Årsmöte 2013

Onsdagen 20 mars 2013 så träffades ett fyrtiotal glada Freijor för att hålla årsmöte på Pensionat Granparken i Norrtälje. Flera nya ansikten sågs – kul att se att Freija lockar nya medlemmar och vi tror nog att de kunde få nytta av sitt nya nätverk för det pratades och minglades väldiga under hela kvällen.

Ny ordförande valdes – Eva Lindén hade suttit sina tre år (max enligt stadgarna) och klev nu ner på en suppleantplats samtidigt som vice ordförande Lena Lindström klev upp på ordförandeplatsen.

Styrelseveteranen Lena Norrman valde att kliva av ett år i förtid – många tack till henne för allt hon gjort för Freija! För övrigt presiderade hon också som årsmötesordförande. Som sällskap hade hon ständiga årsmötessekreteraren, tillika sammankallande i valberedningen, Eva Olsson Wilén.

Se foton på Flickr

En annan ledamot som vi tackar efter hennes tid i styrelsen var Åsa Lundborg som inte kunde närvara eftersom hon tillbringar vintern i varma södra Spanien – lyckos henne, säger vi som går och längtar efter våren här hemma i snön och blåsten.

Två nya ledamöter valdes in, Ulrika Hilmersson och Inga-Lill Andersson och vi ser fram emot att se mer av dem i vår. Årets Freija delades också ut och den förärades i år Boel Norman Högberg för hennes arbete med Norrtälje handelsstad.

Varukorg
Rulla till toppen