Möt oss på Lilla Torget den 2 oktober 2010 från kl 11.00

2010-hjartgaing

Gå 5 km för hjärtats skull!

Konfrencier: Alexandra Charles

Underhållning: Missisippi Seven


Program

1,6 & 2,6 miljonerklubben

kl 11.00
Incheckning
och registrering på Lilla Torget, utdelning av presentpåse med mycket innehåll. Missisippi Seven sätter igång promenaden. Norrtälje Träningscenter hjälper oss att värma upp.

kl 12.00
Start
– 5 km promenad – gå i din egen takt, banan passar alla.

Målgång – Pensionat Granparken, där serveras du enklare måltid och dryck. Du deltar i ett lotteri med många fina priser, kan prova på massage och ställa frågor om din hälsa.

Anmälningsavgift
Medlem (i 1,6 & 2,6 miljonerklubben): 100 kr
Icke medlem: 200 kr inklusive medlemskap i 1,6 & 2,6 miljonerklubben resten av året.

Försäljningsställen:

  • Norrtälje Turistbyrå
  • Pensionat Granparken i Norrtälje
  • Hallstaviks bokhandel
  • Elmsta Färg- och Järnhandel
  • Britts Mode i Rimbo.

freija-logoEtt utmärkt friskvårdsalternativ för dig som har företag, förening eller är medlem i Freija är att köpa biljetter till dig och dina medlemmar eller anställda via oss. Sätt in pengar på vårt konto och skicka in anmälningsblankett till info@freija.se. Om du har frågor kan du kontakta vår sekreterare Osa Albinson, webmaster@freija.se, 070-393 59 21.

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du fyra innehållsrika medlemstidningar, inbjudningar till seminarier och salonger med kvinnohälsa som tema, inbjudningar till roliga och lättsamma aktiviteter som; resor, spa-besök, modevisningar, sportaktiviteter, kulturella evenemang, filmvisningar med mera. Läs mer om 1,6 & 2,6 miljonerklubben och deras verksamhet på www.1.6miljonerklubben.com

Varukorg
Rulla till toppen