Presentation av Freijas styrelse 2024

Katarina Holmberg

Katarina Holmberg, ordförande Katarina driver sedan drygt sju år Norrtelje Musteri och sedan drygt ett år även Norrtelje Lanthandel. Hon brinner för att stärka den lokala småskaliga livsmedelsproduktionen och för att öka medvetenheten kring vår mat och hur den är producerad. Katarina är rådgivare på Företagslabbet och på Eldrimner, Sveriges nationella resurscentrum för mathantverk samt administrerar den lokala Reko-ringen REKO Norrtälje.

”Jag vill att medlemskap i Freija ska vara ett självklart val för alla kvinnliga företagare i Roslagen och att vår förening både ska påverka utvecklingen av det lokala företagsklimatet samt stötta, utbilda och peppa våra medlemmar.”

Maria Gerlofson

Maria Gerlofson, suppleant Maria driver företaget Act and Grow och stärker kvinnliga ledare och entreprenörer att våga mer och samtidigt hålla i längden. Act and Grow erbjuder coachning, workshops och föreläsningar. Maria är även författare till fackböcker och har haft företag i 30 år

”Jag vill bidra till hållbart och lönsamt företagande för kvinnor.”

Anna Järnebeck

Anna Järnebeck, suppleant Anna driver sedan två år eget företag inom kommunikation, med främsta fokus att stärka den digitala synligheten för företag och organisationer. Anna har tidigare arbetat som kommunikatör i både privat och offentlig sektor.

”Jag är glad att få vara en del av Freijas styrelse och hoppas på att kunna bidra med mina kunskaper för både föreningen och våra medlemmar.”

Annkristin Hult

Annkristin Hult, vice ordförande Annkristin driver tillsammans med fyra delägare Rodens Ullbruk AB. Spinneriet startade under hösten 2023 och tillverkar ullgarn från fåren i Roslagen.

”Som företagare har jag funnits i Norrtälje i nästan 40 år, och engagerar mig i hållbarhetsfrågor och nätverkande.”

Marie A Györi

Marie A Györi, sekreterare Marie driver företaget Quadrata, kalligrafi och grafisk form. Hon arbetar med skönskrift, grafisk form för både digital och tryckt media. Marie har arbetat med kalligrafi de senaste trettio åren och är en av Sveriges få yrkeskalligrafer. Vid sidan av uppdrag undervisar hon både digitalt och IRL. Marie har varit medlem i Freija i 15 år och sekreterare de senaste nio åren.

Lotta Unosson

Lotta Unosson, ledamot Lotta driver Kapellskär camping, vandrarhem och småbåtshamn i Riddersholms naturreservat. Efter en yrkeskarriär som datakonsult och med egen inredningsbutik så landade Lotta inom besöksnäringen. Lotta är uppvuxen i en företagarfamilj och har drivit företag i hela sitt yrkesverksamma liv.

”Mina hjärtefrågor är att skapa lönsamma företag och ökat samarbeten företag emellan.”

Nisreen Alhabbash

Nisreen Alhabbash, kassör Nisreen är en redovisningsekonom och auktoriserad lönekonsult som driver NA Consulting. Hon är också grundare av Magdans med Nisreen, med visionen att främja välmående både fysiskt och mentalt genom magdans. Dessutom driver hon restaurangen Bistro och Cafét vid Norrtälje hamn, som erbjuder både högklassig italiensk och svensk mat samt fika.

”Som person är jag driven och älskar att utmana mig själv, därför det är så bra att vara med i Freijas styrelse.”

Varukorg
Rulla till toppen