Onsdagen 19 dec – julavslutning 2012

Välkommen till det sista medlemsmötet för säsongen – nämligen det som vi brukar kalla julavslutning! Vi startar i Norrtälje kyrka kl 18.15 med sång från våra alldeles egna sångfåglar Eva och Kerstin och så får vi några ord på vägen av Freijan och prästen Selma Haraldsdottir.

Efter kyrkan (ca 18.45) så tågar vi i fackeltåg till värmen på Norrtelje Resebyrå! De ska fresta oss med soliga, exotiska och äventyrliga resmål och naturligtvis har de någon trevlig tävling!

Sandra Grann kommer att servera en plockbuffe med Grannkökets utvalda delikatesser och favoriter. Där kommer finnas blandade små spett med olika röror, surdegsbröd och färskostcreme mm. Det hela avslutas med kaffe och nybakad kaka.

Vi kommer att ha ett lotteri som vanligt och behöver ha julklappar som priser till det så vi ser fram emot att du tar med dig en julklapp!

 

Grannköket catering startades hösten -2011 dessförinnan drev Sandra s/s Norrtelje restaurang i ca 5 år. Grannköket catering specialiserar sig på bröllop och större fester. Allt från flera rätters tallriksservering till överdådiga buffeer. Men vi tillgodoser även den enklare kundens behov med allt från smörgåstårtor till luncher och middagsanrättningar. Vi jobbar med fokus på kvaliten där smaken och kundens önskemål sätts i centrum.
Det är max antal anmälda redan nu men du kan ställa dig på väntelista till mötet genom att klicka på länken till Medlemsmöte och julavslutning i Norrtälje under Kommande möten.
Varukorg
Rulla till toppen