Freijamöte på Zoom, tisdagen 22 februari kl. 18.30 – Bygg upp ditt mod och stå upp för dig själv och andra.

Välkomna till en kväll om mod och kraft med coachen, Freijan och författaren Maria Gerlofson tisdagen 22 februari kl 18.30.

Håller du dig själv tillbaka och tycker att det är jobbigt att ta plats, sticka ut och synas på riktigt som företagare? Prioriterar du dig själv sist och har svårt med gränser – privat och på jobbet? Även om du är tuff på vissa plan, kan det vara svårare på andra.

Kvinnor är ofta uppfostrade, medvetet eller omedvetet, till att anpassa oss till andra och vara till lags. Vi ska stå tillbaka och fokusera på samarbete och relationer.

I största delen av kvinnors liv får vi mest bekräftelse när vi är söta, snälla och duktiga.

Trots att vi lever i ett hyfsat jämställt samhälle lever gamla normer, stereotypa föreställningar och förväntningar kvar.

Vi kan behöva träna upp oss i att ta plats, synas och stå upp för oss själva och andra med respekt och medkänsla.

Maria Gerlofsson

Under en timme pratar Freijan Maria om de fem stegen till mer mod. Du får tips och verktyg. Vi pratar även i smågrupper om hur vi kan hantera motstånd och komma vidare.

Maria Gerlofson är certifierad coach och författare till bla boken Mod – Stå upp för dig själv. Hon har varit Chefredaktör på Tidningen PS! om personlig utveckling och psykologi, samt skriver för Tidningen Chef. Sedan februari 2020 bor Maria permanent i Spillersboda. Därifrån driver hon bolaget Act and Grow, med coachning, workshops och webbutbildningar för mer mod, kreativitet och livsglädje.
https://www.actandgrow.se

Eventet hålls via Zoom 22 februari klockan 18.30. Anmälan görs via Freijas hemsida och länk till mötet mailas ut innan till den adress du uppgett till Freijas medlemsregister.

Varukorg
Rulla till toppen