Business Category: Hotell, B&B, boende

Åtellet

Hotell, Konferens och Restaurang.

Freija:

Susanna Fagerström

Jersö Gård

  • Uthyrning av stugor, bostäder och lagerlokaler för längre och kortare tid.
  • Lantbruk.
  • Kräftfiske och kräftskiva för företag och privatpersoner samt företagsevent med olika teman.
Freija:

Lena Lindström

Kustnära Stugor

Vi hjälper fastighetsägare i Roslagen att hyra ut sina stugor och hus genom vår stugförmedling

Freija:

Elin Ross

Pensionat Granparken / Kvisthamra Park Hotell AB

Pensionat Granparken har 17 rum fördelat på enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum. Alla rum är personligt inredda och inget är det andra likt. Vi har klassiska pensionatsrum som minner om förra sekelskiftet och rum som ger en antydan av Newport.

Den harmoniska miljön och atmosfären vi erbjuder tillsammans med den familjära stämningen på Pensionat Granparken i Norrtälje ger utmärkta förutsättningar för en lyckad konferens, kick-off och andra möten.

Fira ditt bröllop hos oss på Pensionat Granparken. Vår sekelskiftesmiljö och vårt personliga omhändertagande gör din fest till något speciellt.

Freija:

Hillevi Lindblom

Petite Réserve Rental AB

Med tolv års erfarenhet av att driva Hôtel Petite Réserve går vi nu vidare och erbjuder uthyrning av fräscha lägenheter och hus i framför allt Antibes och i Juan les Pins samt kringservice t.ex tips på restauranger, golfbanor, vingårdar m.m.

Adress:
Petite Réserve Rental AB
31 Avenue Gazan
06600 Antibes, France

Freija:

Christina Quick

Linda Sandborg

Sundsta Säteri

Sundsta Säteri är en oas av både naturnära och fartfyllda upplevelser. Låt oss anordna din konferens, svensexa eller golfhelg – vi anpassar oss efter dina önskemål och vi garanterar att du åker här ifrån med ett leende på läpparna.

Konferens, Restaurang (En liten smula på landet) & Viltbod, Folkrace, Boende, Golf, Jakt, Skytte, Jägarexamen, Paintball.

Freija:

Christina Baalack

Therese Baalack

Vandrarhemmet Hvilan

Vandrarhemmet Hvilan är ett fristående åretruntöppet vandrarhem. Vi har 28 bäddar fördelade på 11 rum. Vandrarhemmet ligger centralt och det går lätt att ströva ut i småstadsidyllen härifrån. Det går även utmärkt att hyra cyklar och ta en tur längs vattnet. På vandrarhemmet finns bastu och bekväma gemensamhetsrum.

Freija:

Kim Alge Pennström