Årets Freija

Sandra Grann – årets Freija 2016

sandra.aretsfreija2016

På årsmötet 8/3, på Internationella Kvinnodagen, tilldelades utmärkelsen Årets Freija till Sandra Grann med motivieringen:

“Årets Freija är en person som lyckats nå framgång i en tuff bransch. Hon har med energi, beslutsamhet, positivt tänkande, god vällagad mat och vänligt bemötande skapat ett framgångsrikt företag som grenat ut sig. Trots att hon haft “kniven mot strupen” har hon med stark drivkraft hela tiden jobbat sig fram”.

Freijas årsmöte 2015 på Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang

Freijas årsmöte ägde rum onsdag den 11 mars 2015 på Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang med god mat och trevligt umgänge. Vi tackade avgående styrelsemedlemmar Margaretha Westerberg, Inga-Lill Andersson och ordförande Anette Hägerfelth. Dessa ersätts av nya styrelsemedlemmar Annette Göthlin, Margaretha Lindbäck och Anna Eriksson Burman. Till ny ordförande valdes Ewa Olofsdotter Degerstedt.

Traditionellt utdelades hedersutmärkelse Årets Freija. Till utmärkelsen hör en Freija-nål i silver med en rubin i naveln, specialgjord endast för Årets Freija av Karin Carlander. Årets Freija 2015 är Zumreta Dzonlic som driver företaget ServiceStyle.

Med motivering:
“Just i dagens läge är det viktigt för oss att se, att det finns så positiva och personliga förebilder, som har lyckats att finna fotfäste i ett främmande land och att även berika det nya hemlandet med sina kunskaper. Din livsresa från Bosnien till att bli Norrtäljebo och egen företagare har inte alltid varit så lätt, men med ditt intresse för sömnad och ditt tillmötesgående sätt, finns du alltid här för dina kunder. Du är även en trogen och flitig Freija – till glädje för oss alla!”

Se foton på Flickr

Scroll to Top