Kurs i Sociala Media

Vill du nå ut till fler kunder, öka din omsättning och synas mer på internet?

Med hjälp av kursledaren Hannele Gladh har du nu möjlighet att bli duktig på att marknadsföra dig och ditt företag på internet och dem Sociala medier som används flitigt av både företag och privatpersoner

Vi går igenom:
*Vad är sociala medier och vad har jag för nytta av det?
*Strategi för användning för sociala medier
*Facebook för företag/förening
*Marknadsföring
*Verktyg /plattforma
*Vett & etikett i sociala medier

Steg 1 Kursdel 1
Genomgång av olika social media kanaler. Du får grundläggande info om Facebook/LinkedIn /Twitter och dess möjligheter. Vett & etikett.
Finns det faror, vem/vilka ser mina inlägg? Vad ska jag tänka som privat person och företagare? Vi skapar en FB sida för företag och går igenom var man hittar olika inställningar.

Steg 2 kursdel 2
Hur du kan effektivisera din kommunikation, annonsering och marknadsföring. Vi lär oss dela inlägg och bilder både på internet, men även via smartphone. Hur man kan koppla ihop sociala mediekanaler med varandra.

ledare: Hannele Gladh
kursdatum: Del 1: 22 september Del 2: 28 september

Förkunskaper: Du känner till FB och vet vad det är
tid: 18:30- 21:30 ( inkl. 20 min fika paus)
antal: Min 5/max 12 personer
Pris: 300,- sek/person (exkl. moms )
Fika: Frivilligt. Betalas på plats.
Plats; Restaurang Köket, Kommunhuset Norrtälje

Under kursen får du möjlighet att lägga upp en egen Facebooksida, lära dig hur du söker vänner, lägger upp bilder och länkar m.m. Vi tittar även på hur andra medier fungerar; Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube mm.

Hur kan man som privatperson använda sig av sociala medier för att hålla kontakten med släkt och vänner i hela världen? Hur kan man som företagare marknadsföra sina tjänster, stärka kundrelationer och samverka?

Att ha kunskap och kunna använda sociala media på internet blir allt mera viktigt för varje dag som går. Den här kursen ger dig inspiration, idéer och praktiska tips. Kursen kombinerar praktiskt arbete i att använda olika media verktyg som Facebook, Twitter, LinkedIn och andra sociala tjänster.

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av kommunikation på internet, och nå ut på sociala nätverk. Under föreläsningen ber vi er att först och främst lyssna och anteckna, men under kurstillfällena får ni gärna ha med er egen laptop/platta

Varukorg
Rulla till toppen