Freijamässan blev en succé 10 okt 2014

Det är helt fantastiskt vilka tjejer vi har i nätverket!

Kl 11.00 hälsade jag alla varmt välkomna till premiären av Freijamässa med bubbel i glaset. Vi var 40 utställare, Freijor, styrelsen som tillsammans med sponsorer och föreläsare minglade och hade trevligt.

Vi hade även lottdragning och prisutdelning för två Freijor som värvat nya medlemmar under september månad – 1:a pris Denise Keyser och 2:a pris Angelica Henriksson.

STORT TACK till Nordea, Norrtälje kommun och Roslagens sparbank som sponsrade mässan och var med hela dagen!

STORT TACK till alla inspirerande föreläsare: Kavat Vård AB, Hillevi Wahl, Julia Levison och Siv Thuresdotter – Ni gjorde intryck på våra besökare!

STORT TACK till alla freijor som var utställare – Ni är proffsiga och sprudlande glada!

STORT TACK till alla i styrelsen för allt arbete – Ni är otroliga!

Kl 13.00 kom allmänheten och besökte mässan och lyssnade på föreläsarna. Otroligt vilken tillströmning det var – unga företagare som vi skickat inbjudan till, politiker, reportrar och alla andra som var nyfikna på Freija. Det var en härlig fartfylld eftermiddag fram till kl 17.00.

Styrelsen med nära och kära plockade undan alla bord och städade Skeppet. Sedan blev det lite snabb uppfräschning innan vi träffades igen. Vi var 23 freijor som avslutade dagen med en god middag på Åtellet.

Tack alla för en underbar dag!

Anette Hägerfelth

Ordförande i Freija

Se foton på Flickr

Varukorg
Rulla till toppen