Jultankar från ordföranden 2016

Lite tankar över det gångna Freijaåret kom när jag mockade i stallet i morse. Tycker det har varit ett fantastiskt trevligt år med många bra möten och mycket skratt. Många nya medlemmar har tillkommit och framförallt lite yngre och alla ni tillför många bra tankar och gör vårt nätverk rikare.
Har också hört att flera Freijor har börjat göra affärer ihop och det värmer skönt för det är ju en av tankarna med vårt nätverk.

Myser också över vår fina julavslutning med värme i kyrkan och vacker sångstund, går sällan i kyrkan tyvärr men blir lika lugn och får en inre ro varje gång. Ska nog försöka gå lite oftare det är många tankar som sätts igång när man sitter där och känner lugnet lägga sig. Trevligt med fackeltåg och sen satt jag och lyssnade på allt prat och alla goda skratt – helt underbart! Maten på S/S Norrtelje var också helt fantastiskt god, tack Malin med personal!

Är så stolt och glad att tillhöra detta fantastiska nätverk!!

Nu är det snart julhelg med allt vad detta innebär och jag hoppas verkligen att ni alla får en fin julhelg och inte stressar för mycket innan utan kan njuta av samvaro och god mat. Sen stundar ett nytt år 2017 och personligen känner jag lite oro över vad det året kommer innehålla. Inte oro här i Roslagen och kanske inte heller så mycket i Sverige, bara lite, men i världen i stort. Det känns julgranoroligt lite här och där, men ska väl inte tråka ut er med dessa tankar.

Jag hoppas verkligen vi får ett fint Freijaår med fler fina möten och många många glada skratt och kanske en och annan samverkan affärsmässigt!!

Från mig och min familj till er alla:

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Varukorg
Rulla till toppen