Sommarhälsning från ordförande 2014

feijaknyter

Bästa Freija!

Äntligen är den härliga sommaren här vilket innebär sköna lata dagar med nära och kära och en del arbete förstås. Som vi alla känner till så kan inte egna företagare bara ”checka ut” för ledighet…

Vi i styrelsen vill fortsätta förädla det arbete som pågått i Freija under 26 år. Några saker som vi har genomfört är att presentera Freijor på Facebook, ordnat spontanmöten med afterwork, lunch och fixat namnskyltar på våra möten och bord för marknadsföringsmaterial. Vilket har varit uppskattat.

 

Det här händer i sommar:

  •   Lunch på Havspiren! Kul att ses på en spontanlunch kl 12.00 den 27 juni, 25 juli, 1 aug, 8 aug, 15 aug, 22 aug, 29 aug. Ingen bokning. Om du har Facebook kan du tacka Ja där.
  •   Har Ni förslag på frukost, After Work eller annat så hör av Er så marknadsför vi det.
  •   Hemsidan, vi vill genomföra några förbättringar som tex ett medlemsregister med foto och företagskategori, förenkla hanteringen med bokningar och betalningar.

Det här händer i höst:

  •   Minimässa, preliminärt bokat den 10 oktober. Vi ser fram emot en minimässa där alla Freijor har möjlighet att marknadsföra sitt företag och där vi kan ha några intressanta föreläsare.
  •   Marknadsföring, vi vill att antalet medlemmar ska öka och gärna med flera yngre kvinnliga företagare. Vi arbetar på att ta fram ett Freijakort med info om oss tillsammans med freijan Mia Lewell.
  •   Medlemsmöten, vi planerar nya spännande aktiviteter.
  •   Företagsgalan, vi kommer att mingla och utse Freija stipendiat 2014. Har Ni några förslag på en kvinna 35 år, eller yngre, som drivit eget företag i minst ett år på minst 50 % och är bosatt eller verksam i Roslagen? Hör av Er till oss!

Tack för alla trevliga möten under våren!
Jag vill önska Er en trevlig midsommarhelg och en underbar skön sommar!

Anette Hägerfelth

Varukorg
Rulla till toppen