Ulla Alvarsdotter

Ulla erbjuder distanshealing och andlig vägledning med målning online

Vill du ha hjälp att stå kraftfull i dig själv så du bättre kan hjälpa andra runtomkring dig just nu? Känner du någon som är i behov av healing?
Jag erbjuder nu halva priset på Distanshealing och Andlig vägledning med målning via Skype, WhatsApp eller Messenger.
Kontakta mig på info@beeyond.se så får du mer information.

Min andra bok ”Det inre leendet” är snart på väg till tryckeriet, men först är det textbearbetning, manusutveckling, bild- och omslagslayout, tryckning mm. som behöver göras.
Har du möjlighet att bidra med en slant? Allt är välkommet, från några tior till större summor som du kan skänka till bokens utformning och utgivande.

Swisha din summa till mitt företagsswish: 123 570 7617 (Beyond the limits). Tack.
Boken är en andlig roman som handlar om Emma och Klas och deras kommunikation mellan dimensionerna. De gör olika energiarbeten och visar på att det omöjliga faktiskt är möjligt. Att kvantfysikens värld är åtkomlig och att vi människor kan göra mer än vad vi tror om oss själva idag. Flera av deras vänner är med och katten Måns bidrar med sina kattlika energier. Kärlek, spännande möten och ovanliga samtal är delar i boken som uppskattas av de som hittills har läst mitt oredigerade manus.

Så här skrev förlagsägaren Yvonne Frank Månsson på bokförlaget Siljans Måsar när hon läst igenom mitt bokmanus:
Det är precis så som jag önskar om ett
manus: detaljrikt, spännande, fängslande, nytänkande, verklighetstroget, 
läsarvänligt och samtidigt oerhört magiskt!

Du kan förbeställa boken redan idag för ett billigare pris och också få den signerad.
Maila namn, adress och telefonnummer till mig på: info@beeyond.se och swisha 199 kr (ord pris 219 kr) till mitt företagsswish: 123 570 7617 (Beyond the limits) så hör jag av mig i juni när boken levereras från tryckeriet.
Tack för all er hjälp.

Lev väl och ta hand om dig själv och andra i din omgivning på bästa sätt!

Varma hälsningar
Ulla Alvarsdotter
Beeyond
Personlig och andlig utveckling

Varukorg
Rulla till toppen