Hjärtgåing

Var med och sponsra Hjärtgåing 3 september 2011

HjärtgåingAtt vara kvinna är farligare än du tror! Mannen är norm i den medicinska forskningen och i läkarutbildningen trots att vi vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Därför bildades 1,6 och 2,6 miljonerklubben som verkar för hälsa för kvinnor i alla åldrar. De arbetar med allt som handlar om kvinnors välbefinnande och hälsa, t ex som att förmedla kunskap om kvinnors främsta fara, hjärt- och kärlsjukdomar.

Lördagen den 3 september 2011 så arrangerar 1,6 miljonerklubbenoch Freija i samarbete med bland annat Tiohundra och Pensionat Granparken “Hjärtgåing”, för tredje året i Norrtälje. Det är en lättare gångövning på 5 km utan krav på prestation/tävling. I år arrangeras det Hjärtgåing på ca 15 platser runt om i Sverige av 1,6 miljonerklubben med partners. Vi räknar med ca 300 deltagare i Norrtälje.

På plats finns flera av våra olika samarbetspartners. På scen sker musikunderhållning och uppvärmningsgympa. Läkare och sjuksköterskor finns på plats för att svara på frågor om kvinnohälsa. Priser lottas ut och alla deltagare får en presentpåse samt något att äta och dricka vid målgång.

Nu vill vi erbjuda dig och ditt företag att vara med och bidra till ett hälsosammare Roslagen genom att på olika sätt stötta detta arrangemang. Ni är naturligtvis välkomna att skänka pengar – allt eventuellt överskott går direkt till att verka för kvinnors hälsa lokalt i Roslagen – men vi vill också ge dig möjligheten att vara med på plats och erbjuda t.ex. information om era produkters hälsobefrämjande effekter. Kanske vill du skänka en produkt till antingen presentpåsen eller till lotteriet – ett hälsokostpreparat, behandlingar, spa-weekends etc etc. Bara din fantasi sätter gränsen!

Kontakta Eva Rohde (eva@pensionatgranparken.se, 0176-103 54, 0708 10 77 03) eller någon annan i Freijas styrelse så snart som möjligt!

Varukorg
Rulla till toppen