Tisdagen 13 november så fick vi komma och besöka Freijan Sandra Grann på S/S Norrtelje och laga oss en trerätters middag under hennes ledning i köket på S/S Norrtelje.
Menyn bestod av
- Laxtartar med rostad pilgrimsmussla och paramesanchips
- Svamp- och philadelphiaostfylld fläskfilé med vit tryffelsås, chévrekräm och rostad paprika.
- Vaniljparfait med halloncouli, havtornssås och chokladganouche tillsammans med dulce leche.
Efter att vi tillsammans avnjutit maten så visade hon oss runt på båten i alla skrymslen och vrår. Tack Sandra!
Se några foton från kvällen på Flickr tagna av Inger Gustafsson, Bildbygget.
Vi som var där var förutom Sandra Grann:
- Inger Gustafsson
- Karin Carlander
- Eva Stridsberg
- Karin Hammarberg
- Osa Albinson
- Elisabeth Sandström
- Inger Borg
- Anna-Carin Holmqvist Larsson
- Elisabeth Ericson
Pris: 350 kr + 150 kr för dem som drack vin till maten.