FREIJATRÄFF med sommarfest torsdagen 13 juni 2024

550 kr

Välkommen på Freijas sommarfest!

Torsdagen den 13 juni ser vi fram emot en härlig sommarfest med Freijas medlemmar på Bistro Magasinet i Norrtälje! Mingel och fördrink serveras från kl. 17.30 och middagen startar kl. 18.30. Bistro Magasinet kommer att servera en italiensk trerättersmiddag och vi hoppas förstås på sol och en härlig sommarkväll när vi firar in sommaren tillsammans med andra Freijor.

Under kvällen kommer det som vanligt att hållas ett sommarlotteri där alla som vill gärna får skänka en present och därmed passa på att marknadsföra sig.

Anmälan till sommarfesten görs på vår hemsida (anmälan är bindande). Glöm inte att ange eventuella allergier eller specialkost vid din anmälan.

Kostnad: 550 kronor per person (I priset ingår välkomstbubbel, trerätters middag samt kaffe)
Plats: Bistro Magasinet, Hamnpromenaden 11, Norrtälje
Sista anmälan: Anmäl dig senast 3 juni 2024

Artikelnr: 20240613 Kategori:

Antal anmälda till denna Freijaträff: 10 st

Vill du veta vilka som kommer till en Freijaträff – kolla Freijas facebook-grupp för medlemmar, där kan du kommunicera med andra Freijor om sällskap till Freijaträffar.

Vill du se en lista över alla Freijor för att se om du kan göra sällskap med någon, kolla på hemsidan under på sidan FREIJORNA • freija.se där listas samtliga Freijor med bild, namn och länk till företags- och kontaktuppgifter.

Varukorg
Rulla till toppen