Medlemsmöte 4 juni 2014 – sommarfest hos Edblad i Gåsvik

Hej alla härliga Freijor!

Den 4 juni träffas vi för en trevlig kväll hos Edblad i Gåsvik. Ta med ditt glada humör, visitkort och gärna ett paket till vårt lotteri. Vill du vinna i vin-lotteriet så kom också ihåg att ta med 20-sedlar.

Meny

Vår goda meny som Edblads serverar består av: Lättrimmad och bakad regnbåge från Fogdö med Edblads potatissallad, citron- och dillmajonnäs, syrad rödlök och surdegskrutonger. Vegetariskt alternativ finns – kom i håg att skriva in att du vill ha vegetarisk mat eller om du har några matallergier när du anmäler dig. Dessert: Chokladkaka med karamelliserade nötter och grädde + kaffe/te.

Kostnad

150 kr/pers som betalas till Freijas pg 439 45 68-2 vid anmälan. Vill du dricka vin så går det att inhandla på plats för 65 kr/glas eller 325 kr/flaskan.

Buss till/från Norrtälje

En buss avgår från Norrtälje hamn (vid s/s Norrtelje) kl 18.00 med hemfärd ca 22.30. Bussen stannar och plockar upp passagerare längs vägen (76:an till Söderby-Karl och sedan 283:an) – kom ihåg att skriva i anmälan om ni ska åka med bussen och i så fall var ni vill gå på/av. Var där i god tid.

Anmäl dig senast

Din anmälan vill vi ha senast måndagen den 26 maj via hemsidan.

Välkomna!
Freijas styrelse.

Varukorg
Rulla till toppen