Kvinnors hälsa engagerade! 2007

alexandra-publikNär Alexandra Charles kom till Pensionat Granparken för att berätta om 1.6 miljonersklubben och sitt engagemang för kvinnors hälsa, för jämställd hälsoforskning, så var det fullt hus. Hela 48 st Freijor hade nappat på vårt erbjudande. Vi fick först jättegod mat (Tack Eva och Granparken) i en trevlig miljö och sedan blev det spis för själen och huvudet när Alexandra berättade om vad hon och 1.6 miljonersklubben arbetat för i nu snart nio år.

Bland annat så berättade hon om den kommande kampanjen “Women at Heart – Go Red” som är en internationell kampanj med syftet att informera om kvinnors hjärtan. I Sverige dör fler kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar än av alla cancersorter tillsammans. Trots detta är debatten och kunskapen om dessa sjukdomar i vårt land förhållandevis låga.

alexandra-gudrun gored alexandra

Till kampanjen har en speciell nål tagits fram för att uppmärksamma syftet med Women at Heart, Go Red. Nålen är i form av en klänning och kommer i Norrtälje att säljas av Freijorna Karin Carlander, Guldsmederna Karin & Sören och Agneta Björklund, Boutique Diva.

Se foton på Flickr

Varukorg
Rulla till toppen