I restaurangbranschen för en kväll 2007

Tisdagen 13 november så fick vi komma och besöka Freijan Sandra Grann på S/S Norrtelje och laga oss en trerätters middag under hennes ledning i köket på S/S Norrtelje.

Menyn bestod av

  • Laxtartar med rostad pilgrimsmussla och paramesanchips
  • Svamp- och philadelphiaostfylld fläskfilé med vit tryffelsås, chévrekräm och rostad paprika.
  • Vaniljparfait med halloncouli, havtornssås och chokladganouche tillsammans med dulce leche.

Efter att vi tillsammans avnjutit maten så visade hon oss runt på båten i alla skrymslen och vrår. Tack Sandra!

Se några foton från kvällen på Flickr tagna av Inger Gustafsson, Bildbygget.

 

Vi som var där var förutom Sandra Grann:

  • Inger Gustafsson
  • Karin Carlander
  • Eva Stridsberg
  • Karin Hammarberg
  • Osa Albinson
  • Elisabeth Sandström
  • Inger Borg
  • Anna-Carin Holmqvist Larsson
  • Elisabeth Ericson

Pris: 350 kr + 150 kr för dem som drack vin till maten.

Varukorg
Rulla till toppen