Kommunicera med Freijor 2012

När det gäller medlemmars möjligheter att kommunicera med varandra via Freija så står det några olika alternativ till buds.

1. Via Freijas hemsida och Freija-forumet.
Som medlem har du fått en inloggning till Freijas hemsida www.freija.se. Om du använder den så kan du själv lägga in inbjudningar och tips på Freijaforumet. De senaste inläggen visas på förstasidan i den högra kolumnen under kommande möten. Tycker du det verkar krångligt att logga in så kan du maila ditt tips till webmaster@freija.se så lägger hon ut ditt erbjudande/inbjudan/tips på forumet.

2. Maila själv.
Som medlem så kan du få en aktuell e-posförteckning i textformat av webmaster@freija.se  bara du mailar och begär den. Den använder du sedan på följande sätt: Öppna filen, kopiera alla e-postresser som finns i den genom att markera och klicka ctrl+c. Öppna sedan ditt e-postprogram, skriv ett nytt meddelande som du i till-raden skriver till info@freija.se, klistra sedan in alla e-postadresser i hemlig kopia-raden (bcc) genom att trycka ctrl+v. Har du frågor eller behöver hjälp – hör av dig till webmaster@freija.se

Varukorg
Rulla till toppen