Handelsbankens Rhea Femina bjuder in till digitalt besök hos Norrtelje Brenneri 1 oktober kl 08.00-09.00

Handelsbanken i Norrtälje startade tidigt i våras upp ett kvinnligt nätverk, Rhea Feminina, med tanken att sprida kunskap, inspirera, stärka självförtroenden och vara en plattform för nätverkande för såväl privatpersoner och företagare i kommunen. I och med corona har vi dock fått tänka om lite gällande konceptet och göra det mer digital anpassat. Vi kommer nu äntligen ha vår första träff sedan coronans utbrott och vill gärna bjuda in er Freijor!

Välkommen till vår digitala frukostträff

Nu kör vi igång med nytt format och inleder med ett digitalt besök hos Norrtelje Brenneri. Du som deltagare har alla möjligheter att delta antingen hemifrån, på jobbet eller tillsammans med en väninna. Du väljer det sätt som passar dig bäst!

Kristina Anerfält-Jansson från Norrtelje Brenneri berättar om deras verksamhet och hur de mitt under rådande pandemi ställde om sin produktion till lokalproducerad handsprit. Vi får även höra vad som är på gång under hösten och hur de planerar för framtiden. Du får också senaste nytt om rådande marknadsläge och får veta hur vi på Handelsbanken ser på framtiden.

Vi ser fram emot en inspirerande frukost och vi bjuder på en frukostpåse.

Digitalt möte
Mötet sker online. Inloggningsuppgifter skickas till dig via mejl innan mötet.

Datum och tid
Torsdag 1 oktober 2020, kl 08.00-09.00

Anmälan
Anmäl dig senast dig senast 29 september på rheafeminina.norrtalje@handelsbanken.se

Varukorg
Rulla till toppen