Försköna med blommor 17/2 2010

Inspirerande möte med tema – miljö och dekoration

Plats: Blomsterbutiken i Norrtälje hamn

Tid: Onsdagen 17 februari 2010, kl 18.30

Kostnad: 200 kr – betalas in i förväg till Freijas pg-konto 4394568-2.

Onsdagen den 17 februari bjuder vår medlemssyster Ingrid Lundström på Fru Grön in oss till sin mysiga blomsterbutik i Norrtälje hamn för att inspirera oss in vinterkylan och lära oss mer om hur vi kan använda blommor och grönt i dekoration till vardag och fest. Det är ett begränsat antal platser, blomsterbutiken rymmer max 15 st “kursare” samtidigt, men om intresset är stort har Ingrid lovat att ha en träff till redan dagen efter, dvs torsdagen den18/2.

När det är mörkt och kallt så är det ju extra viktigt att miljön runt oss kan ge avkoppling och inspiration. Många gånger är det de små detaljerna som gör mest för kundens helhetsintryck av oss och våra lokaler. Ingrid tipsar oss om hur vi kan tänka när det gäller att använda blommor i våra företag. Hon kommer också att instruera oss i binderiets konster och vi får göra vårt alldeles egna arrangemang som vi sedan kan ta med oss hem.

Eftersom det är ett Freija-medlemsmöte så blir det naturligtvis också mat och dryck och tillfälle till att prata och byta erfarenheter med varandra.

Varmt välkomna!

Bindande anmälan. Först till kvarn gäller…

Varukorg
Rulla till toppen