Välkommen!

Freija är ett nätverk av kvinnor som är företagare i Roslagen, se Freijor och Företag. Föreningen Freija bildades 1988. Vi genomför både större och mindre evenemang, där vi bjuder in intressanta föreläsare och Freijor kan presentera sina företag och affärsnätverka med varandra.

Alla tänkbara ämnen får utrymme, från skatter och ekonomi till hälsa och flärd. Freijorna är i olika åldrar, har olika bakgrunder och yrken, det bidrar till att vi är ett spännande nätverk som har trevligt när vi träffas.

» Läs mer om Freija

Anmälan/Betalning

Alla våra anmälningar är bindande, det betyder att får du förhinder måste du anmäla det i god tid innan mötet för att inte behöva betala anmälningsavgiften. Det är för att den som arrangerar mötet ska få rimlig förvarning om hur många som kommer. Betala kan du göra antingen till Freijas bg-konto 558-7282, eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80.

Glad midsommar!

Här kommer några glada midsommarhälsningar från Freijas styrelse. Vi hoppas alla får en riktigt fin och trevlig midsommar, och att vi får en fortsatt varm och skön sommar både till alla Freijor som jobbar med sin högsäsong nu på sommaren och till er andra som kan koppla av med lite semester och ledighet. Vi återkommer lite längre fram på sommaren med program för kommande Freijaträffar. Till dess önskar vi en riktigt go och glad sommar! / Ordförande

Scroll to Top