En kväll för affärer torsdagen den12 nov 2015

Välkommen till en kväll i säljandets tecken.
Open Space med säljtorg

Nu är det dags igen för en kväll då vi medlemmar träffas och tillsammans formar Freijas verksamhet framåt. Den här gången med inriktning på sälj och mera affärer.

Syftet med kvällen är att vi på plats ska göra affärer och skapa fler förutsättningar för ytterligare affärer. Kvällen är tillåtande och vänlig, så passa på att spela ut alla dina försäljningsknep och tricks för att bli synlig – ”freak it out”!

Datum: Torsdagen den 12 november 2015
Tid: Kl. 17.45 – ca. 21.00
Plats: Restaurang Köket, Norrtälje kommunhus
Pris: 120 kr, inkl. buffé exkl. dryck

PROGRAM
17.45 Buffé
18.15 Välkommen och Säljtorg
19.20 Uppföljning vårens Open-space
19.30 Mer affärsnytta för Freijas medlemmar – vi jobbar i grupper utifrån openspace-metoden.
20.30 Avslutande samtal – hur går vi vidare och vem gör vad.

Det har kommit en fråga om möjlighet att ställa ut sina produkter på ett bord i samband med Säljtorget och Open-space torsdagen den 12 november. Eftersom säljtorget sker runt ett sittande bord får kanske inte alla de produkter som man vill visa upp plats, under den korta presentation. Men för den som vill är det möjligt att ställa ut sina produkter på andra bord eller egna medtagna ställningar för produktskyltning och försäljning. Vi ska under kvällen även diskutera hur Freija kan bidra till mer sälj för sina medlemmar i en Open-spaceprocess, men både före och efter finns det möjlighet att visa mer än det som hinns vid själva Säljtorget.
Ha gärna swish och kvittoblock – då blir det enkelt med betalningarna:-)

GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG PÅ HEMSIDAN!

VARMT VÄLKOMNA
önskar Styrelsen för Freija

*Säljtorg är ett bra sätt att nå ut till varandra med sitt företag och sina tjänster/produkter. Förbered dig på en presentation på 3 min, ta med produkter, beskrivningar, visitkort broschyrer mm och ha gärna ett erbjudande för kvällen. Säljtorget genomförs i grupper om fem personer, 15 min i varje grupp, där deltagarna sedan cirkulerar i fyra olika grupper, typ speed-dating i grupp.

För enkel betalning är det bra att ha swisch.

Förutom möjlighet till direkta affärer erbjuder säljtorget även möjliga affärskontakter, väcka nya kunders intresse och öka kunskapen om företagen i Freija.

** Open Space-metoden är en mötesform som lockar fram de idéer, kunskaper, erfarenheter och förmågor som medlemmar besitter och vill bidra med. Vill du veta mer gå in på http://openspaceconsulting.com/om-open-space-metoden

Varukorg
Rulla till toppen