Rapport från Spanienresan 2010

Den 12 oktober kl 05.30 samlades 15 Freijor på Arlanda för att bege sig till Alicante. Vi landade kl 11.00 och blev då mottagna av Åsa Lundborg. Två stycken bilar fanns att tillgå där vi hade suveräna chaufförer som Osa Albinsson och Laila Korpi. Strålande väder. Vi begav oss sedan till Playas de Orihuela för att äta lunch på strandrestaurangen och där efter checka in på hotellet. Packa upp och lite vila, innan det var dags för middag på hotellets restaurang. Lite prat vid poolen för att sedan gå till sängs och se vad nästa dag hade att bjuda på.

Vi samlades kl 10.00 för att bege oss till Yecla och besöka Bodegas Castano. Vår guide Raquel Ostuo Palao visade oss deras vinplantage som var ca 500 hektar. Vi fick också en guidad tur i vinfabriken. Lunch intogs i deras lokaler där vi bjöds på tapas och paella med frukt till dessert. Vinprovning därtill.

Nu var det så dags att bege sig till skofabriken i Elche. Många glada Freijor shoppade sig något att ha på fötterna.

Middag denna kväll var på Den Engel The lobster Restaurant, Vi serverades hummersoppa och grillad hummer. Underbart gott .

Som avslutning denna dag samlades vi vid hotellets pool, summerade dagen och tog ett dopp.

Ny dag. Samling kl 10.00 för att få lite hälsa för kroppen. Vi åkte mot Lo Pagan. Hälsostranden vid Mar Menor. Nu var det lerbad som gällde. Men så fina och lena vi blev i skinnet. 16 nya Freijor kommer tillbaka till hotellet och får en frågestund med Arne Herman Kilde Larsen och hans fru Christina om hur det är att vara företagare i Spanien.

Denna kväll intas middagen i Torrevieja. Sista kvällen med gänget. För att nästa dag återvända hem.

Vi tackar Åsa Lundborg för ett fantastiskt väl utfört program och våra otroligt duktiga chaufförer Osa Albinsson och Laila Korpi .

Margaretha Westerberg

Varukorg
Rulla till toppen