgård är en ny verksamhet på en gammal gård i vacker roslagsnatur. Verksamheten drivs enligt principen för idéburet, socialt företagande, med inriktningen arbetslivs-inriktad rehabilitering. Rehabiliteringsmodellen bygger på evidensbaserad forskning från Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarps Rehabiliteringsträdgård.

Freija:

Helene Rolandsdotter

Vandrarhemmet Hvilan

Vandrarhemmet Hvilan är ett fristående åretruntöppet vandrarhem. Vi har 28 bäddar fördelade på 11 rum. Vandrarhemmet ligger centralt och det går lätt att ströva ut i småstadsidyllen härifrån. Det går även utmärkt att hyra cyklar och ta en tur längs vattnet. På vandrarhemmet finns bastu och bekväma gemensamhetsrum.

Freija:

Kim Alge Pennström

Växande Närvaro

Växande Närvaro är ett livsstilsföretag med bas i socialt arbete och yoga. Denise Keyser är Socionom i botten med ledarskapskompetens. Bedriver främst grupphandledning, föreläser och tar uppdrag som syftar till att bevara och stärka hälsan i exempelvis arbetsgrupper men också i ledningsgrupper och på individnivå. Denise har ett holistiskt synsätt och jobbar med hela människan, […]

Freija:

Denise Keyser

Wahlgrannska Byssan AB

Lunchrestaurang, konferens, cafe, kiosk, vid Norrtälje sjukhus.

Freija:

Sandra Grann Wahlgren

Westerbloms Spillersboda AB

Westerbloms Spillersboda tillverkar produkter till hemmet utifrån gamla mönster från det tidigare pensionatet i Spillersboda. Vår första produkt är ett bäddset med påslakan och örngott i 100% Oeko-tex-certifierad percalebomull, med ett mönster vi valt att kalla Signe, som var dotter till C.F Westerblom som lät bygga pensionatet 1894-95. Det finns även en önskan om att […]

Freija:

Annika Ismarker

Wigges Fotvård

Här får du hjälp med problemfötter, råd för egenvård eller bara en avkopplande stund. Jag, Kerstin Wigge, är Medicinsk Fotterapeut, har erfarenhet och kunskap om bl.a. diabetes-, psoriasisfötter, förhårdnader, liktorn samt hur foten påverkas vid felbelastning.

Freija:

Kerstin Wigge

Ytterbergs

Kbt-Samtalsterapi Reiki healing  

Freija:

Susanne Ytterberg