Jannica Kubel utnämnd till årets unga nyföretagare på företagarmässan 8 maj 2007

Jannica Kubel från Fotsteget i Norrtälje utnämndes till årets unga nyföretagare på företagarmässan den 8 maj i Norrtälje.

jannike En minimässa för företag i Norrtälje kommun arrangerades den 8 maj av Affärstryckeriet, Handelsbanken, Nordea, Norrtelje Tidning, Norrtälje kommun, Roslagens Sparbank och NIHAB. Freija deltog som en av uppemåt 80 utställare i Sporthallen på Campus Roslagen. Mässan pågick under tre eftermiddagstimmar och avslutades sedan med en gemensam middag på restaurang Culinar där Freijan Jannica Kubel, Fotsteget, mottog priset som årets unga nyföretagare. På bilden till vänster ser du Jannica när hon tar emot priset, flankerad av Larry Åberg, Företagarna Roslagen och Kjell Jansson, kommunalråd i Norrtälje kommun.

Vi säger grattis till Jannica och är mycket stolta att kunna räkna henne som medlem!

Andra som mottog pris var killarna bakom Culinar och Gamla Stans trädgård som fick pris som årets företagare – vi säger naturligtvis grattis till dem också. Här nedan ser du några bilder från både minimässan och middagen.

minimassa1 minimassa2

I vår monter hade Freija ett träd där varje medlem representerades av ett löv och sedan delade vi ut våra matriklar och broschyrer och visitkort från de Freijor som hade lämnat in material eller var där. Foto: Osa Albinson, OSASs ITC.

Se fler foton på Flickr

Varukorg
Rulla till toppen