Kicka igång julhandeln med hjälp av sociala medier – Freijaworkshop

Datum/tid
onsdag 23 november 2016
18:30 - 20:00

Plats
Norrtelje musteri
,


Snart tar årets julhandel fart och för att synas 2016 gäller det inte bara att finnas på sociala medier, utan även att sticka ut. Louise och Caroline från smp_horizontalSocial Media Partner ger dig koll på det senaste och tips om hur du kan utveckla din användning av sociala medier.

Användningen av sociala nätverk fortsätter att öka, ca 4 av 5 internetanvändare använder sociala medier idag. Varumärkens och företags närvaro på sociala medier handlar mycket om att skapa relationer med sina kunder och möjliga kunder. Det är ofta en långsiktig process som måste få ta tid, men det finns mycket du kan göra för att få snabb effekt.

Under den här workshopen får du lära dig mer om hur du kan använda dig av sociala medier för att öka din försäljning. Du får smarta tips om hur du kan få snabba resultat genom t ex annonsering.

Vi uppmuntrar dig som deltagare att ställa frågor och berätta vilka utmaningar du möter när ditt företag använder sociala medier.

Pris: 80 kr. Kaffe, te och macka ingår, meddela eventuella allergier vid anmälan. Sista anmälningsdag – söndag 20 november.

Välkommen!

Anmälningar: 0 st


Avprickade Väntande
Har du frågor om betalning för medlemsträffar, maila kassoren@freija.se.
Vill du lägga till eller ändra något i din anmälan maila till webmaster@freija.se.

Anmälan/Betalning

Alla våra anmälningar är bindande, det betyder att får du förhinder måste du anmäla det i god tid innan mötet för att inte behöva betala anmälningsavgiften. Det är för att den som arrangerar mötet ska få rimlig förvarning om hur många som kommer. När din betalning inkommit så prickar kassören av dig och bekräftar din betalning. Det kan ibland ta några dagar. Glöm inte att ange ditt namn och datum för Freijaträffen när du betalar.
Betala kan du göra antingen till Freijas bg-konto 558-7282, eller via Swish till Freijas Swishnr 123-389 38 80.

Anmäl dig

Detta evenemang är fullbokat.

Scroll to Top