Teknisk hjälp till Freijas digitala årsmöte 2021 sökes

Årsmötet börjar ju närma sig och som vi sagt så kommer det ju att ske digitalt i mars i år. Styrelsen har bestämt att ta hjälp med det tekniska för att det ska gå så bra som möjligt och nu undrar vi om det finns någon Freija som skulle kunna tänka sig att hjälpa till (mot betalning förstås) att sköta det tekniska och tillhörande administration inför och under Freijas årsmöte 2021.

Ingen digital plattform är spikad, men det måste vara en där alla Freijor kan delta, dvs vi ställer kravet på Freijorna att de måste kunna se och lyssna via internet (telefon eller dator) och så kommunicera med årsmötet via minst chatt, men gärna också med webbkamera så vi kan vinka till varandra. Freija har ingen egen licens utan är villiga att betala för att nyttja din.
200 personer måste kunna delta, och därför så tror vi att du bör sitta någonstans med fast uppkoppling.

Vi vill gärna ha hjälp med allt det administrativa kring mötet, inklusive instruktion till Freijorna hur de deltar, teknisk assistens till dem vars teknik trasslar under mötet och instruktion till styrelsen och mötesordförande/mötessekreterare.

I första hand vill vi ju anlita en Freija och i andra hand hålla oss till lokala företag så kan du ta på dig uppdraget, eller kan rekommendera någon som har erfarenhet av att hålla i digitala möten så är vi tacksamma om du hör av dig så snart som möjligt till mig eller någon annan i Freijas styrelse.

Hälsar
Helen Sandberg
kassoren@freija.se.

Varukorg
Rulla till toppen