Inbjudan till Norrtälje Möte tisdag 19 februari 2008 kl 15.30

Roslagens Sparbank och Roslagens Sparbanks Stiftelser inbjuder alla Freijor till Norrtälje Möte tisdagen 19 februari på Restaurang Culinar, Campus Roslagen i Norrtälje. En ökad samverkan mellan näringsliv, bank och kommun är av stor betydelse för utvecklingen av vår region. Vi måste ständigt uppmuntra varandra att tänka nytt och se möjligheter som vi kanske inte ens trodde fanns. På årets Norrtälje Möte vill vi därför ge inspiration kring kreativitet, mångfald och kompetens. Tre nyckelbegrepp för att förverkliga vår vision “Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt!”. Du som också är engagerad i Roslagens framtid är välkommen till restaurang Culinar, Campus Roslagen. Samling kl 15.00. Vi bjuder på en kopp kaffe. Konferensen startar kl 15.30 och vi räknar med att avsluta cirka 20.00. Vi avslutar kvällen med enkel måltid och underhållning.

På programmet bland andra: Aanyar Adami, journalist och grundare av tidningen Gringo; Jan Lindqvist, informationschef Arlanda flygplats; Kaj Mickos, professor i innovationsteknik; Yvonne Helmfrid Agartz, Svenskt Centrum för Optometri; Lars Karlberg, Travel Education Center AB.

Anmälan: www.allready.net/roslagen senast den 15 februari 2008.
Användarnamn: Norrtälje. Lösenord: Campus.

OBS! Begränsat antal platser. För ytterligare information kontakta Tomas Ackelman, telefon 0176-771 11 eller e-post tomas.ackelman@roslagenssparbank.se.

 

Varukorg
Rulla till toppen