Hälsningar från Marianne (25/4 2012)

Hej alla Frejor

Det var en mycket trevlig kväll tillsammans med Er. Vill också en gång till tacka mina toppenmannekänger som visade alla plagg på ett proffsigt sätt. (Ledsen att vi missade fotografering av proffsen..)

Undrar också om en av mannekängerna inte fick någon present.. Är det så får hon gärna ta kontakt med mig.. Vet också att någon frågade efter en Kavaj lång med dragkedja i storlek L och det finns både i mullvad och den grå som visades på träffen. Ring mig för att beställa provning för den kavajen.

Har också ett extrapris på den långa kavajen för maj månad. Den kostar normalt 3900 kr och nu denna månad 3000 kr, beställ gärna prova hemma om det finns intresse.. Köper man 2 plagg får man 20 procent på den billigaste.. tex. Jacka och byxor.. Jeansen har en härlig passform.

För er som har Facebook gå in och klicka på gillaknappen på mocka of sweden.. Vill ni ha nyhetsbrev anmäl intresse på hemsidan eller send ett mail till m@mocka.com

Välkomna till Varberg när det passar tar ni med en kamrat som handlar får ni dessutom rabatt på eget köp. Ring och tal om när ni kommer.. ta baddräkt med för badet är nära

Många hälsningar marianne
mocka of sweden
0708 110108
m@mocka.com
www.mocka.com
http://www.mockaofsweden.blogspot.se/ för erbjudande i framtiden.
http://www.facebook.com/pages/mocka-of-sweden/98178178267?ref=ts

mockaPå bilden syns kavaj med dragkedja till jeans Långskjortan som kan fås i knälång 100 cm eller hellång 120 cm

Varukorg
Rulla till toppen