Kommunikationsgruppen igång

Nu har vi startat upp en arbetsgrupp för marknadsföring & kommunikation (inkl. sociala medier) i Freija. Kommunikation med allt vad det innebär sysslar vi ju alla med. Det man kan konstatera är att man ständigt behöver vara närvarande i kommunikationen som entreprenör och företagare. Som för många av oss kan vara svårt, slitigt och tidsödande. Men, så roligt och inspirerande när man kommer igenom ”bruset”.
Kanske också lite motstånd finns för den snabba kommunikationen ute på Sociala medier? Vi behöver synas för att våra kunder (både de vi har och de vi vill ha). Vi har därför startat upp några olika arbetsgrupper där du som medlem i Freija är hjärtligt välkommen att delta. Bara höra av dig!!!

Osa, Anneli och Suss

I vår ”kommunikationsgrupp” har vi nu haft vårt första möte och idéerna var många som togs upp. Skillnad vill vi göra och vi hoppas du som medlem ska se kommande aktiviteter som givande.
För tillfället är vi tre stycken i gruppen med plats för fler. Vi är Osa Albinson, Anneli Asplund och Suss Granström (sammankallande).

Varukorg
Rulla till toppen