Julmys och fackeltåg 16/12 2010

norrtaljekyrka

Torsdagen den 16 december 2010 så blir det traditionsenlig “julavslutning”, dvs sista medlemsmötet på detta år för Freija som ni alla är mycket välkomna till.

I år så börjar vi kvällen kl 18.00 i Norrtälje kyrka där Barbro Strid, kantor och operasångerska sjunger stämningsfullt tillsammans med Freijorna Kerstin Samsioe och Eva Lindén.

selma.haraldsdottirNorrtäljeprästen Selma Haraldsdottir har lovat säga några julinspirerande ord och vi tror nog att våra sjungande vänner förväntar sig lite hjälp i någon julsång från oss alla. Efter stämningsstunden i kyrkan så promenerar vi genom ett snöfyllt Norrtälje i facklors sken upp till Pensionat Granparken (ca 19.00) där vi tas emot med en julklapp, ångande Janssons Frestelse, lättöl och hårdbrömackor med ost. Lättölen kan bytas ut mot starkare dryck på egen bekostnad och som traditionen bjuder så har vi naturligtvis också vinlotteri – glöm inte 20-lapparna!

Vi hoppas många Freijor kommer och minglar och knyter kontakter med varandra som vanligt! (Se vilka som anmält sig genom att först klicka på länken Anmälningar i vänsterkolumnen och sedan på den lilla grå knappen med en siffra på). Vi kan ta in max 40 på Granparken, sedan blir det väntelista – men i kyrkan går det in 300 personer så alla som vill är välkomna dit!

Anmäl dig själv »

(OBS! Du behöver inte logga in, men får du problem med webbformuläret – maila din anmälan till info@freija.se)

Varukorg
Rulla till toppen