Sommar – sol – semester 2016

Sommar-sol-semester är ju något de flesta tänker på den här tiden på året och även undertecknad. Många av oss varvar ner och försöker njuta av den fina årstiden och ljuset som får oss att blomma upp.

Men lika många varvar upp och jobbar extra mycket nu när alla sommargäster och besökare kommer till vår bygd för att fira semester och njuta av sin ledighet och då passa på att handla i alla våra fina butiker.

I Freija har vi båda sorterna och undertecknad är så himla stolt över att vara en del av detta fantastiska nätverk med alla duktiga Freijor. Dessutom ha fått förtroendet att ”ratta” styrelsen i ett år, det känns både roligt och lite nervöst det gäller ju att alla känner sig delaktiga och kan hitta något möte att gå på som också ger något meningsfullt. En styrelse som känns helt fantastisk, både trevliga Freijor och synnerligen kompetenta – så roligt att jobba med er.

Se foton på Flickr

Und:er våren har vi haft två fantastiska medlemsmöten med många glada Freijor som provkört bilar och som ätit underbart god mat på Pensionat Granparken och naturligtvis skrattat mycket. Alltid lika roligt att besöka andra företagare och få höra deras historia och deras tankar och speciellt få höra Lotta Lundqvist berätta om rallyåkande – oj vad fort det gick i kurvorna!

Till hösten kommer vi förhoppningsvis också ha många spännande möten mellan oss Freijor att se fram emot men först ska vi njuta av en fin sommar med både ledighet och fina affärsmöjligheter.

Ber att få önska er alla en riktigt fin sommar!
Lena
ordf. Freija

Varukorg
Rulla till toppen