Freijamöte med Elisabet Nemert 22/2 i Rimbo

Tisdagen den 22 februari bjuder vi in till Freija-möte. Då träffas vi och minglar i Rimbo på mysiga Café Chocolate och där vi får träffa författarinnan Elisabet Nemert.

Nemert_affischLjusets Dotter, en kväll om kärlek och rädsla

Elisabet Nemert är högt älskad för sina romaner som utspelar sig i historisk tid. Hon har en oöverträffad förmåga att förena en spännande intrig med ett djup och en livsvisdom som gör läsningen till något långt utöver det vanliga.

Efter de stora publikframgångarna med romanerna Bortom Stjärnan, Den vita liljan, Rovfåglarnas tid och Vindarnas ö kommer nu Ljusets Dotter, en gripande och hoppfull Askungesaga i 1700-talets Sverige.

I Rimbo den 22/2 kommer Elisabet att berätta om sitt författarskap, om vad som inspirerar henne, om kärlek och rädsla som är ett genomgående tema i hennes böcker.

Lokal: Café Chocolate i Rimbo. Tid: 18:30. Pris: 150 kr. Då får ni Café Chocolates jättegoda och matiga pajer med sallad till och kaffe/thé med kaka efteråt. Vin finns till självkostnadspris. Gäster välkomna. Bindande anmälan senast: torsdagen 17 februari via hemsidan eller till webmaster@freija.se.

Varukorg
Rulla till toppen