Freijakväll hos Face itt 14 maj 2014

Freijakväll hos Face.itt, Gunnel Gehlert och Britt-Marie Bylin. Båda har en bakgrund som leg. distriktssjuksköterskor och är diplomerade i injektionsteknik för hud-fillers samt i hudvård.
Efter mingel med en ”smaskig” smörgåstårta och trevliga presentationer av de närvarande FREIJORNA fick vi en presentation av de hudförbättringar, som de båda utför med målet, att behandlingarna ska bevara och lyfta fram utseendet.
Face.itt har specialiserat sig på fillers (Restylane och Stylage), som båda är baserade på hyaluronsyra. Det är en kristallklar gel, som injiceras i huden för att återskapa volym och struktur. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska-eller överkänslighetsreaktioner är minimala och att hudtester inte behövs. Det finns olika typer av fillers för t.ex förstora läppar, fylla ut en rynka eller för att återfukta huden.
På några av oss testade Britt-Marie vår fett- och fuktighetsbalans i huden med en snabb test. En trevlig och informativ kväll med en grupp intresserade Freijor.

Faceitt1Faceitt2

Varukorg
Rulla till toppen